کد خبر: ۱۳۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰

مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

در جلسه‌ای با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیرعامل بانک دی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران ارشد صنعت بیمه، از زحمات محمد رضا کشاورز به عنوان مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی قدردانی و طاهر موهبتی به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد
مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی معرفی شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی :دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با تاکید بر این که شرکت بیمه دی، یک سازمان اقتصادی است و باید فعالیت‌های حرفه‌ای بیمه گری خود را داشته باشد، گفت: خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران در این شرکت باید اولویت اصلی باشد.

وی با بیان این که مساله تامین مالی نهاد‌های زیرمجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران با استفاده از روش‌های ابتکاری قابل حل است، اظهار کرد: می‌توان با تغییر ترکیب پرتفوی و اتخاذ تدابیر ویژه، رضایت همه ذینفعان شرکت بیمه دی و بانک دی را جلب کرد.

علیرضا قیطاسی مدیرعامل بانک دی نیز در این جلسه با بیان این که شرکت بیمه دی یکی از شفاف‌ترین و مطلوب‌ترین عملکرد‌ها را در صنعت بیمه دارد، گفت: ترکیب بیمه گزاران این شرکت که بخش عمده آن‌ها را خانواده معظم شهدا و ایثارگران تشکیل می‌دهند، وظیفه خدمات رسانی را سنگین‌تر می‌کند.

وی با تاکید بر این که گروه مالی دی و بانک دی از همه ظرفیت خود برای کمک به هر چه بهتر شدن خدمات شرکت بیمه دی به جامعه هدف استفاده خواهند کرد، ادامه داد: امیدواریم با ادامه روند پیشین، جایگاه شرکت بیمه دی در کشور بیش از پیش ارتقا یابد.

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با بیان این که مجلس به شرایط منابع و مصارف کشور به خوبی آگاه است، از فعالان صنعت بیمه به ویژه شرکت بیمه دی خواست به دنبال روش‌هایی برای خلق منابع جدید و افزایش رضایت مشتریان باشند.

محمدر ضا کشاورز مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی نیز در این مراسم با ارائه گزارشی کوتاه از عملکرد این شرکت و اقدامات انجام شده در حوزه جذب منابع و بهینه کردن مصارف، نسبت به ادامه روند پرشتاب حرکت بیمه دی اظهار امیدواری کرد.

طاهر موهبتی مدیرعامل جدید شرکت بیمه دی هم با بیان این که بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار بیمه شده عضو خانواده معظم شهدا و ایثارگران، سرمایه عظیمی برای این شرکت هستند، تاکید کرد: بیش از آن که درآمد و هزینه در بیمه دی از اهمیت برخوردار باشد، تکریم مشتری و به ویژه اعضای جامعه هدف در اولویت است.

در ادامه این مراسم با حضور اعضای حاضر، از خدمات مدیرعامل پیشین شرکت بیمه دی قدردانی شد.

 
برچسب ها: بیمه دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر