کد خبر: ۱۲۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱

برگ برنده و آس یحیی در دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان

مهاجم گلزن پرسپولیس در جدال حذفی مقابل سپاهان، بار دیگر خود را آماده این تقابل و جشن گل دوباره برابر حریف می‌کند.
برگ برنده و آس یحیی در دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان

برگ برنده و آس یحیی در دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان

مخاطب 24:عیسی آل کثیر که بعد از پایان دوران مصدومیت بار دیگر به ترکیب سرخپوشان بازگشته و در دیدار حذفی مقابل سپاهان نیز اولین گل خود را بعد از تمدید دوباره با سرخپوشان به ثبت رساند، در جدال برابر تراکتور کار را از روی نیمکت استارت زد.

آل کثیر که پیش از مصدومیت و محرومیت، مهاجمی گلزن در ترکیب پرسپولیس نشان داده بود، بعد از نیمکت نشینی مقابل تراکتور اکنون آماده تقابل با سپاهان می‌شود و امیدوار است گل محمدی بار دیگر با اعتماد به وی، فرصت حضور فیکس در این دیدار نصیبش شود.

مهاجم جنوبی سرخپوشان در دقایقی که برابر تراکتور به میدان رفت، توانست فرصت‌های خوبی روی دروازه تراکتور شکل دهد و یک بار نیز دروازه احسان مرادیان را گشود که البته کمک داور به اشتباه آفساید او را اعلام کرد.

باید دید برابر سپاهان فرصت دوباره گلزنی نصیب آل کثیر خواهد شد و این مهاجم قادر خواهد بود توانایی خود را به رخ بکشد یا خیر.

منبع :صدآنلابن

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم
استقلال خوزستان در آستانه بازی با پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان، تمریناتش را تعطیل کرده و آینده تیم در هاله‌ای از ابهام است.
چمن ۶۷ میلیاردی یادگار چمن ۶۷ میلیاردی یادگار
چمن تازه‌کاشت یادگار امام تبریز پیش از رسیدن به وضعیت مطلوب، کیفیت خود را از دست داده و بازدید خبرنگاران از آن تصاویر شوکه‌کننده‌ای رقم زد.
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
برگزیده
فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل فیورنتینا هم بدون سرمربی شد؛ سایه‌ی سقوط سنگین‌تر از قبل
آغاز فصل برای فیورنتینا فاجعه‌بار بود و حالا با اخراج پیولی، نگرانی از سقوط به سری B جدی‌تر از همیشه است. آیا امیدی به بازگشت وجود دارد؟
درگذشت ناگهانی سرمربی جوان، فوتبال در شوک درگذشت ناگهانی سرمربی جوان، فوتبال در شوک
ملادن ژیزوویچ، سرمربی ۴۴ ساله رادنیتسکی، هنگام تماشای بازی تیمش دچار حمله قلبی شد و درگذشت؛ حادثه‌ای که استادیوم را در بهت و گریه فرو برد
رسمی: وسام بن‌یدر متهم به تجاوز رسمی: وسام بن‌یدر متهم به تجاوز
ستاره سابق سپاهان و تیم ملی فرانسه به‌همراه برادرش با اتهام‌های سنگین جنسی روبه‌رو شده و قرار است به‌زودی در دادگاه کیفری محاکمه شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر