کد خبر: ۱۳۲۷۲
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸

طرح نوروزی بیمه نامه حوادث خانواده بیمه ایران آغاز شد

فاطمه برهمن مدیر کل بیمه‌های اشخاص بیمه ایران از شروع طرح نوروزی بیمه نامه حوادث خانواده در این شرکت خبر داد و گفت: در آستانه فرارسیدن تعطیلات و سفر‌های نوروزی، شرکت سهامی بیمه ایران با هدف افزایش آرامش خانواده ها، عرضه طرح‌های متنوع بیمه‌ای در ایام نوروز و اشاعه فرهنگ بیمه، بیمه نامه حوادث خانواده را از ۲۰ اسفند ماه در تمامی شعب و نمایندگی‌های خود در سراسر کشور، عرضه می‌کند. در این طرح پدرخانواده به همراه همسر، فرزندان و پدر و مادر (بیمه گزار و همسر) تحت پوشش قرار می‌گیرند.
طرح نوروزی بیمه نامه حوادث خانواده بیمه ایران آغاز شد

طرح نوروزی بیمه نامه حوادث خانواده بیمه ایران آغاز شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :برهمن در خصوص شرایط حاکم بر این بیمه نامه و طرح‌های ۶ گانه آن، اظهار داشت: این بیمه نامه در ۶ طرح و بدون محدودیت سنی و حداکثریک ماهه (از تاریخ ۲۰‏‏‏‏‏/۱۲‏‏‏‏‏/۱۴۰۱ تا ۲۰‏‏‏‏‏‏/۱‏‏‏‏‏‏/۱۴۰۲) برای تمامی اقشار جامعه قابل ارائه است و هر یک از اعضای خانواده با پرداخت فقط ۲۰ هزار تومان، می‌توانند از پوشش‌های فوت و نقص عضو دایم کلی و جزیی ناشی از حادثه برای هر نفر از اعضای خانواده هر کدام معادل ۱۰۰ میلیون تومان و هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه برای کل اعضای خانواده معادل ۱۰ میلیون تومان برخوردار باشند.

وی در ادامه افزود: هر یک از بیمه گذاران می‌توانند با پرداخت حق بیمه اضافی، تا ۶ برابر تعهدات مذکور را برای خود و اعضای خانواده خویش انتخاب نمایند.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر