کد خبر: ۱۳۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۸

پخش ۱۷۰ فیلم نوروزی در تلویزیون

شبکه‌های تلویزیونی نوروز امسال با پخش ۱۷۰ فیلم سینمایی روز دنیا به استقبال بهار می‌روند و هر روز حدود ۱۲ فیلم سینمایی پخش می‌کنند.
پخش ۱۷۰ فیلم نوروزی در تلویزیون

پخش ۱۷۰ فیلم نوروزی در تلویزیون

مخاطب۲۴ : تلویزیون در نوروز ۱۴۰۲ با پخش ۱۷۰ فیلم سینمایی جدید با مخاطبان خود همراه است.

شبکه‌های تلویزیونی نوروز امسال با پخش ۱۷۰ فیلم سینمایی روز دنیا به استقبال بهار می‌روند و هر روز حدود ۱۲ فیلم سینمایی پخش می‌کنند.

شبکه یک سیما در ساعت ۲۴، فیلم‌هایی همچون «دوک»، «دو دوست»، «رهایی»، «مأموریت هوایی»، «نور سیاه» و ... را پخش خواهد کرد.

شبکه دو سیما هم در ساعت ۱۵:۳۰ با فیلم‌هایی همچون «تولسیداس پسر»، «بر فراز آسمان»، «اسرار حلقه»، «سرای خانوادگی»، «مرد تنهای ماه» و ... مهمان نوروزی بینندگان سیماست.

شبکه سه سیما در ساعت ۳۰ دقیقه بامداد فیلم‌های روز دنیا را پخش می‌کند. «جدال مرد و زنبور (مستر بین)»، «دنیای ژوراسیک ۳»، «من زلاتان هستم»، «آمبولانس» و «مرد خاکستری» نمونه‌ای از این فیلم‌هاست.

شبکه چهار سیما در ساعت ۲۰:۳۰ فیلم‌های «بتمن»، «انولا هولمز ۲»، «یک دست لباس»، «کیمی»، «لامبورگینی» را تدارک دیده است.

شبکه پنج سیما در دو بخش تماشاخانه ساعت ۹ و ۱۳:۳۰ منتخبی از فیلم‌های سینمایی ایران و جهان را به روی آنتن می‌برد. «دختر عزیزم»، «دزدان دریایی آخرین گنج پنهان»، «درنده»، «جامه قهرمانی»، «سقوط» و ... فیلم‌هایی است که شبکه پنج برای بینندگان خود در این ایام پخش می‌کند.

شبکه امید ساعت ۱۶ فیلم‌های نوروزی خود را پخش می‌کند. این شبکه فیلم‌های «کاپیتان نُوا»، «مقر سری»، «جریان هوای آبی»، «آنچه من هستم»، «لایل لایلِ کروکدیل»، «بلند شو» و ... را نمایش می‌دهد.

شبکه کودک در ساعت ۱۴ فیلم‌های مناسب کودکان را به نمایش درمی‌آورد. «گربه چکمه پوش۲: آخرین فرصت»، «هیولای دریا»، «فینیک»، «صدرا»، «بروبچه‌های رافادان» (دهلیز‌های قدیمی)، «بروبچه‌های رافادان» (عملیات در گوبکلی تپه) و ... از جمله این فیلم هاست.

شبکه نمایش در باکس ساعت ۲۳ فیلم‌هایی همچون «جانوران شگفت انگیز: اسرار دامبلدور»، «ترول»، «کارآگاه محله چینی ها»، «شبح مسابقات آزاد گلف» و «هانسان: اژد‌های خیزان» را پخش می‌کند. همچنین این شبکه در ساعات ۱۱، ۱۳، ۱۹، ۲۱، ۲۳ و یک بامداد نیز با مخاطبان خود همراه است.

شبکه افق فیلم‌های خود را در ساعت ۱۳ پخش می‌کند که «خیانت»، «شکار»، «چرنوبیل»، «یکشا»، «حقیقت و عدالت» و ... از جمله آن هاست.

شبکه سلامت فیلم‌های سینمایی را در ساعت ۱۱ با زیرنویس ویژه ناشنوایان به روی آنتن می‌برد.

فیلم‌های شبکه فراتر هم در ساعت ۲۲ پخش خواهد شد. «دنیای عجیب»، «فینچ»، «چشمان مار»، «آشوب متحرک»، «ونوم کارنیچ وارد می‌شود»، «نابخشودنی» و ... نمونه‌ای از این فیلم‌هاست که با کیفیت ۴ K به نمایش در می‌آید.

مذاکره اداره کل تامین و رسانه بین الملل برای خرید و پخش چندین فیلم از سینمای ایران و فیلم‌هایی که در جشنواره فیلم فجر امسال برنده سیمرغ شده‌اند، در حال انجام است که جزییات آن به زودی اعلام می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد! موشک سجیل جهان را شگفت زده کرد!
کانال آمریکایی «New Horizon TV» در گزارشی به پرتاب موشک سجیل و شگفتانه‌هایی که نیرو‌های مسلح کشور برای رژیم اسرائیل دارد پرداخته است.
تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد تمامی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد
طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری تمامی فرودگاه‌های کشور برای انجام پرواز‌های داخلی و خارجی بازگشایی شد.
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
برگزیده
اسکویید گیم رکورد زد اسکویید گیم رکورد زد
«بازی مرکب ۳» با بیش از ۶۰ میلیون تماشاگر در ۳ روز، رکورد نتفلیکس را شکست.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
صفحه خبر بالای تصاویر