کد خبر: ۱۳۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۴:۱۰

عدم حمایت آلمان از انتخاب مجدد اینفانتینو به‌عنوان رئیس فیفا

آلمان از انتخاب مجدد جانی اینفانتینو به‌عنوان رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) حمایت نخواهد کرد.
عدم حمایت آلمان از انتخاب مجدد اینفانتینو به‌عنوان رئیس فیفا

عدم حمایت آلمان از انتخاب مجدد اینفانتینو به‌عنوان رئیس فیفا

مخاطب۲۴ : برند نویندورف رئیس فدراسیون فوتبال آلمان (DFB) گفت این فدراسیون از انتخاب مجدد جانی اینفانتینو به‌عنوان رئیس فیفا حمایت نخواهد کرد. کنگره فیفا روز پنجشنبه در کیگالی (روآندا) برگزار می‌شود که در آن انتخابات ریاست این سازمان برگزار می‌شود و تنها نامزد آن اینفانتینوست.

رئیس فدراسیون فوتبال آلمان گفت: DFB از انتخاب مجدد جانی اینفانتینو رئیس فیفا در کیگالی حمایت نخواهد کرد. ما در پاسخ به چندین سؤال از طرف خود در هفته‌های اخیر، به ویژه در مورد مسائل بحث‌برانگیز، عملاً هیچ اطلاعات اساسی از فیفا دریافت نکرده‌ایم. فیفا باید نگرانی‌های اعضای خود را در نظر و جدی بگیرد. فیفا باید در روابط خود با فدراسیون‌های ملی بسیار بازتر باشد. این به نفع فیفاست و باید توضیح بدهد چگونه و چرا تصمیم‌های خاص گرفته می‌شود، چیزی که در مدت زمان اخیر ندیدیم.

نویندورف افزود: امروز تبادل‌نظر سازنده‌ای بین چندین فدراسیون اروپایی و رئیس فیفا در مورد موضوعات مورد اختلاف صورت گرفت. بنابراین، ما امیدواریم که این امر منجر به بهبود همکاری در آینده شود. من علاقه‌مند به حفظ همکاری سازنده با فیفا هستم. به ویژه با رئیس آن و امیدوارم در سال‌های آینده بتوان آن را اجرایی کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
صفحه خبر بالای تصاویر