کد خبر: ۱۳۴۷۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰

تنها بازمانده زمان مربیگری قلعه‌نویی در تیم ملی

تقریبا نیمی از بازیکنان تیم ملی در جام ملت‌های ۲۰۰۷ آسیا تبدیل به مربیان ممتاز و درجه اولی شده اند که در لیگ برتر و حتی تیم ملی مربیگری کرده اند.
تنها بازمانده زمان مربیگری قلعه‌نویی در تیم ملی

تنها بازمانده زمان مربیگری قلعه‌نویی در تیم ملی

مخاطب 24:تیم ملی با سرمربیگری امیر قلعه‌نویی در جام ملت‌های آسیا ۲۰۰۷ با شکست مقابل کره جنوبی در ضربات پنالتی از گردونه رقابت‌ها حذف شد با این حال جالب است که تقریبا نیمی از آن بازیکنان ملی پوش اکنون تبدیل به مربیان مطرح و ممتازی در فوتبال کشورمان شده اند.

در زیر فهرست ملی پوشان سابق و مربیان کنونی که در تیم ملی ۲۰۰۷ حضور داشته‌اند را مرور می‌کنیم.

رسول خطیبی (سرمربی اسبق تیم‌های تراکتور تبریز آلومینیوم اراک، ماشین سازی)، مهدی مهدوی کیا (مربی سابق تیم امید)، جواد نکونام (سرمربی سابق فولاد خوزستان که حتی رقیب خود قلعه‌نویی برای سرمربیگری در تیم ملی بود)، وحید هاشمیان (مربی سابق تیم ملی)، سید جلال حسینی (کاپیتان اسبق و مربی کنونی پرسپولیس)، رضا عنایتی (سرمربی سابق تیم‌های هوادار تهران و نفت مسجدسلیمان)، مهدی رجب زاده (سرمربی تیم فجرشهید سپاسی)، ابراهیم صادقی (مربی تیم مس رفسنجان)، محمد نصرتی (مربی تیم تراکتور)، محمد نوری (مربی تیم ذوب آهن اصفهان)، سیدمهدی رحمتی (سرمربی تیم آلومینیوم اراک)، مازیار زارع (سرمربی تیم ملوان بندرانزلی)، کیانوش رحمتی (مربی اسبق سایپا، گل ریحان و نساجی).

مسعود شجاعی تنها بازیکن از آن نسل است که هنوز به عنوان فوتبالیست فعالیت می‌کند و تنها بازمانده جام ملت‌های ۲۰۰۷ است، اما بعید است او شانسی برای دعوت به تیم ملی داشته باشد. سایر بازیکنان آن تیم ملی هم همواره مورد احترام اهالی فوتبال هستند. از وحید طالب لو گرفته تا حسین بادامکی و هادی شکوری و...

منبع: فارس

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر