کد خبر: ۱۲۴۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در جلسه شورای اداری تأمین‌اجتماعی هرمزگان:

با نگاه به دستاورد‌ها می‌توانیم بر ضعف‌ها و تهدید‌ها غلبه کنیم

جلسه شورای اداری اداره کل تأمین‌اجتماعی استان هرمزگان با حضور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی برگزار شد و در این حلسه دکتر میرهاشم موسوی با تبیین برخی دستاورد‌های سازمان، تاکید کرد بررسی و شناخت دقیق مسیر تحقق دستاوردها، بستر مناسبی برای غلبه بر مشکلات خواهد بود.
با نگاه به دستاورد‌ها می‌توانیم بر ضعف‌ها و تهدید‌ها غلبه کنیم

با نگاه به دستاورد‌ها می‌توانیم بر ضعف‌ها و تهدید‌ها غلبه کنیم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛با حضور دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، دکتر احمد اسفندیاری معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌ها، عباس اکبری مدیرکل تامین‌اجتماعی استان، دکتر غلامعباس مومنی مدیر درمان تأمین‌اجتماعی هرمزگان و جمعی از مدیران و کارکنان تأمین‌اجتماعی هرمزگان، جلسه شورای اداری اداره‌کل تأمین‌اجتماعی استان هرمزگان برگزار شد.

دکتر میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در جلسه شورای اداری تأمین‌اجتماعی هرمزگان گفت: کارکنان سازمان تأمین‌اجتماعی همانند سربازان نظام و انقلاب، در حال ارائه خدمت در جامعه به مردم هستند.

وی با اشاره به برگزاری مرحله نهایی مسابقات قرآن تامین‌اجتماعی در استان هرمزگان تاکید کرد: همه ما در هر موقعیتی باید تلاش کنیم در مسیر قرآن و مسیر تکاملی آن حرکت کنیم تا بتوانیم موفق شویم. اقداماتی که در استان هرمزگان انجام شده است به خاطر تلاش همه همکاران در بخش بیمه‌ای و درمانی استان است.

دکتر موسوی بیان کرد: فضای کشور در حال حاضر فضای امیدواری است و با همت و تلاش‌های صورت گرفته، دستاورد‌های خوبی را در کشور شاهد هستیم. هر جایی که ضعف و ناامیدی و ناکارآمدی وجود داشته است به دلیل نوع نگاه ما به مسائل بوده است. اگر به دستاورد‌ها نگاه کنیم و با شناخت دلایل و بستر‌های تحقق دستاوردها، می‌توانیم بر ضعف‌ها و تهدید‌ها در همه عرصه‌ها غلبه پیدا کنیم.

دکتر موسوی اظهارکرد: همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، در عرصه‌های اجتماعی و حوزه رفاه شاهد پیشرفت‌های بسیاری بوده‌ایم و تحولات این حوزه‌ها در بعد از انقلاب دارای جهش بسیار بزرگی است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: از ویژگی‌های سازمان تأمین‌اجتماعی می‌توان به تنوع، گستردگی و پیچیدگی خدمات در آن اشاره کرد. سازمان تأمین‌اجتماعی یکی از دستگاه‌های پر‌تنوع در ارائه خدمات است که از خدمات آن می‌توان به خدمات بیمه‌ای، تعهدات کوتاه‌مدت، تعهدات بلندمدت، تعهدات درمانی و ... اشاره کرد. در گستردگی خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی شاهد این هستیم که ارائه خدمات در سراسر کشور و حتی خارج از پهنای کشور انجام می‌شود. با توجه به تنوع خدمات و ویژگی‌های سازمان تأمین‌اجتماعی، تنها یک رویکرد است که می‌تواند مدیریت کند و آن هم مدیریت راهبردی است و در غیر این صورت نمی‌تواند پاسخگوی مردم باشیم.

وی در پایان بیان کرد: در زمینه درمانی ۱۳۳ پروژه عمرانی در توسعه خدمات با مبلغ ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان توسط سازمان تأمین‌اجتماعی در حال اجرا است.

در ادامه مدیرکل تأمین‌اجتماعی هرمزگان در این جلسه گفت: در استان هرمزگان ۱۷ شعبه اصلی، ۱۳ شعبه اقماری و شش کارگزاری خدمات بیمه‌ای به جامعه هدف ارائه می‌کنند.

عباس اکبری افزود: استان هرمزگان دارای یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت می‌باشد که از این تعداد بیش از یک میلیون نفر تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار دارند که بیش از ۵۰ درصد از جمعیت استان را شامل می‌شود. در هرمزگان ۳۰ هزار کارگاه وجود دارد که در حال فعالیت می‌باشند.

وی عنوان کرد: اداره کل تأمین‌اجتماعی استان هرمزگان در ارزیابی عملکرد ادارات کل تیپ دو در سه ماهه سوم توانست رتبه برتر را کسب کند که این رتبه در سه ماهه اول چهارم و در سه ماهه دوم، دوم کشوری بوده است.

اکبری برخی از دستاورد‌های اداره کل تأمین‌اجتماعی استان هرمزگان اشاره و خاطرنشان کرد: استقرار نظام مدیریت دانش و برگزاری همایش درآمد از جمله اقداماتی است که در انجام شده است تا بتوانیم از تجربیات کارکنان این سازمان که در شرف بازنشستگی قرار دارند استفاده نماییم.

وی ادامه‌داد: در طرح بیمه فراگیر خانواده ایران، استان هرمزگان توانست رتبه اول جذب این طرح را به خود اختصاص دهد. از دستاورد‌های اداره کل تأمین‌اجتماعی می‌توان به برتر شدن این اداره در حوزه ارتباطات مردمی در سطح ادارات کل استان‌های کشور، کسب مقام برتر در حوزه عفاف و حجاب در استان و کسب رتبه برتر در اقامه نماز برای دومین سال متوالی و معرفی یک بانوی نمونه در زمینه عفاف و حجاب در استان اشاره کرد.

در ادامه مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان هرمزگان گفت: در استان هرمزگان تعامل خوبی بین کارکنان درمانی و بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی استان وجود دارد.

دکتر غلامعباس مومنی بیان کرد: بیمارستان خلیج‌فارس بندرعباس دومین بیمارستان بزرگ شهر بندرعباس است که از نظر تخت ۱۰ درصد تخت استان را شامل می‌دهد، اما ۴۰ درصد از خدمات را به جامعه ارائه می‌کند. دو بخش آنژیوگرافی و درمان ناباروری مهمترین کمبود‌های بیمارستان خلیج‌فارس است که امیدواریم این موضوع نیز برطرف شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر