کد خبر: ۱۲۷۵۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۹

پیش‌بینی بورس شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱

شاخص کل بورس در آخرین روز کاری این هفته در حالی با ریزش ۱۶ هزار و ۳۵۰ واحدی تا سطح یک میلیون و ۸۲۱ هزار و ۷۶۹ واحد پائین آمد که همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه معتقد است روز شنبه بازار آرام و تا حدودی منفی را تجربه خواهیم کرد.
پیش‌بینی بورس شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱

پیش‌بینی بورس شنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۱

مخاطب 24:شاخص کل بورس روز چهارشنبه با ریزش ۱۶ هزار و ۳۵۰ واحدی تا سطح یک میلیون و ۸۲۱ هزار و ۷۶۹ واحد پائین آمد.

پس از چهار روز متوالی مثبت از ابتدای هفته اخیر، تابلوی معاملات با رنگ سرخ کار خود را به پایان رساند تا بورس بعد از رکورد‌های جدید کمی عقب بنشیند.

با وجود کاهش قیمت‌ها در بازار سهام در روز چهارشنبه ارزش معاملات خرد رشد کرده است.

ارزش معاملات بازار سرمایه
روز چهارشنبه ارزش معاملات کل بازار سهام به ۴۳ هزار و ۹۶۴ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۲۹ هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان بود که ۶۷ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل می‌شود.

در آخرین روز کاری این هفته، ارزش معاملات خرد سهام نیز با افزایش ۸ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۱۰ هزار و ۲۳۸ میلیارد تومان رسید.

ریزش بورس با کاهش ناگهانی دلار
همایون دارابی، کارشناس بازار سرمایه در این رابطه به اقتصاد ۲۴ می‌گوید: کاهش شاخص کل بی ربط به کاهش ناگهانی قیمت دلار نیست.

وی با بیان اینکه در پایان سال با فشار عرضه به دلیل فروش بیشتر شرکت‌ها روبرو می‌شویم، ادامه داد: به نظر می‌رسد بورس شنبه روز نوسانی دیگری را در پیش داشته باشد.

سردرگمی بورس در میان اخبار برجامی
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه سایه اتفاقات سیاسی در جریان نیز سهامداران را در ابهام قرار داده است، در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: اظهار نظر مقامات ایرانی که از تمایل طرف‌های خارجی برای احیای برجام خبر می‌داد در تقابل با واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مبنی بر اینکه «احیای برجام ماه‌ها است که در دستور کار نیست» قرار گرفته است.

دارابی ادامه داد: فشار این دست اخبار ضد و نقیض بر بازار احتمالا فعلا از رشد بیشتر بازار سرمایه جلوگیری کند.

رشد دوباره بورس نزدیک است
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه رشد بورس به دلیل اینکه در تورم از سایر بازار‌ها عقب مانده است، گفت:، اما اینکه ادامه رشد بازار از چه زمانی آغاز می‌شود هنوز مشخص نیست.

وی ادامه داد: شاخص کل بورس به نقطه مهمی رسیده که افزایش عرضه‌ها در این نقطه، طبیعی است. هرچه عرضه‌ها بیشتر شود و بازار بتواند اثر منفی این عرضه‌ها را بگیرد، بهتر هم هست. دقیقا در این چند روز همین اتفاق در حال رخ دادن بوده و به زودی می‌توانیم شاهد حرکات پرشتاب‌تر در شاخص کل باشیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر