کد خبر: ۱۳۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰

مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

در جلسه‌ای با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرعامل بانک دی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران ارشد صنعت بیمه، از زحمات محمد رضا کشاورز به عنوان مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی قدردانی و طاهر موهبتی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد
مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی :دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با تاکید بر این که شرکت بیمه دی، یک سازمان اقتصادی است و باید فعالیت‌های حرفه‌ای بیمه گری خود را داشته باشد، گفت: خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران در این شرکت باید اولویت اصلی باشد.

وی با بیان این که مساله تامین مالی نهاد‌های زیرمجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران با استفاده از روش‌های ابتکاری قابل حل است، اظهار کرد: می‌توان با تغییر ترکیب پرتفوی و اتخاذ تدابیر ویژه، رضایت همه ذینفعان شرکت بیمه دی و بانک دی را جلب کرد.

علیرضا قیطاسی مدیرعامل بانک دی نیز در این جلسه با بیان این که شرکت بیمه دی یکی از شفاف‌ترین و مطلوب‌ترین عملکرد‌ها را در صنعت بیمه دارد، گفت: ترکیب بیمه گزاران این شرکت که بخش عمده آن‌ها را خانواده معظم شهدا و ایثارگران تشکیل می‌دهند، وظیفه خدمات رسانی را سنگین‌تر می‌کند.

وی با تاکید بر این که گروه مالی دی و بانک دی از همه ظرفیت خود برای کمک به هر چه بهتر شدن خدمات شرکت بیمه دی به جامعه هدف استفاده خواهند کرد، ادامه داد: امیدواریم با ادامه روند پیشین، جایگاه شرکت بیمه دی در کشور بیش از پیش ارتقا یابد.

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با بیان این که مجلس به شرایط منابع و مصارف کشور به خوبی آگاه است، از فعالان صنعت بیمه به ویژه شرکت بیمه دی خواست به دنبال روش‌هایی برای خلق منابع جدید و افزایش رضایت مشتریان باشند.

محمدر ضا کشاورز مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی نیز در این مراسم با ارائه گزارشی کوتاه از عملکرد این شرکت و اقدامات انجام شده در حوزه جذب منابع و بهینه کردن مصارف، نسبت به ادامه روند پرشتاب حرکت بیمه دی اظهار امیدواری کرد.

طاهر موهبتی مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی هم با بیان این که بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار بیمه شده عضو خانواده معظم شهدا و ایثارگران، سرمایه عظیمی برای این شرکت هستند، تاکید کرد: بیش از آن که درآمد و هزینه در بیمه دی از اهمیت برخوردار باشد، تکریم مشتری و به ویژه اعضای جامعه هدف در اولویت است.

در ادامه این مراسم با حضور اعضای حاضر، از خدمات مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی قدردانی شد.

 
برچسب ها: بیمه دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم علی نصیریان در خلوت خود می‌گریم
علی نصیریان در دلنوشته‌ای در سالروز ۹۱ سالگی اینگونه نوشت؛ جسم و جان فرسوده‌ام در این ایام کهنسالی و بیماری تاب تحمل ضربه هولناکی که به هموطنان نازنینم را ندارد.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر