کد خبر: ۱۲۰۰۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۷

بیمه تجارت‌نو خسارت زلزله‌زدگان خوی را پرداخت کرد

در پی حادثه غمناک زلزله آذربایجان غربی، شرکت بیمه تجارت‌نو در اسرع وقت بخش عمده‌ای از خسارات زمین لرزه خوی را به خسارت‌دیدگان این حادثه پرداخت کرد.
بیمه تجارت‌نو خسارت زلزله‌زدگان خوی را پرداخت کرد

بیمه تجارت‌نو خسارت زلزله‌زدگان خوی را پرداخت کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تجارت‌نو؛با بروز حوادث طبیعی و غیر طبیعی که منجر به وقوع خساراتی مالی و گاه جانی می‌شود اولین قدم برای دلگرمی با افراد حادثه دیده جبران خسارت است که شرکت‌های بیمه در این زمان با در نظر گرفتن رسالت و هدف شکل‌گیری خود نقش تاثیرگذار و بسزایی داشته و در راه جبران خسارت برای مردم دوراندیشی که بیمه را در سبد خرید خانواده خود قرار داده‌اند در جهت رفع خرابی‌ها و جبران خسارات گام برمی‌دارد.

به محض وقوع زلزله در شهرستان خوی تیمی از کارشناسان فنی بیمه تجارت‌نو بمنظور ارزیابی در محل حادثه حضور به عمل آوردند و ضمن همدردی با عزیزان حادثه دیده باعث دلگرمی بیمه شدگان این شرکت در شهر خوی شدند.

بنا براین گزارش پیرو دستور مدیریت محترم عامل مبنی بر تسریع در رسیدگی به این پرونده، موضوع در اولویت کار بیمه تجارت‌نو قرار گرفته است و همکاران بیمه تجارت‌نو شبانه روز و بی وقفه حتی در ایام تعطیل در ستاد مرکزی، شعبه آذربایجان غربی و شهرستان خوی اقدام به کارشناسی میزان و ارزیابی خسارات وارده به منازل اسیب دیده به جهت تکمیل پرونده‌های خسارت این زلزله هستند که تاکنون بخش عمده‌ای از خسارت این حادثه به مبلغ ۲۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال پرداخت شده است.

گفتنی ست با درنظر گرفتن شرایط جوی، تعدادی وسیله گرمایشی نیز برای هموطنان آسیب دیده فراهم شده است.

شایان ذکر است شرکت بیمه تجارت‌نو با گذراندن حوادثی، چون سیل (سیستان بلوچستان) سال ۱۳۹۷، سیل در سال ۱۳۹۸ که تقریبا کل کشور را در بر گرفت، زلزله هرمزگان، زلزله اذربایجان شرقی ۱۳۹۸ و ... با پرداخت به موقع خسارات ثابت کرده است در کنار مردم شریف ایران تمام قد ایستاده و در جهت رفاه حال مشتریان خود حتی در کوران حوادث ثابت قدم است.

 
برچسب ها: بیمه تجارت‌نو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر