کد خبر: ۱۲۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶

" وتعاون " ایستاده در قله درآمدزایی

شرکت بیمه تعاون در دهمین ماه از سال مالی میزان درآمد ۲۳۷ میلیارد تومانی را از خود بر جای گذاشت و با عملکرد عالی خود در دی ماه رکورد حق بیمه صادره خود را شکست و به بالاترین میزان درآمدی خود در دو سال گذشته رسید.

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:شرکت بیمه تعاون در گزارش فعالیت منتهی به دی ماه سال جاری میزان درآمدی که از فروش حق بیمه به بیمه‌شدگان تحت پوشش خود به ثبت رساند برابر با ۲۳۷ میلیارد تومان بود و همچنین "وتعاون" از ابتدای سال مالی (منتهی به اسفندماه ۱۴۰۱) تا پایان دی ماه از فروش حق بیمه به درآمد تجمیعی یک هزار و ۲۹۲ میلیارد تومانی دست یافت.

میزان خسارتی که شرکت بیمه تعاون در دی ماه پرداخت کرد برابر با مبلغ ۵۵ میلیارد تومان بود که با کاهش ۷ درصدی مواجه شد و از ابتدای سال تا پایان دهمین ماه از سال مالی نیز میزان پرداختی خود را ۵۲۷ میلیارد تومان اعلام کرد، لازم به ذکر است که "وتعاون" در دی ماه به تراز مثبت ۳۳۰ درصدی دست‌یافت.

روند درآمدزایی "وتعاون"
بر اساس فعالیت ماهانه "وتعاون" در نهمین ماه از سال مالی میزان درآمد ۲۲۵ میلیارد تومانی را از خود بر جای گذاشت اما؛ در این دوره ماهانه وتعاون با رشد ۵ درصدی به مبلغ ۲۳۷ میلیارد تومانی رسید و همچنین نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز با افزایش ۲۸۹ درصد روبه‌رو بود، میزان درآمد تجمیعی که این شرکت بیمه‌ای در ۱۰ ماه گذشته به ثبت رساند در مقایسه با سال گذشته افزایش ۵۶ درصدی را تجربه کرد.

همان‌طور که در نمودار فوق ملاحظه می‌کنید "وتعاون" از ابتدای سال مالی تاکنون بیشترین میزان درآمدزایی را در پایان آذرماه از خود بر جای گذاشته بود، اما با عملکرد عالی خود در دی ماه رکورد حق بیمه صادره خود را شکست و به بالاترین میزان درآمدی خود در دو سال گذشته رسید، همچنین گفتنی است که درآمدزایی این شرکت بیمه‌ای در ۳ ماه سوم سال مالی روند رو به رشد را به همراه داشت، از این رو دو ماه اخیر برای "وتعاون" بسیار عالی سپری شد.

تفکیک حق بیمه صادره ”وتعاون" در رشته‌های بیمه‌ای در دی ماه
بیشترین میزان درآمد "وتعاون" در دی ماه سال جاری متعلق به «مهندسی» با مبلغی بالغ‌بر ۸۳ میلیارد تومان بود که در این دوره ۳۵ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد.

پس از رشته بیمه «مهندسی» که عنوان درآمدزاترین رشته بیمه را به خود اختصاص داد، رشته بیمه «ثالث – اجباری» با مبلغی نزدیک به ۷۷ میلیارد تومان در جایگاه بعدی قرار داشت، همچنین از ابتدای سال مالی تا پایان دی ماه نیز بیشترین میزان درآمد ثبت‌شده " وتعاون " مربوط به «ثالث-اجباری» با ۴۲۳ میلیارد تومان بود.

در پایان گفتنی است که "وتعاون" میزان درآمد تجمیعی که از ابتدای سال مالی تا انتهای دی ماه از خود بر جای گذاشت با رشد ۴۶۳ میلیارد تومانی نسبت به سال گذشته همراه بود و لازم به ذکر است که در این دوره ۱۰ ماهه به تراز مثبت ۱۴۵ درصدی دست پیدا کرد.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.