کد خبر: ۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱

ناگفته‌های سیدجلال از روزی که کی‌روش از او خواست تا نامه خداحافظی بنویسد

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با وجود ابهام در نبودنش برای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه گفت: کارلوس کی‌روش مربی خیلی بزرگی بود که به فوتبال ایران کمک کرد.
ناگفته‌های سیدجلال از روزی که کی‌روش از او خواست تا نامه خداحافظی بنویسد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛سید جلال حسینی در گفتگو با برنامه «سلام صبح بخیر» در خصوص اینکه به فکر ارتقای آمار خود برای قهرمانی در فوتبال باشگاهی کشور گفت: دنبال آمار و ارقام نیستم. فقط تمرین می کنم و می خواهم همیشه در سطح ایده آل باشم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه پس از گذشت دو سال از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه چه احساسی نسبت به خط خوردن از سوی کارلوس کی روش برای حضور دوباره در این رقابت ها دارد اظهار داشت: به هر حال تصمیم سرمربی بود و من هم نمی توانستم دخالتی در این زمینه داشته باشم.

او با افشاگری برای حضور در اردوی تیم ملی در آخرین روز از تمرین این تیم قبل از اعزام به جام جهانی روسیه افزود: صبح آن روز، مارکار آقاجانیان با من تماس گرفت و گفت به ساختمان «پِک» بروم. از من خواستند تا پیام خداحافظی بدهم اما به او و آقای کی روش گفتم که تصمیم گیرنده من هستم و خودم باید در این زمینه آخرین نظر را بدهم. آقای کی روش هم پذیرفت. حرفی هم درباره دلایل اینکه چرا دعوت نشده ام زده نشد.

حسینی در پاسخ به این سوال که چرا آخرین روز از تمرینات تیم در تهران چنین موضوعی در میان گذاشته شد گفت: برای خودم هم این سوال هنوز وجود دارد که چرا آخرین روز؟!

مدافع سرخپوشان در ادامه به تمجید از عملکرد کارلوس کی روش پرداخت و تاکید کرد:او زخمتکش و پرتلاش بود. خیلی زحمت کشید و به فوتبال ایران کمک کرد.

حسینی درباره مصاحبه برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق پرسپولیس که عنوان کرده بود«سیدجلال به خاطر گلی که در لیگ قهرمانان به الجزیره زد از تیم ملی خط خورد» گفت: من هم چنین مباحثی را شنیدم اما دنبال نکردم. نمی دانم چرا خط خوردم. اختلافات برانکو و کی روش زیاد شده بود. حتی در تصمیم گیری های فدراسیون هم نقش داشت اما کار من چیز دیگری بود و به این مسائل فکر نمی کنم.

حسینی درباره اینکه چه نظری درباره «لاییِ» وحید امیری هافبک پرسپولیس در جام جهانی روسیه به جرارد پیکه مدافع تیم ملی اسپانیا دارد یادآور شد: او بازیکن خیلی خوبی است. حقیقتش این صحنه خیلی به من چسبید.

مدافع سرخپوشان درباره جدایی علیرضا بیرانوند در پایان فصل و ترانسفر دروازه بان تیم ملی به «آنتورب» بلژیک افزود: او واقعا زحمت کمشید تا به اینجا رسید. دلمان برای علیرضا تنگ می شود. تصمیمش را هم گرفته است و امیدوارم موفق شود.

او درباره کری خوانی هایی که در آستانه دربی فردا پنجشنبه پایتخت می شود افزود: با کت و شلوار می نشینند و کری می خوانند. نمی دانم این حرف ها چه تاثیری در روحیه هواداران و افرادی که به ورزشگاه می ایند دارد. ممکن است همین رفتار باعث برخی اتفاقات در استادیوم آزادی شود.

سیدجلال درباره درگیری اش در یکی از رویارویی های استقلال و پرسپولیس با مهدی رحمتی اظهار داشت: با او دوست هستم و مشکلی نیست. بعد از آن بازی هم که درگیر شدیم با هم صحبت کردیم و مشکلی نبود.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.