کد خبر: ۱۳۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۷

انتخاب مدیر بیمه‌های باربری بیمه تعاون به عنوان دبیر برگزیده سندیکای بیمه گران

مدیر بیمه‌های باربری، کشتی و هواپیما بیمه تعاون به عنوان دبیر برگزیده سندیکای بیمه گران انتخاب شد.
انتخاب مدیر بیمه‌های باربری بیمه تعاون به عنوان دبیر برگزیده سندیکای بیمه گران

انتخاب مدیر بیمه‌های باربری بیمه تعاون به عنوان دبیر برگزیده سندیکای بیمه گران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:در نشستی که به مناسبت سالروز تأسیس سندیکای بیمه گران ایران برگزار شد، سهیلا شرفی، مدیر بیمه‌های باربری، کشتی و هواپیمای بیمه تعاون به عنوان دبیر برگزیده این کارگروه در سندیکا انتخاب شد.
او که به عنوان نماینده دبیران کارگروه نیز به عنوان سخنران انتخاب شده بود در جمع مدیران صنعت بیمه اظهار داشت: «خوشبختانه توسط کارگروه‌های سندیکای بیمه گران موفق شدیم تا اولین بیمه نامه ادعامحور را راه اندازی کرده و موفق شدیم تا به صورت تخصصی با کمیسیون‌های قضایی و مجلس شورای اسلامی ارتباط برقرار کرده و نسبت به ارائه پیشنهادات اصلاحات بیمه مرکزی مبتنی بر روند روز صنعت اقدامات ارزشمندی را انجام دهیم».
وی اضافه کرد: «یکسان سازی قرارداد‌های اتکایی و تشکیل کارگروه‌های سرمایه انسانی و مبارزه با پولشویی که به عنوان نیاز‌های روز صنعت بیمه در نظر گرفته می‌شود از دیگر اقداماتی بود که در این دوره نسبت به آن اقدام شد».
دبیر برگزیده سندیکای بیمه گران ایران همچنین از مدیران عامل صنعت تقاضا‌هایی را مطرح کرد که اهم آن عبارتند از: «تقویت مشارکت و نه الزاماً حضور اعضا؛ تقویت همگرایی و وحدت در امور مناقصات؛ استفاده از نرخ‌های فنی و کارشناسی، استفاده از نظرات کارشناسی افراد، پایبندی به تصمیمات و مصوبات سندیکا که سبب تقویت این مجموعه نیز می‌شود، ایجاد رویه‌هایی برای افزایش قدرت اجرایی سندیکا».
شرفی از رئیس کل بیمه مرکزی نیز به نمایندگی از کارگروه‌های صنعت بیمه تقاضا‌هایی را مطرح کرد که برخی از آن‌ها عبارتند از: «تسریع در تعیین و تکلیف مصوبات؛ مشارکت مدیران و کارشناسان بیمه مرکزی در سندیکا و تصویب بودجه‌ای برای ارتقای سطح دانش صنعت بیمه».
در این نشست همچنین مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی به قابل توجه بودن سهم بخش غیردولتی در تولید ۷۳ درصدی حق بیمه اشاره کرد و سهم ۱۴ درصدی فروش بیمه‌های زندگی را نیز نوید بخش توسعه در صنعت بیمه دانست.
بهزادپور همچنین بر تمرکز و توجه به رسانه‌ها به عنوان محلی که می‌تواند دستاورد‌های صنعت را به صورت مطلوب‌تر به مردم بازگو کند تأکید کرد.
مجید مشعلچی فیروزآبادی، قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی نیز به نقش سندیکای بیمه گران اشاره کرد و اظهار داشت: «در کشو ما سندیکا تلاش‌های بسیاری کرده، ولی با قوت و قدرت نقش سندیکایی خودش را ایفا نکرده که بخشی از آن به چارچوب قوانین حاکم بر کشور و بیمه مرکزی و نیز سایر عیوبی که وجود دارد باز میگردد.»
وی افزود: «ما در حال حاضر در ساختار کلان بیمه‌ای کشور یک مشکل بزرگ داریم و آن هم امنیت اقتصادی این صنعت است؛ ما باید در بیمه متحد شویم اینگونه در دراز مدت نتیجه مطلوب تری دریافت خواهیم کرد.»
قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی همچنین تشریح کرد: «نرخ شکنی برخی شرکت‌های بیمه موجبات احساس خطر را در صنعت فراهم می‌کند. این نرخ شکنی‌ها باعث می‌شود تا امنیت اقتصادی به خطر افتاده و در آینده نیز تبعات قابل توجهی را به وجود می‌آورد؛ همچنین کاهش تعهدات مابه ازای هزینه پایین تر، می‌تواند امنیت بیمه شدگان را به خطر انداخته و کیفیت خدمت رسانی صنعت بیمه را زیر سوال ببرد.»
مشعلجی در ادامه گفت: «نکته دیگر، کارگزاران برخط هستند که به درستی هم مورد حمایت قرار گرفته اند و ذی نفعان جدیدی از صنعت بیمه محسوب می‌شوند؛ لکن در برخی مواقع به قدری حمایت‌ها بدون ساختار و احساسی می‌شود که سبب می‌شود نهاد ناظر حس کند اگر کوچکترین تذکری هم بخواهد بدهد به مثابه زیرسوال بردن تمام فعالیت‌های این ذی نفعان است؛ بنابراین باید حاکمیت نیز بگذارد تا دست نهاد ناظر برای رسیدگی به تخلفات باز باشد و همچنین موجبات رقابت سالم را نیز فراهم کند.»
او تصریح کرد: «اگر شرکت‌های بیمه نتوانند نسبت به کارگزاران برخط مواضع صحیحی اخذ کنند، در آینده آن‌ها برای شما تعیین تکلیف خواهند کرد و برایتان مسیر خواهند ساخت و اینگونه اختلال در شبکه فروش به وجود می‌آورند و بدین ترتیب آن‌ها با پول شما برای شما تعهداتی را به وجود می‌آورند، بی آنکه خود گزندی ببینند.»
قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی همچنین به حوزه درمان اشاره کرد و در این خصوص بیان داشت: «در حوزه درمان، تا زیرساخت الکترونیک مهیا نشود، این حوزه بهبود پیدا نمی‌کند؛ با استفاده از این زیرساخت می‌توان ساز و کار ارتباط با وزارت بهداشت را بهبود بخشایید و با استفاده از دیتا آنالیز می‌توانیم از تخلفات حوزه درمان پیشگیری کرده، هزینه‌ها را کنترل کرده و سبب شویم تا نرخ دهی نیز مطلوب‌تر صورت پذیرد.»
در ادامه سید محمد کریمی، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران نیز اظهار داشت: «عملکرد شرکت‌های بیمه در زلزله خوی و نیز حادثه متروپل آبادان سبب شد تا مردم با مفهوم بیمه به صورت واقعی آشنا شوند و حتی آنان که اصلا بیمه نداشتند نیز ترغیب شدند تا از ظرفیت بیمه استفاده کنند.»
وی افزود: «امسال خوشبختانه صنعت بیمه رشد ۴۵ درصدی داشت؛ همچنین مساعدت‌هایی که رئیس کل بیمه مرکزی و وزارت اقتصاد داشتند سبب شد تا هزار میلیارد تومانی که بنا بود به صورت عوارض از سمت شرکت‌های بیمه در سال ۱۴۰۲ تحمیل شود، به ۶۰۰ میلیارد تومان تقلیل یابد.»
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران همچنین بیان داشت: «اصلاح آیین نامه‌های ۱۰۲، ۹۹ از جمله اقدامات خوب بود؛ همچنین امیدواریم اصلاح آیین نامه‌های درمان نیز تسریع پیداکند.».
او همچنین در بخش دیگر سخنان خود از این اقدامات به عنوان موارد شایسته‌ای که در صنعت بیمه و در سندیکای بیمه گران در سال ۱۴۰۱ صورت پذیرفت یاد کرد: «اضافه شدن شرکت‌های بیمه‌ای جدید؛ ارتباطات اثرگذار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بدنه دولت و نیز قوه قضاییه؛ تشکیل کارگروه حل مشکلات صنعت با قوه قضاییه؛ آموزش قضات توسط اصحاب بیمه».

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر