کد خبر: ۱۳۴۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹
دکتر للـه‌گانی مدیرعامل این بانک خبر داد

جشنواره "عید تا عید" از سوی بانک رفاه کارگران آغاز شد

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از برگزاری جشنواره "عید تا عید" به همت این بانک در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف افزایش توان خرید و ارتقای سطح معیشت بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی خبر داد.
جشنواره  عید تا عید  از سوی بانک رفاه کارگران آغاز شد

جشنواره

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :دکتر اسماعیل للـه‌گانی با اعلام این خبر افزود: برگزاری این جشنواره هم‌راستا با سیاست‌های حمایتی دولت مردمی و انقلابی سیزدهم از عید نیمه شعبان (ولادت حضرت مهدی (عج)) آغاز شده و تا عید سعید فطر ادامه دارد.

وی افزود: بر اساس این رویداد، بازنشستگان گرامی سازمان تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از طریق مراجعه به سامانه بتا این بانک و بهره‌مندی از ظرفیت‌های اعتباری خدمات "الماس رفاه" و "کیف پول الماس رفاه" این سامانه، نسبت به خرید اقساطی اقلام و مایحتاج عید نوروز و ماه مبارک رمضان خود از جمله اقلام سوپرمارکتی (برنج، گوشت، مرغ و ...)، لوازم‌خانگی، پوشاک، لوازم الکترونیک و ... از بیش از ۴۷۰۰ فروشگاه و مرکز طرف قرارداد بانک رفاه، اقدام کنند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: توسعه خدمات به جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی یکی از رویکرد‌های اصلی فعالیت بانک رفاه کارگران به عنوان بزرگ‌ترین بانک اجتماعی کشور و بانک پیشرو در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی محسوب می‌شود و در این راستا اقدامات اجرایی و برنامه‌های توسعه‌ای به شکل روزافزونی در دستور کار این بانک قرار دارد.

شایان ذکر است، بازنشستگان ارجمند سازمان تامین اجتماعی با استفاده از سامانه بتا بانک رفاه کارگران قادر خواهند بود بدون نیاز به حضور در شعب این بانک و صرفا با مراجعه به نشانی اینترنتی این سامانه https://beta.refah-bank.ir از اعتبار در نظر گرفته شده برایشان به منظور خرید اقساطی حضوری و یا آنلاین از شبکه گسترده فروشگاه‌ها و مراکز طرف قرارداد بهره‌مند شوند و پس از انجام خرید، وضعیت تعداد و مبالغ اقساط خود را در سامانه مشاهده کنند.

بازنشستگان گرانقدر می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، به شعب بانک رفاه کارگران در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان این بانک (فراد) با شماره ۸۵۲۵ -۰۲۱ تماس حاصل کنند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، روزی برای تأمل در آنچه از گذشته به ما رسیده روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، روزی برای تأمل در آنچه از گذشته به ما رسیده
حفاظت از میراث‌فرهنگی تنها شعاری تکراری نیست؛ مسئولیتی‌ست که باید در تار و پود زندگی شهروندان تنیده شود. از دل خاک، سنگ و خشت، ریشه‌هایی می‌جوشند که ما را به هویت ملی‌مان پیوند می‌زنند و قصه‌هایی را بازمی‌گویند که نیاکان‌مان در دل این بنا‌ها به امانت گذاشته‌اند.
روابط ایران و روسیه هیچگاه به این اندازه مستحکم نبوده است روابط ایران و روسیه هیچگاه به این اندازه مستحکم نبوده است
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما مسائل بسیار زیادی داریم که امروز با هم مشورت و تبادل نظر کنیم. هم در روابط دوجانبه، هم در مسائل منطقه‌ای و مسائل مهم بین‌المللی.
عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد عجیب‌ترین منظومه جهان کشف شد
دانشمندان یک منظومه دو ستاره‌ای عجیب را با یک سیاره فراخورشیدی که در مداری جانبی به دور آنها می‌چرخد، کشف کرده‌اند.
نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟ نظر جدید وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ چیست؟
«ستار هاشمی» درباره رفع فیلترینگ گفت: «با نگاهی که دولت چهاردهم دارد، می‌خواهیم اجماع و همگرایی ایجاد شود و طبیعتا فرآیند مذاکرات زمان‌بر است.» او وعده داد که امسال گام‌های بعدی رفع فیلترینگ برداشته می‌شود.
قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد! قبل از مذاکره دوم، ویتکاف با رییس سازمان جاسوسی موساد دیدار دارد!
منابع آگاه از ملاقات و رایزنی مذاکره‌کننده ارشد ایالات متحده با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی یک روز قبل از آغاز دور دوم مذاکرات میان ایران و آمریکا خبر دادند.
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری
بازدید معاون استاندار تهران از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای کنارگرد شهرستان ری معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در جریان سفر به بخش فشافویه، از بقعه شیخ کلینی و کاروانسرای تاریخی کنارگرد بازدید کرد
برگزیده
اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان! اتفاق عجیب تامین اجتماعی در خصوص واریز حقوق بازنشستگان!
حقوق فروردین بازنشستگان کارگری برخلاف رویه‌ی معمول همیشگی، به روز‌های آخر ماه (۳۰ و ۳۱) موکول شده است؛ این در حالیست که بازنشستگان کارگری، آخرین حقوقی که گرفته‌اند مربوط به ۲۰ تا ۲۵ اسفند سال قبل است و مبلغ عیدی پایان سال آنها هم فقط ۳ میلیون تومان بوده است.
بانک سپه هک شده بود؟ بانک سپه هک شده بود؟
رئیس مرکز ملی فضای مجازی درباره نشت اخیر اطلاعات بانک سپه گفت: اتفاق اخیر هک نبوده بلکه سرقت داده بوده است، خوشبختانه به نتایج خوبی درباره این موضوع رسیده‌ایم که به‌زودی اعلام خواهد شد.
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر