کد خبر: ۱۳۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲
محصولی نو از بیمه تجارت‌نو؛

آسام تنها بیمه‌نامه سفر‌های داخلی در کشور رونمایی شد

سفر همیشه لذت بخش است و باعث می‌شود زمانی هر چند کوتاه از تمامی دغدغه‌ها و روزمرگی‌های زندگی جدا شد و با خیالی آسوده از لحظه‌های پیش رو لذت برد، اما همیشه در حین سفر نگرانی‌هایی وجود دارد نگرانی برای خانه‌ای که آن را ترک می‌کنیم، حوادثی که در هنگام سفر ممکن است رخ دهد و دیگر احتمالاتی که در ذهن خود بار‌ها و بار‌ها مرور می‌کنیم شرکت بیمه تجارت‌نو با نگرش به رفع تمامی دغدغه‌های ذهنی شما برای سفر کردن، برای اولین بار در صنعت بیمه کشور بیمه نامه مسافرت داخلی با نام آسام را رونمایی کرد.
آسام تنها بیمه‌نامه سفر‌های داخلی در کشور رونمایی شد

آسام تنها بیمه‌نامه سفر‌های داخلی در کشور رونمایی شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تجارت‌نو؛مراسم رونمایی آسام با حضور قائم مقام، برخی از معاونین و مدیران ستادی بیمه تجارت‌نو در ستاد مرکزی این شرکت رونمایی شد.

حسین حسینی، قائم مقام بیمه تجارت‌نو در این جلسه اظهار داشت آسام برگرفته از جمله آسوده سفر امن مطمئن، برای سفر‌های داخلی طراحی شده است که تاکنون در صنعت بیمه رواج نداشته است و با توجه به احساس این نیاز در صنعت بیمه و گردشگری کشور عزیزمان با هدف توسعه فرهنگ بیمه و گسترش خرده فروشی در سطح کشور طراحی گردید، ایده‌ای نو که تا کنون اجرایی نشده و ثمره تلاش بی وقفه همکاران عزیزمان در بیمه تجارت نو است.

وی بیان داشت آسام بیمه نامه‌ای مقرون به صرفه و کاربردی است که پوشش‌های منحصر به فردی را ارائه کرده است و در این بیمه‌نامه به راحتی می‌توانید لحظه‌های خود را در سفر بیمه کنید، پوشش‌هایی مانندهزینه جبران و بازسازی منزل مسکونی بیمه گذار در اثر آتش‌سوزی، صاعقه، انفجار، اتشفشان و ترکیدگی لوله در حین سفر، هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه، جبران هزینه لغو شدن بلیط سفر در صورت بروز حادثه، دفاع مشروع بیمه شده، اقدام برای نجات اشخاص و اموال از خطر و حادثه و .. تنها بخشی از پوشش‌های بیمه‌نامه آسام است.

حسینی تاکید کرد یکی از استراتژی‌های اصلی بیمه تجارت نو در سال گذشته گسترش خرده فروشی بود که با ارائه محصولات متفاوتی که یکی از آن‌ها طرح آسام است این امر به خوبی محقق شد محصولی که در راستای استراتژی خرده فروشی بیمه کاملا همگام بوده و به مدت دو سال در انحصار شرکت بیمه تجارت‌نو قرار گرفته که بعد از اتمام آن نیز قابل تمدید است.

قائم‌مقام بیمه تجارت‌نو گفت با توجه به پیش رو بودن سفر‌های نوروزی، آسام در غالب ۴ طرح پیشنهادی ۱۵، ۷، ۳ و ۳۰ روزه با نازلترین قیمت موجود از طریق مراجعه به سایت، منوی خدمات الکترونیک سپس خرید بیمه نامه وانتخاب طرح آسام https://shop.tejaratnoins.ir یا مراجعه حضوری به شعب و نمایندگان بیمه تجارت‌نو قابل دسترس است.

 
برچسب ها: بیمه تجارت‌نو
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.