کد خبر: ۱۳۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۴:۲۱

هشدار جهانگيرى به رئيسى چه بود!؟

کوچک‌تر شدن سفره مردم دیگر برای آن‌ها قابل تحمل نخواهد بود.
هشدار جهانگيرى به رئيسى چه بود!؟

هشدار جهانگيرى به رئيسى چه بود!؟

مخاطب۲۴ : اسحاق جهانگیری در گفتگو با شماره جدید مجله «آگاهی نو» تصریح کرده است: من از سال ۹۷ احساسم این شد که ما باید تغییر ریل بدهیم، ما دیگر نمی‌توانستیم شعار توسعه بدهیم. باید شعارمان این باشد که می‌خواهیم از زندگى مردم حفاظت کنیم،

عبور از مشکلات با همراهى مردم

در دولت اول روحانی، وقتی می‌گفتیم تورم ۴۰ درصدی را در دور اول تک‌رقمی می‌کنیم همه اقتصاددانان مسخره می‌کردند و می‌گفتند آخر شما چطور می‌توانید تورم ۴۰ درصدی را تک‌رقمی کنید. دو بار ما قیمت بنزین را در دوره اول افزایش دادیم. هم سال ۹۳ اضافه کردیم و هم سال ۹۴. گفتیم از عوایدش یک‌سری طرح اجرا می‌کنیم من جمله طرح تحول سلامت. هیچ اعتراضی نبود، چون مردم همراه بودند. می‌دانستند این یک نیاز صادقانه است. قیمت بنزین را اضافه کردیم هیچ تورمی ایجاد نکرد.

حذف بدون حاشیه ارز ترجیحى

وقتى ما در سال ۹۲ آمدیم ارز ترجیحی ۱۲۲۶ تومان بود و می‌گفتند دست نزدید. اگر دست بزنید مرغ از ۶ هزار تومان ۱۴ هزار تومان می‌شود. اما ما در همان ماه اول ارز ترجیحی را حذف کردیم پولی هم به کسی پرداخت نکردیم، قیمت مرغ هم تا پایان دوره اول همان حدود ۶ هزار تومان باقی ماند؛ قیمت بقیه محصولات هم همین‌طور.

مهم‌ترین اتفاق در دوره اول، سرمایه اجتماعی بود که مردم پشت دولت آوردند. یعنی آن اعتمادی که مردم به دولت داشتند که این تیم قادر به حل مشکلات است، خودش به ما در حل مسائل کمک می‌کرد.

ضربه کاری را ترامپ زد. آن ضربه جوری بود که تمام دوستانمان از ما فاصله گرفتند، همین قرارداد برقی کردن راه‌آهن تهران-مشهد که چینی‌ها برای امضای آن اصرار می‌کردند، اولین قراردادی بود که آن‌ها بعد از خروج ترامپ از برجام متوقف کردند.

بقیه طرح‌های دیگر همینطور متوقف شدند. توتال اعلام کرد نمی‌توانم ادامه دهم. چین شریک توتال بود و باید ادامه می‌داد، اما چینی‌ها هم اعلام کردند ما هم نمی‌توانیم ادامه دهیم.

تغییر ناگزیر ریل از توسعه به حفظ سفره مردم

من از سال ۹۷ احساسم این شد که ما باید تغییر ریل بدهیم، ما دیگر نمی‌توانستیم شعار توسعه بدهیم. باید شعارمان این باشد که می‌خواهیم از زندگى مردم حفاظت کنیم، وضع موجود سفره مردم را حفاظت کنیم، یعنی کاری کنیم زندگی مردم بهم نریزد

هدف ارز ۴۲۰۰ تومانى

هدف از ایجاد ارز ۴۲۰۰ تومانی، حمایت از سفره مردم در شرایط تحریم بود. بعد از حذف این ارز به رئیسی نوشتم که کوچک‌تر شدن سفره مردم دیگر برای آن‌ها قابل تحمل نخواهد بود.

تولید داخلى نیازمند بستر بین المللى

هیچ کس به اندازه من در بین مسئولان اول کشور از تولید داخلی دفاع نکرده، ولی من هم می‌دانستم و می‌گفتم بالاخره همین تولید داخلی کشور حیاتش به این است که فضای بین‌المللی باز شود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت