کد خبر: ۱۲۴۳۵
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۹
دعوت سازمان تأمین‌اجتماعی از کلیه بیمه‌شدگان و بازنشستگان برای ثبت‌نام یا تکمیل اطلاعات در ز؛

ارائه خدمات درمانی از ۱۵ اسفند منوط به اعلام کد رهگیری خواهد بود

سازمان تأمین‌اجتماعی با اعلام الزامی بودن ارائه کد رهگیری صادر شده به هنگام مراجعه بیمه‌شدگان به مراکز درمانی برای دریافت خدمات تشخیصی و دارویی از پانزدهم اسفند ماه ۱۴۰۱، از کلیه بیمه‌شدگان و بازنشستگان این سازمان دعوت می‌کند تا قبل از نیمه اسفند ماه با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان به نشانی es.tamin.ir، نسبت به ثبت‌نام در این سامانه یا کنترل و تکمیل اطلاعات هویتی خود و افراد تحت تکفل و در صورت نیاز به‌روزرسانی شماره تلفن همراه در سامانه اقدام کنند.
ارائه خدمات درمانی از ۱۵ اسفند منوط به اعلام کد رهگیری خواهد بود

ارائه خدمات درمانی از ۱۵ اسفند منوط به اعلام کد رهگیری خواهد بود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛ارائه کد رهگیری که توسط پزشک به بیمار اعلام و همزمان از طریق سامانه نسخه الکترونیک به گوشی تلفن همراه بیمار ارسال می‌شود، از روز دوشنبه مورخ ۱۵‏/۱۲‏/۱۴۰۱ برای دریافت دارو و خدمات پاراکلینیکی الزامی است.

براساس این گزارش، کد رهگیری ضمن اینکه توسط پزشک معالج‏ به بیمار اعلام می‌شود، همزمان در قالب پیامک به شماره تلفن همراه متعلق به بیمار نیز ارسال خواهد شد. در صورتی که کد رهگیری به هر دلیلی مفقود یا فراموش شد، بیمار می‌تواند با مراجعه به سامانه es.tamin.ir از طریق انتخاب منوی بیمه‌شدگان ← خدمات سلامت الکترونیک ← نسخ الکترونیک من، کد رهگیری را رویت کند. اطلاع از کد رهگیری، از طریق برنامه کاربردی یا اپلیکیشن "تامین من" که تنها اپلیکیشن مورد تأیید سازمان تأمین‌اجتماعی است نیز امکانپذیر است. همچنین امکان دریافت مجدد کد رهگیری از طریق مراجعه مجدد به پزشک معالج نیز چنانچه پزشک از طریق سامانه (EP) اقدام به نسخه‌نویسی کرده باشد، فراهم شده است.

این گزارش حاکی است از ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ ارائه توأم کارت ملی و کد رهگیری به‌هنگام مراجعه به داروخانه‌ها یا مراکز پاراکلینیک (آزمایشگاه، رادیولوژی و ...) جهت دریافت خدمت الزامی خواهد بود و داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک تنها پس از ثبت کد ملی و کد رهگیری قادر به رؤیت نسخه و ادامه فرایند نسخه‌پیچی خواهند بود. با اجرایی شدن این فرایند از سوءاستفاده‌های احتمالی و نیز تداخل احتمالی نسخه‌پیچی در داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک و احیاناً ارائه نادرست دارو یا خدمات پاراکلینیکی به بیماران، جلوگیری خواهد شد.

براساس اعلام سازمان تأمین‌اجتماعی، ثبت‌نام در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان برای کلیه بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران اصلی و نیز بیمه شدگان تبعی با سن بیش از ۱۸ سال، ضروری است و این افراد باید در صورتی که هنوز در این سامانه ثبت نام نکرده‌اند، در اسرع وقت در این سامانه به نشانی es.tamin.ir مراجعه و ثبت‌نام کنند. برای ثبت نام در سامانه خدمات غیرحضوری داشتن شماره همراه به نام فرد متقاضی ضروری است و در خصوص بیمه‌شدگان تبعی زیر سن قانونی که فاقد شماره تلفن به‌نام خود هستند نیز کد رهگیری به تلفن ثبت شده مربوط به بیمه‌شده اصلی ارسال خواهد شد.

لازم به ذکر است، ارسال پیامک کد رهگیری به تلفن همراه بیماران، مستلزم ثبت‌نام در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir است که تعداد کثیری از بیمه‌شدگان طی سنوات قبل در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند. سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن دعوت از همه بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران اصلی و تبعی برای ثبت‌نام در این سامانه و بهره‌مندی از خدمات متنوع این سازمان، به تمامی بیمه‌شدگانی که پیش از این در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، توصیه کرده است با ورود به این سامانه، شماره تلفن همراه به‌نام خود در این سامانه و اطلاعات مربوط به افراد تحت تکفل خود را بررسی و درصورت نیاز به تغییر شماره، اطلاعات خود را به روز رسانی کنند.

براساس این گزارش، برای ثبت‌نام در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی، متقاضیان پس از ورود به صفحه اصلی این سامانه به نشانی es.tamin.ir می‌بایست از طریق انتخاب گزینه "ثبت‌نام" و ورود اطلاعات هویتی و شماره تلفن همراهی که مالکیت آن متعلق به فرد متقاضی باشد، اقدام کنند. فیلم‌های آموزشی نحوه ثبت‌نام و استفاده از خدمات غیرحضوری نیز در همین سامانه و همچنین در سایت رسمی سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی www.tamin.ir در دسترس قرار دارد.

همچنین مرکز ارتباطات مردمی سازمان با شماره تلفن ۱۴۲۰ آماده پاسخگویی شبانه‌روزی به سوالات احتمالی مخاطبان محترم می‌باشد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر