کد خبر: ۱۳۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۰
فاصله پنج امتیازی در صدر جدول در پایان نیم فصل اکنون با اختلاف چهار امتیازی و حضور در جایگاه سوم همراه شده تا قهرمانی برای دومین فصل دور از دسترس پرسپولیس قرار گیرد.

روندی که پرسپولیس را از قهرمانی دور کرد

مخاطب۲۴ : فاصله پنج امتیازی در صدر جدول در پایان نیم فصل اکنون با اختلاف چهار امتیازی و حضور در جایگاه سوم همراه شده تا قهرمانی برای دومین فصل دور از دسترس پرسپولیس قرار گیرد.

در یکی از حساس‌ترین بازی‌های لیگ بیست و دوم پرسپولیس در حالی در ورزشگاه آزادی برابر شاگردان ژوره مورایس وسپاهان قرار گرفت که در دقایق پایانی طلایی‌پوشان با گل محمد کریمی موفق شدند نزدیکترین تعقیب کننده به این تیم در صدر جدول را شکست دهند و با ۴۹ امتیاز بالاتر از استقلال و پرسپولیس در صدر جدول قرار بگیرند.

شاگردا یحیی گل محمدی با توجه به پیروزی ۴ بر ۲ برابر سپاهان در ورزشگاه نقش جهان اصفهان که منجر به حذف مدعی جدی جام حذفی شد، بسیار امیدوار بودند تا با پیروزی در این بازی به صدر جدول صعود کنند. اما پرسپولیس نه تنها نتوانست در این بازی به پیروزی برسد و صدرنشین شود بلکه با شکست در این بازی و با توجه به پیروزی ۲ بر صفر استقلال برابر فولاد خوزستان اکنون رتبه دوم خود را نیز در آستانه سال نو از دست داده و به جایگاه سوم سقوط کرد تا از رقیب سنتی خود نیز عقب بماند.

پرسپولیس در پایان هفته بیست و سوم در حالی با کسب ۱۳ برد، ۶ مساوی و ۴ باخت و تفاضل ۱۷ + و کسب ۴۵ امتیاز در رده سوم قرار دارد که در دو فصل قبل این تیم عملکرد متفاوتی را نسبت به این فصل داشته است.

پرسپولیس در لیگ بیست و یکم تا پایان هفته بیست و سوم با کسب ۱۴ برد، ۷ تساوی و ۲ باخت و تفاضل ۱۷ + و کسب ۴۹ امتیاز در رده دوم جدول قرار داشت که نشان می‌دهد این تیم نسبت به فصل گذشته ۵ امتیاز کمتر کسب کرده است. پرسپولیس در پایان لیگ بیست و یکم پایین‌تر از استقلال در رده دوم جدول قرار گرفت و به عنوان نائب قهرمانی رسید. پیروزی در تقابل مستقیم با سپاهان در هفته گذشته می‌توانست آن‌ها را با آمار فصل گذشته‌شان تقریبا برابر کرده و حتی جایگاه اولی را نصیب شاگردان یحیی گل محمدی کند.

در لیگ بیستم، سرخ‌پوشان در پایان هفته بیست و سوم با کسب ۱۳ برد، ۹ تساوی و یک باخت و تفاضل ۱۹ + و کسب ۴۸ امتیاز در رده دوم جدول قرار داشت و نسبت به فصل جاری ۳ امتیاز بیشتر کسب کرده بود. پرسپولیس در پایان لیگ بیستم موفق شد برای پنجمین دوره متوالی به عنوان قهرمانی رقابت‌های لیگ برتر دست پیدا کند. شرایطی که در این فصل نیز می‌توانست با عبور از شاگردان مورایس در تقابل روبرو برای آن‌ها شکل گیرد، اما یحیی و تیمش از این موقعیت به سادگی عبور کردند.

بررسی آمار‌ها نشان می‌دهد پرسپولیس نسبت به دو فصل گذشته در لیگ بیست و دوم عملکردی ضعیف‌تری را داشته است و این تیم علیرغم تغییرات بسیاری که در کادرفنی و بازیکنان با نظر مربی این تیم یحیی گل محمدی داشته است حتی نتوانسته عملکرد سال‌های گذشته خود را تکرار کند و رفته رفته از جمع مدعیان خارج شده است. مهمترین موضوع هم برخلاف فصول گذشته، تعداد شکست‌های پرشمار این تیم است که آن‌ها را از شمایل تیم مدعی قهرمانی دور کرده است. چهار شکست در پایان هفته بیست و دوم آماری بود که سرخ‌ها طی سالیان اخیر فاصله زیادی با آن گرفته بودند.

با این حال اکنون هفت هفته به پایان فصل باقی مانده است و باید دید یحیی و تیمش قادر خواهند بود از این فرصت و امتیاز از دست دادن‌های احتمالی سپاهان و استقلال به سود خود بهره برده و به شکلی دراماتیک بار دیگر قهرمانی را جشن بگیرند یا خیر.

نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پرطرفدارترین ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
مهارت دیدنی پلنگ برفی در تعقیب و شکار طعمه در صخره شیب دار!+ فیلم title
ویدئویی از مهارت تماشایی پلنگ در تعقیب طعمه در صخره شیب دار مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
لحظه احساسی آزادی مردی که ۳۴ سال به اشتباه در زندان بود! + فیلم title
مرد فلوریدایی که به اشتباه به جرم سرقت محکوم شده بود پس از ۳۴ سال از زندان آزاد شد.
کوسه یک دختر نوجوان استرالیایی را کشت title
دختر نوجوان استرالیایی که با دیدن دلفین ها به داخل یک رودخانه پریده بود مورد حمله کوسه قرار گرفت.
لحظه وحشتناک سقوط دانشجو از طبقه ششم خوابگاه + فیلم (۱۶+) title
در این مطلب ویدئوی سقوط دانشجوی هندوستانی از طبقه ششم یک خوابگاه را ببینید.
حرکت زیبای خبرنگار ترک حین وقوع پس لرزه در گزارش زنده تلویزیون + فیلم title
خبرنگار تلویزیون ترکیه در حین گزارش زنده تلاش کرد تا یک دختربچه را که با وقوع پس لرزه دچار وحشت شده بود آرام کند.
برگزیده
شرایط فروش ارز در نوروز اعلام شد | مرگ ناگهانی داماد وسط جشن عروسی! + فیلم | اکبرپور: استقلال بهترین تیم لیگ برتر است title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند شرایط فروش ارز در نوروز اعلام شد | مرگ ناگهانی داماد وسط جشن عروسی! + فیلم | اکبرپور: استقلال بهترین تیم لیگ برتر است را می‌خوانید.
از دو کیلومتری این خوراکی‌ها رد نشوید | ویدئویی حیرت انگیز از یک دره گل شگفت انگیز در ژاپن! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند از دو کیلومتری این خوراکی‌ها رد نشوید | ویدئویی حیرت انگیز از یک دره گل شگفت انگیز در ژاپن! | مسمومیت دانش‌آموزان یک جنایت بزرگ است را می‌خوانید.
بلایی که مردم این شهر بر سر سیاستمداران مغضوب می‌آورند! + فیلم | بمب‌های هوشمند به اوکراین رسیدند title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند بلایی که مردم این شهر بر سر سیاستمداران مغضوب می‌آورند! + فیلم | بمب‌های هوشمند به اوکراین رسیدند را می‌خوانید.
نوبت واریز حقوق بازنشستگان در اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد + جدول | پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه باشگاه گل گهر title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند نوبت واریز حقوق بازنشستگان در اسفند ۱۴۰۱ اعلام شد + جدول | پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه باشگاه گل گهر را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار