کد خبر: ۱۳۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰

مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

در جلسه‌ای با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرعامل بانک دی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران ارشد صنعت بیمه، از زحمات محمد رضا کشاورز به عنوان مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی قدردانی و طاهر موهبتی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد
مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی :دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با تاکید بر این که شرکت بیمه دی، یک سازمان اقتصادی است و باید فعالیت‌های حرفه‌ای بیمه گری خود را داشته باشد، گفت: خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران در این شرکت باید اولویت اصلی باشد.

وی با بیان این که مساله تامین مالی نهاد‌های زیرمجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران با استفاده از روش‌های ابتکاری قابل حل است، اظهار کرد: می‌توان با تغییر ترکیب پرتفوی و اتخاذ تدابیر ویژه، رضایت همه ذینفعان شرکت بیمه دی و بانک دی را جلب کرد.

علیرضا قیطاسی مدیرعامل بانک دی نیز در این جلسه با بیان این که شرکت بیمه دی یکی از شفاف‌ترین و مطلوب‌ترین عملکرد‌ها را در صنعت بیمه دارد، گفت: ترکیب بیمه گزاران این شرکت که بخش عمده آن‌ها را خانواده معظم شهدا و ایثارگران تشکیل می‌دهند، وظیفه خدمات رسانی را سنگین‌تر می‌کند.

وی با تاکید بر این که گروه مالی دی و بانک دی از همه ظرفیت خود برای کمک به هر چه بهتر شدن خدمات شرکت بیمه دی به جامعه هدف استفاده خواهند کرد، ادامه داد: امیدواریم با ادامه روند پیشین، جایگاه شرکت بیمه دی در کشور بیش از پیش ارتقا یابد.

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با بیان این که مجلس به شرایط منابع و مصارف کشور به خوبی آگاه است، از فعالان صنعت بیمه به ویژه شرکت بیمه دی خواست به دنبال روش‌هایی برای خلق منابع جدید و افزایش رضایت مشتریان باشند.

محمدر ضا کشاورز مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی نیز در این مراسم با ارائه گزارشی کوتاه از عملکرد این شرکت و اقدامات انجام شده در حوزه جذب منابع و بهینه کردن مصارف، نسبت به ادامه روند پرشتاب حرکت بیمه دی اظهار امیدواری کرد.

طاهر موهبتی مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی هم با بیان این که بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار بیمه شده عضو خانواده معظم شهدا و ایثارگران، سرمایه عظیمی برای این شرکت هستند، تاکید کرد: بیش از آن که درآمد و هزینه در بیمه دی از اهمیت برخوردار باشد، تکریم مشتری و به ویژه اعضای جامعه هدف در اولویت است.

در ادامه این مراسم با حضور اعضای حاضر، از خدمات مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی قدردانی شد.

 
برچسب ها: بیمه دی
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.