کد خبر: ۱۳۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۳:۲۱

لاریجانی: در ایام انتخابات از سیاه نمایی پرهیز شود

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: سالگرد پیروزی انقلاب و تبلیغات انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم، بیایید همه با توجه به شرایط کشور و به خاطر عظمت انقلاب اسلامی از سیاه‌نمایی پرهیز کنیم.
src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: shabnam-regular; font-size: 13.3333px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">به گزارش ایرنا، علی لاریجانی در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز- سه شنبه-مجلس شورای اسلامی گفت: سالروز شهادت صدیقه کبری، فاطمه زهرا(س) را به ملت عزیز و نمایندگان تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم؛ آن بزرگوار در خطبه عمیق خود که در واقع فریاد غربت بود با طرح موضوعات مهم توحیدی و اسرار دیانت مردم را ارشاد نمود؛ در فرازی فرمود خداوند اطاعت از عترت پیامبر را برای نظام و هماهنگی ملت مقرر نمود، و امامت ما را امان از تفرقه و از پراکندگی ملت قرار داد و جهاد را عزت و سرافرازی برای اسلام قرار داد.

وی افزود: ملت ایران در انقلاب پیروزمندانه خویش، تابلوی قیام خود را این اندیشه قرار داد. پیشوایی و امامت پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان و احیای جهاد دو عامل ستون‌های مدرسه فاطمی است.

رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به نمایندگان گفت: شما تایید می‌کنید که مخصوصا در چند سال اخیر سیاست آمریکا مقابله همه جانبه با ملت ایران بوده است و یکی از هدف‌های خود را ایجاد یاس و اختلاف و جدایی بین ملت و بدبین نمودن مردم از مسوولان قرار داده و این مطلب را علنا اظهار می کند و آنقدر در این کار وقیحانه عمل می‌کند که حتی بعد از ترور شهید سلیمانی رییس جمهور آمریکا توئیت کرد که مردم عراق و ایران خوشحالی کردند گر چه بلافاصله هم ملت رشید عراق و ملت بزرگ ایران پاسخی دندان شکن به آنها دادند اما هدف آنها را ملاحظه کنید که دنبال افتراق مردم و ناامید کردن مردم نسبت به مسئولان خدوم هستند.

وی گفت: انقلاب اسلامی با پیشوایی امام بر پایه وحدت امت و اعتماد عمومی شکل گرفت و از واژه‌هایی که امام از هر موضوع دیگری بیشتر آن را به کار برد وحدت در بین ملت و مسلمانان بود؛ این کلید پیروزی در انقلاب و استمرار انقلاب است؛ متاسفانه عده ای به هر بهانه‌ای می خواهند صفوف ملت را متفرق کنند، امروز انقلابی واقعی کسی است که وفاق ملی را تحت زعامت رهبری معظم در کشور پیگیری نماید تا قدرت ملت بر مکر دشمن فائق آید.

لاریجانی افزود: اگر به تحرکات آمریکا توجهی اجمالی شود ملاحظه می‌کنید که برنامه بزرگتری برای همه مسلمانان تدارک دیده است تا در قالب طرح قلابی قرن که اجزای آن را مطرح می‌کنند، همه مسلمانان را تحقیر کنند، اگر خوب دقت شود این جسارت نتیجه تفرقه بین کشورهای اسلامی است که به رژیم صهیونیستی و آمریکا اجازه این تبهکاری را داده است.

وی ادامه داد: آمریکاییها به زودی نتیجه این اقدام را درک می‌کنند و طلیعه آن را در قیام مردم بزرگ ملت عراق علیه آمریکا در زوهای اخیر بود؛ آمریکا با دست خود این حرکت را در همه کشورهای اسلامی فراگیر خواهند کرد.

وی خطاب ملت ایران و نمایندگان گفت: روزهای در پیش هم سالگرد پیروزی انقلاب و هم ایام تبلیغات انتخابات مجلس است، بیایید همه با توجه به شرایط کشور و به خاطر عظمت انقلاب اسلامی از سیاه نمایی پرهز کنیم، انقلاب اسلامی عامل عزت ملت ایران و باعث استقلال کشور و حرکتی نو در جهان اسلام بوده و است قدر آن را بدانیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۶
طبق برنامه اعلام‌شده، تیم ملی فوتبال ایران نخستین مسابقه خود را برابر نیوزیلند، سپس برابر بلژیک قرار و بعد از آن مقابل مصر قرار خواهد گرفت
زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال زنده از مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶؛ بزرگ‌ترین رویداد تاریخ فوتبال
قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ نه تنها مسیر تیم‌ها را مشخص کرد، بلکه آغازگر شور و هیجان بی‌سابقه‌ای در فوتبال جهان شد. با حضور ۴۸ تیم، سه میزبان و ساختار تازه، این رقابت‌ها رکوردشکن خواهد بود و تجربه‌ای بی‌نظیر برای هواداران سراسر جهان رقم خواهد زد.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر