کد خبر: ۱۳۳۸۰
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۶

اعلام ساعات کار نانوایی‌های کیش در ایام نوروز

ایام نوروز از مجموع ۲۷ نانوایی سنتی و ۴ واحد نانوایی فانتزی فعال در کیش، ۱۴ نانوایی در شیفت­‌های فوق العاده، تامین کننده نیاز گردشگران و کیشوندان خواهند بود.
اعلام ساعات کار نانوایی‌های کیش در ایام نوروز

اعلام ساعات کار نانوایی‌های کیش در ایام نوروز

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :با توجه به برنامه ریزی انجام شده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، در ایام نوروز، ۱۴ نانوایی در شیفت‌های فوق العاده از ساعت ۵ تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه و از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه تا ۲۰ و سی دقیقه فعال خواهند بود.

همچنین نانوایی‌های غیرکشیک نیز صبح‌ها از ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه تا ۹ و ۳۰ دقیقه، ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه و عصر‌ها نیز از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و ۳۰ دقیقه به پخت نان و عرضه آن به گردشگران و کیشوندان خواهند پرداخت.

جزیره کیش دارای ۲۷ واحد سنتی نانوایی که شامل ۸ واحد بربری، ۷ واحد سنگک، ۱۰ واحد لواش، ۲ واحد تافتون و ۴ واحد تولید نان فانتزی است و حدود ۱۵۰ نفر در این نانوایی‌ها مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.

 
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر