کد خبر: ۱۳۴۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲

شعب، پیشخوان‌های شهرنت و خودپرداز‌های بانک شهر آماده خدمت رسانی به شهروندان

معاون شعب بانک شهر با اشاره به آمادگی کامل شعب، پیشخوان‌های شهرنت و خودپرداز‌های این بانک برای خدمت رسانی هرچه بهتر به شهروندان، گفت: باتوجه به فرارسیدن روز‌های پایانی سال و در راستای تکریم مشتریان شبکه بانکی، ارائه خدمات مستمر و شبانه روزی به بهترین نحو ممکن در دستور کار قرار دارد.
شعب، پیشخوان‌های شهرنت و خودپرداز‌های بانک شهر آماده خدمت رسانی به شهروندان

شعب، پیشخوان‌های شهرنت و خودپرداز‌های بانک شهر آماده خدمت رسانی به شهروندان

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک شهر :دکتر رحیم طاهری با تاکید بر خدمات رسانی شایسته کارکنان بانک شهر به مشتریان طی سال جاری و تلاش برای رفع نیاز‌های بانکی آنان به بهترین نحو ممکن، افزود: در هفته پایانی سال نیز شعب، پیشخوان‌های شهرنت و سامانه‌های بانکداری الکترونیک این بانک در مناسب‌ترین شرایط خدمت رسانی قرار دارند تا بتوانند همانند گذشته، رضایتمندی بیش از پیش شهروندان را کسب کنند.
طاهری با اشاره به افزایش حجم تراکنش‌ها در شبکه بانکی طی اسفند ماه، تصریح کرد: کارکنان بانک شهر در بیش از ۲۵۰ شعبه و ۳۰۰ پیشخوان شهرنت در تمامی شهر‌ها و مناطق محروم کشور، توجه به اصول مشتری مداری، رفع نیاز مشتریان و تکریم آنان را سرلوحه اقدامات خود قرار داده اند.
وی با بیان اینکه محبوبیت در میان شهروندان و اعتماد مشتریان مهم‌ترین سرمایه بانک شهر است، گفت: شبکه شعب این بانک با ارائه سبد کامل و متنوع محصولات و خدمات مالی متناسب با خواسته‌های فعالان اقتصادی، واحد‌های تولیدی، شرکت‌های خدماتی و ... آماده کمک به آنان برای بهره مندی از خدمات کامل بانکی و مالی در روز‌های پایانی ۱۴۰۱ هستند.
معاون شعب بانک شهر با تاکید بر اینکه برای متمایز بودن خدمات در شبکه بانکی، همواره اقدامات خاص و متناسب با نیاز مشتریان را در برنامه داریم، گفت: به شهروندان توصیه می‌کنیم با توجه شلوغی این روزها، خدمات بانکی مورد نیاز خود را از طریق پیشخوان‌های شهرنت، سرویس‌های آنلاین بانک همانند: "همراه شهر پلاس"، "اینترنت بانک" و ... به صورت غیرحضوری دریافت کنند.

 
برچسب ها: بانک شهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر