کد خبر: ۱۳۱۳۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۳

کاروان خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان در مسیر سرزمین نور

کاروان راهیان نور متشکل از ۲۵۰ نفر از همکاران ذوب آهنی و خانواده هایشان به همراه مسئولین و فرماندهان حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان، دوشنبه ۱۵ اسفند ماه با بدرقه جمعی از مسئولین شرکت، عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شد.
کاروان خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان در مسیر سرزمین نور

کاروان خانواده بزرگ ذوب آهن اصفهان در مسیر سرزمین نور

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:این برنامه که به همت بسیج شرکت و با همکاری مدیریت‌های روابط عمومی و خدمات و امور رفاهی برگزار می‌شود، همکاران ذوب آهنی پس از زیارت مزار شهدای گمنام شرکت در قالب پنج اتوبوس برای بازدید از آبادان، خرمشهر، هویزه، دهلاویه، مناطق عملیاتی کربلای ۴و۵ در منطقه خرمشهر و شلمچه، عملیات والفجر ۸ و آزاد سازی فاو، راهی این مناطق شدند.
سرهنگ علیرضا فرهمند فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان ذوب آهن در آیین بدرقه این کاروان گفت: در طول این مسافرت معنوی، راویان به خاطره گویی از دوران دفاع مقدس و شهدا گرانقدر خواهند پرداخت و در شب نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت منجی عالم بشریت نیز جشن با شکوهی برگزار خواهد شد.
وی افزود: این برنامه همچون سال‌های گذشته به منظور تجدید بیعت همکاران ذوب آهنی وخانواده هایشان با آرمان‌های امام (ره) و شهدا، میثاق با مقام معظم رهبری و همچنین آشنایی نسل جوان با فرهنگ جبهه و شهادت صورت می‌گیرد و به مدت ۵ روز به طول خواهد انجامید.

 
برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از «علی طیب‌نیا» به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت اقتصاد در فهرست پیشنهادی به رئیس جمهور پزشکیان خبر داد.
چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟ چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟
حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا با انتشار پستی در ایکس درباره ورود هیأت ایران به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نکته‌ای را مطرح کرد.
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟ درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی خطاب به سخنگوی وزارت خارجه نوشت: ‏دست خدا و حمایت جمعیِ مردم ایران بدرقه راهتان.
صفحه خبر بالای تصاویر