کد خبر: ۱۲۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰

مسابقه عجیب سایز شکم که در یک قبیله دورافتاده برگزار می شود! + تصاویر

مسابقه سایز شکم، مسابقه عجیبی است که به صورت سالانه در یک قبیله در کشور آفریقایی اتیوپی برگزار می شود.
مسابقه عجیب سایز شکم که در یک قبیله دورافتاده برگزار می شود! + تصاویر

مخاطب24 - چاقی و شکم‌های بزرگ معمولا به عنوان الگوی منفی در زندگی مدرن محسوب می‌شوند که نه تنها تاثیر منفی بر سلامت دارد، بلکه بر شکل و شمایل فرد و ارتباطات اجتماعی نیز تاثیر می‌گذارد. با این حال، در یک منطقه دورافتاده از دره Omo در جنوب اتیوپی، شکم بزرگ مردان یک قبیله، چشمگیر و حتی جذاب است.

قبیله Bodi یکی از قبایل جنوب اتیوپی دارای یک جشن و مسابقه سالانه است که در آن مردان با بزرگترین شکم به رقابت با هم می‌پزدازند.

 قبیله دورافتاده آفریقایی

Bodi، قبیله‌ای از کشاورزان و گله داران گاو هستند که عشق خود را به شکم بزرگ در طول یک رویداد سالانه با نام Ka'el جشن می‌گیرند. در این جشن مرد با بزرگترین شکم، عنوان "مرد چاق سال" را به دست می‌آورد. مردی که این عنوان را از آن خود کند احترام کل قبیله را به دست می‌آورد.

مردان Bodi برای شرکت در این رویداد بزرگ، ۶ ماه قبل از آن خود را آماده می‌کنند. مردان برای به دست آوردن این افتخار، باید به مدت چند ماه قبل از جشنواره، رژیم چاقی شیر یا ماست گاو، خون خام و عسل را انجام دهند.

تا شش ماه قبل از مسابقه Ka'el، مردان قبیله Bodi، فرآیند چاقی شکم خود را با تقریبا متوقف کردن فعالیت‌های بدنی و مصرف بیشتر غذا‌های غنی از کالری مانند شیر گاو و خون تازه آغاز می‌کنند.

در طول رژیم غذایی، مردان از تقریبا از انجام هر فعالیت فیزیکی خودداری می‌کنند. آن‌ها وقت خود را بیشتر در کلبه‌های خود می‌گذرانند و توسط زنان خود مورد پذیرایی قرار می گیرند.

قبیله کائول

مردان قبیله Bodi معمولا لاغر و عضلانی هستند، اما در طول فرایند چاقی خود برای این رقابت، برخی از آن‌ها چنان چربی جذب می‌کنند که حتی به سختی قادر به حرکت هستند. در روز جشنواره کائول، که معمولا در ماه ژوئن یا ژوئیه برگزار می‌شود، مردان بدن خود را با خاک رس و خاکستر آغشته کرد تا ضایعات چربی خود را برای همگان به نمایش بگذارند.


افراد قبیله برای یکی از کسانی که دارای بزرگترین شکم است رای می‌دهند و برنده "مرد چاق سال" نامیده می‌شود.

شکم چاق سال

جالب اینجاست که پس از جشنواره، شکم مردانه در مدت زمان چند هفته به اندازه طبیعی خود برمی گردد. تنها جایزه برای برنده شدن در مسابقه چاقی، شهرت و احترام است، اما این یک افتخار بزرگ برای Bodi است که برندگان معمولا به چشم قهرمانان محلی در ادامه زندگی خود نگریسته می‌شوند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر