کد خبر: ۱۳۲۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱
شریفی در همایش عملکرد هلدینگ کسب و کار

به دنبال چالاکی در اداره امور شرکت بیمه ایران هستیم

مدیرعامل بیمه ایران در گردهمایی شرکت‌های هلدینگ سبا با اظهار خوشوقتی از حضور در میان مدیران شرکت‌های اقماری خدمت رسانی به مردم را توفیق بزرگ خداوند در شرکت‌های بیمه برشمرد و گفت در بیمه ایران روزانه بیش از هفتصد میلیارد ریال خسارت به مردم پرداخت میکنیم؛ و سعی داریم با پرداخت بهینه خسارت‌های مردم باری از روی دوش دولت مردمی برداریم.
به دنبال چالاکی در اداره امور شرکت بیمه ایران هستیم

به دنبال چالاکی در اداره امور شرکت بیمه ایران هستیم

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :رییس هیات مدیره بیمه ایران افزود شرکت‌ها بنا به دلایل متعدد از جمله تمایل سهامداران معمولا در پرداخت خسارت به مردم دچار نقصان و ضعف هستند، اما ما در بیمه ایران با طراحی سیستم‌های پرداخت الکترونیک و برخی خسارت توانسته این گام‌های بزرگی برداریم و آماده تعطیل کردن شعبات خسارتی و پرداخت خسارت به مردم در بستر سامانه بیمه ایران من در محل هستیم.
شریفی با اشاره به زلزله خوی ضمن تسلیت به حادثه دیدگان، حضور به موقع کارشناسان بیمه ایران در محل و پرداخت خسارت مردم را ناشی از توانگری مالی و فنی بالای دانست و اضافه کرد با هدایت هیات مدیرع شرکت در اربعین نیز شاهد خدمت رسانی بی منت و گسترده به زائرین بودیم.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با فرمانده کل ارتش
اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نشستی با فرمانده کل ارتش، مهم‌ترین مسائل دفاعی، امنیتی و تحولات منطقه‌ای را بررسی کردند.
پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم پرونده کرسنت به کجا رسید؟+ فیلم
سخنگوی قوه قضائیه از ارائه جزئیات جدید درباره پرونده فروش ۲۵ ساله گاز ایران به شرکت اماراتی «کرسنت» خبر داد؛ قراردادی که در سال ۱۳۸۰ منعقد شد و از همان ابتدا با ابهامات و تخلفات گسترده همراه بود.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم ترامپ در کنست: ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در پارلمان اسرائیل (کنست) خطاب به ایران گفت: تهران باید دست از تهدید همسایگان، حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی و انکار موجودیت اسرائیل بردارد و مسیر صلح را انتخاب کند.
صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس صدور کارت بازی سرژ اوریه؛ ستاره ساحل عاجی پرسپولیس
با صدور مجوز و کارت بازی سرژ اوریه، مدافع ساحل عاجی پرسپولیس رسماً مجاز به حضور در رقابت‌های لیگ برتر خلیج فارس شد و پس از بهبودی کامل، آماده همراهی سرخ‌پوشان است.
ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم ترامپ رسماً پایان جنگ غزه را اعلام کرد+ فیلم
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به پرسش خبرنگاران، پایان رسمی جنگ غزه را تأیید کرد و گفت: «بله، جنگ اکنون رسماً به پایان رسیده است.»
بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم بقائی: تصمیم درباره عدم حضور در نشست شرم‌الشیخ با سنجش همه جوانب اتخاذ شد+ فیلم
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دعوت رسمی رئیس‌جمهور مصر از آقای پزشکیان برای حضور در نشست شرم‌الشیخ گفت: تمامی ابعاد موضوع در جلسات کارشناسی بررسی شد و تصمیم نهایی با هدف تأمین منافع ملی اتخاذ گردید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر