کد خبر: ۱۳۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۶

فرار طارمی از حاشیه‌سازی؛ سوال بعدی لطفا!

ستاره ایرانی پورتو سعی کرد بعد از بازی برابر اشتوریل وارد حواشی نشود.
فرار طارمی از حاشیه‌سازی؛ سوال بعدی لطفا!

فرار طارمی از حاشیه‌سازی؛ سوال بعدی لطفا!

مخاطب۲۴ :‌ مهدی طارمی که از دقیقه ۶۹ بازی برابر اشتوریل در هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر پرتغال در ترکیب اصلی پورتو قرار گرفت توانست گل سوم و پیروزی‌بخش تیمش را در دقیقه ۷۴ به ثمر رساند.

مهدی طارمی پس از پایان بازی با اشتوریل به SPORT TV پرتغال گفت: مرتکب اشتباهاتی شدیم، اما به طور کلی بازی خوبی به نمایش گذاشتیم. حریف فقط چند فرصت داشت و توانست دو گل بزند. نمی‌توانیم در تمام بازی مسلط باشیم، اما در نهایت برابر اشتوریل به پیروزی رسیدیم.

مهاجم پورتو در پاسخ به این پرسش که آیا نیمکت‌نشینی دوباره‌اش ارتباطی با بازی بعدی اروپایی سه شنبه شب برابر اینتر ایتالیا دارد یا خیر، اظهار داشت: بیایید درباره پرسش بعدی حرف بزنیم. بازی مهمی پیش‌روی ماست و امیدوارم هواداران بیایند و مثل همیشه از ما حمایت کنند تا بتوانیم پیروز شویم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر