کد خبر: ۱۲۵۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۲
با برگزاری نشستی با شرکت ۲۰۰ نفر از مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی کشور؛

تجربه طراحی کد‌های رفتاری در سازمان تأمین‌اجتماعی برای مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی تبیین شد

تجربه موفق سازمان تأمین اجتماعی در طراحی و اجرای "کد‌های رفتاری" در مراسمی با حضور سید مرتضی حسینی، مشاور مدیرعامل و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان تأمین‌اجتماعی و فتاح آقازاده، مدیرکل دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور در گردهمایی تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری، برای جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی کشور، تبیین و تشریح شد.
تجربه طراحی کد‌های رفتاری در سازمان تأمین‌اجتماعی برای مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی تبیین شد

تجربه طراحی کد‌های رفتاری در سازمان تأمین‌اجتماعی برای مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی تبیین شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛طرح "کد‌های رفتاری" که توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی این سازمان از خرداد سال گذشته اجرای شده، به‌عنوان اقـدامی موثر و تجربـه‌ای موفق، مورد توجه ویژه سازمان اداری و استخدامی کشور قرار گرفته و بنا بر پیشنهاد این سازمان به‌منظور تبیین و تشریح آن به‌عنوان یکی از تجارب موفق دستگاه‌های اجرایی کشور و انتقال این تجربه به سایر دستگاه‌های اجرایی، حدود ۲۰۰ نفر از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی، روز یکشنبه هفتم اسفند ماه در نشستی در محل سالن مجموعه فرهنگی، ورزشی نگین غرب با فرایند تهیه و اجرای این طرح آشنا شدند.

براساس این گزارش، سید مرتضی حسینی، مشاور مدیرعامل و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان تأمین‌اجتماعی در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: سلامت اداری در سازمانی مثل تأمین‌اجتماعی که حدود ۷۰ هزار کارمند در حوزه بیمه و درمان و ۷۰ هزار کارمند در حوزه‌های اقتصادی دارد، بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: در چنین مجموعه بزرگی اگر قرار باشد سلامت اداری تأمین و تضمین شود، تنها از مسیر فرهنگ سازمانی ممکن است. یکی از موضوعات مرتبط با فرهنگ سازمانی، کد‌های رفتاری است که در تقویت فرهنگ سازمانی مفید و مؤثر است.
فتاح آقازاده، مدیرکل دفتر تعالی فرهنگ سازمانی سازمان اداری و استخدامی کشور نیز در این مراسم گفت: بیش از نیمی از جمعیت کشور ما از سازمان تأمین‌اجتماعی خدمات می‌گیرند و این موضوع اهمیت فرهنگ سازمانی در این مجموعه را دو چندان می‌کند. اگر کد‌های رفتاری در میان کارکنان این سازمان نهادینه شود، علاوه بر همکاران این مجموعه بخش بزرگی از جامعه ما تحت تأثیر قرار می‌گیرند و هدف ما در تدوین فرهنگ سازمانی در نهایت همین افزایش رضایت مردم است.
وی با اشاره به اینکه توجه به فرهنگ سازمانی جزء تکالیف دستگاه‌ها در کشور است، اظهار داشت: در نظام‌نامه فرهنگ سازمانی کشور بر اهمیت کد‌های رفتاری بسیار تاکید شده است، اما متاسفانه هنوز این کد‌ها در بسیاری از دستگاه‌ها طراحی نشده است؛ در حالی‌که روش دقیق و علمی پشت کد‌های رفتاری هست.
مدیرکل دفتر تعالی فرهنگ سازمانی سازمان اداری و استخدامی کشور درباره برنامه‌های آینده این مجموعه گفت: نقش فرهنگ سازمانی در ارتقای بهره‌وری سازمان ها، ارتقاع سلامت اداری، ارتقاع رضایت مردم و نقش فرهنگ سازمانی در عدالت محوری از جمله مواردی است که بررسی آن را برای سال آینده در دستور کار داریم.
در این نشست همچنین شروین مشایخی، مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تأمین اجتماعی، درباره اجتماعی شدن کد‌های رفتاری در سازمان تأمین‌اجتماعی و در کل جامعه ابراز امیدواری کرد و گفت: موج توجه به بحث کد‌های رفتاری در جهان از سال ۱۹۷۰ شروع شد و سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های مردم‌نهاد و شرکت‌های بزرگ شروع به تدوین کد‌های رفتاری سازمانی کردند.
وی با اشاره به اینکه کد‌های رفتاری و کد اخلاقی با هم متفاوت‌اند، گفت: کد رفتاری، بیانی از یک رفتار جزئی است و ارزش‌ها و برنامه‌ها و مقررات را به‌عمل و رفتار ترجمه می‌کند، در حالی‌که کد‌های اخلاقی ممکن است در قالب یک بیانیه از سمت یک سازمان مطرح شود. در واقع کد رفتاری یک نسخه عملی است که سازمان انتظار دارد که کارکنان طبق آن رفتار و عمل کنند.
مشایخی با تأکید بر این که کد‌های رفتاری ممکن است عمومی یا اختصاصی باشند، گفت: تا امروز ۲۱۳ کد رفتاری در سازمان تأمین‌اجتماعی تدوین شده است که به صورت روزانه در اختیار کارکنان عزیز این سازمان قرار می‌گیرد و امیدوارم موج توجه به این کد‌های رفتاری باعث افزایش رضایت جامعه از سازمان‌ها و دستگاه‌های فعال در کشور شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن فیلم|حادثه دلخراش در میدان اسب‌دوانی منجر به فوت چابک‌سوار در بندر ترکمن
در حین برگزاری رقابت‌های هفته دوم کورس تابستانه اسبدوانی بندرترکمن، یکی از چابکسواران به‌دلیل برخورد با موانع حاشیه میدان، جان خود را از دست داد.
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
برگزیده
صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی
جلسه اخیر هیأت واگذاری با تصمیماتی جدید در خصوص فهرست شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی برگزار شد؛ تصمیماتی که شامل حذف موقت برخی بنگاه‌ها از فهرست واگذاری است و در عین حال، ابهاماتی درباره مسیر آینده این واگذاری‌ها ایجاد کرده است.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
صفحه خبر بالای تصاویر