کد خبر: ۱۳۴۳۸
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۴

از مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک‌ها بپرهیزید

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی از مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک‌ها بپرهیزید
از مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک‌ها بپرهیزید

از مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک‌ها بپرهیزید

مخاطب۲۴ : سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به تشابه علائم ابتلا به بیماری‌های تنفسی از جمله سرماخوردگی و کرونا گفت: این علایم می‌تواند در برخی خفیف و دربرخی از افراد با شدت بیشتری بروز کند.

دکتر علی احمدی افزود: طی دو هفته گذشته در سطح استان چهارمحال و بختیاری ۴۳۴ نفر به بیماری کرونا مبتلا و از این تعداد در حال حاضر ۵۴ بیمار در بخش‌های بیمارستانی استان بستری هستند.

وی تعداد بیماران کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه را ۴ نفر اعلام کرد و افزود: از ابتدای بهمن ماه امسال تا کنون ۶ مورد فوت ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش شده است.

وی با اشاره به پیک فزاینده کرونا از سویه‌های امیکرون و زیر سویه‌های قبلی آن خاطر نشان کرد: همچنان راه‌های انتقال و پیشگیری از این بیماری همان راه‌های اعلام شده قبلی است.

وی کوتاه‌تر شدن دوره کمون بیماری و سرعت بالای ابتلا به بیماری را از تفاوت‌های بارز این سویه برشمرد و متذکر شد، خود درمانی و مصرف بی رویه آنتی بیوتیک‌ها روند بهبود را طولانی‌تر می‌کند.

دکتر احمدی از نشانه‌های این بیماری به بروز علائم سرماخوردگی، حالت تهوع، تب، سردرد، استفراغ، علایم گوارشی ماننده دل درد، دل پیچه و اشاره داشت و افزود: در صورت طولانی شدن تب و عدم بهبود حال عمومی، بیمار بایستی به پزشک مراجعه نماید.

وی در ادامه مصرف مایعات و غذا‌های مقوی و گرم، استفاده از ماسک، شست و شوی مکرر دست ها، رعایت فاصله فیزیکی، خودداری از شرکت در تجمعات و محل‌های پر تردد و پرهیز از دید و بازدید‌های نوروزی را برای پیشگیری از انتقال بیماری به اطرافیان توصیه کرد.

دکتر احمدی با اشاره به خطر جدی و حتی مرگ این بیماری برای سالمندان و افراد دارای بیماری مزمن از این افراد خواست تا حد امکان از حضور در محل‌های پر تردد و بویژه سربسته خودداری نمایند.

وی در خصوص آخرین وضعیت رنگ بندی شیوع بیماری در استان اظهار داشت: در حال حاضر شهرستان کیار در وضعیت پرخطر و قرمز قرار گرفته و شهرستان‌های سامان، کوهرنگ و فارسان، بن، شهرکرد و بروجن، خانمیرزا و اردل در وضعیت نسبتاً پر خطر و تنها شهرستان لردگان در وضعیت قبلی خود باقی مانده است.

وی گفت: از هرگونه ساده انگاری در خصوص بیماری کرونا خودداری نمائید چراکه کرونا همچنان در کمین است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور کشف دو پرونده بزرگ قاچاق طلا در مرز غربی کشور
منابع امنیتی از کشف دو پرونده سنگین قاچاق طلا در مرز سرو خبر دادند؛ پرونده‌هایی که احتمال ارتباط آنها با شبکه‌های رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در حال بررسی است.
روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد روسیه درباره انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ بیانیه داد
وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد مسکو همچنان به راه‌حل سیاسی در قبال برنامه هسته‌ای ایران متعهد است و همکاری‌هایش با تهران پس از پایان قطعنامه ۲۲۳۱ ادامه خواهد یافت.
طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم طالبان آزمایش موفق اولین موشک دوربرد را انجام داد+ فیلم
نیرو‌های طالبان برای نخستین بار موشکی با برد ۴۰۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کردند و سخنگوی این گروه فیلم پرتاب آن را منتشر کرد.
تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا تأیید اولین واکسن تزریقی پیشگیری از ایدز در بریتانیا
با تأیید واکسن تزریقی «کابوتگراویر» در بریتانیا، امید‌ها برای پایان ابتلای جدید به ویروس اچ‌آی‌وی تا سال ۲۰۳۰ افزایش یافت؛ گامی بزرگ در مسیر کنترل جهانی ایدز.
علت سرطان‌های ریه مشخص شد علت سرطان‌های ریه مشخص شد
رئیس انجمن متخصصان ریه ایران اعلام کرد: ۸۵ درصد سرطان‌های ریه به مصرف سیگار مرتبط است و آلودگی هوا دومین عامل مهم در گسترش بیماری‌های ریوی در کشور محسوب می‌شود.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر