کد خبر: ۱۲۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶

" وتعاون " ایستاده در قله درآمدزایی

شرکت بیمه تعاون در دهمین ماه از سال مالی میزان درآمد ۲۳۷ میلیارد تومانی را از خود بر جای گذاشت و با عملکرد عالی خود در دی ماه رکورد حق بیمه صادره خود را شکست و به بالاترین میزان درآمدی خود در دو سال گذشته رسید.
  وتعاون   ایستاده در قله درآمدزایی

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:شرکت بیمه تعاون در گزارش فعالیت منتهی به دی ماه سال جاری میزان درآمدی که از فروش حق بیمه به بیمه‌شدگان تحت پوشش خود به ثبت رساند برابر با ۲۳۷ میلیارد تومان بود و همچنین "وتعاون" از ابتدای سال مالی (منتهی به اسفندماه ۱۴۰۱) تا پایان دی ماه از فروش حق بیمه به درآمد تجمیعی یک هزار و ۲۹۲ میلیارد تومانی دست یافت.

میزان خسارتی که شرکت بیمه تعاون در دی ماه پرداخت کرد برابر با مبلغ ۵۵ میلیارد تومان بود که با کاهش ۷ درصدی مواجه شد و از ابتدای سال تا پایان دهمین ماه از سال مالی نیز میزان پرداختی خود را ۵۲۷ میلیارد تومان اعلام کرد، لازم به ذکر است که "وتعاون" در دی ماه به تراز مثبت ۳۳۰ درصدی دست‌یافت.

روند درآمدزایی "وتعاون"
بر اساس فعالیت ماهانه "وتعاون" در نهمین ماه از سال مالی میزان درآمد ۲۲۵ میلیارد تومانی را از خود بر جای گذاشت اما؛ در این دوره ماهانه وتعاون با رشد ۵ درصدی به مبلغ ۲۳۷ میلیارد تومانی رسید و همچنین نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز با افزایش ۲۸۹ درصد روبه‌رو بود، میزان درآمد تجمیعی که این شرکت بیمه‌ای در ۱۰ ماه گذشته به ثبت رساند در مقایسه با سال گذشته افزایش ۵۶ درصدی را تجربه کرد.

همان‌طور که در نمودار فوق ملاحظه می‌کنید "وتعاون" از ابتدای سال مالی تاکنون بیشترین میزان درآمدزایی را در پایان آذرماه از خود بر جای گذاشته بود، اما با عملکرد عالی خود در دی ماه رکورد حق بیمه صادره خود را شکست و به بالاترین میزان درآمدی خود در دو سال گذشته رسید، همچنین گفتنی است که درآمدزایی این شرکت بیمه‌ای در ۳ ماه سوم سال مالی روند رو به رشد را به همراه داشت، از این رو دو ماه اخیر برای "وتعاون" بسیار عالی سپری شد.

تفکیک حق بیمه صادره ”وتعاون" در رشته‌های بیمه‌ای در دی ماه
بیشترین میزان درآمد "وتعاون" در دی ماه سال جاری متعلق به «مهندسی» با مبلغی بالغ‌بر ۸۳ میلیارد تومان بود که در این دوره ۳۵ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد.

پس از رشته بیمه «مهندسی» که عنوان درآمدزاترین رشته بیمه را به خود اختصاص داد، رشته بیمه «ثالث – اجباری» با مبلغی نزدیک به ۷۷ میلیارد تومان در جایگاه بعدی قرار داشت، همچنین از ابتدای سال مالی تا پایان دی ماه نیز بیشترین میزان درآمد ثبت‌شده " وتعاون " مربوط به «ثالث-اجباری» با ۴۲۳ میلیارد تومان بود.

در پایان گفتنی است که "وتعاون" میزان درآمد تجمیعی که از ابتدای سال مالی تا انتهای دی ماه از خود بر جای گذاشت با رشد ۴۶۳ میلیارد تومانی نسبت به سال گذشته همراه بود و لازم به ذکر است که در این دوره ۱۰ ماهه به تراز مثبت ۱۴۵ درصدی دست پیدا کرد.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر