کد خبر: ۱۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸

دستگیری باند 15 نفره یک شرکت هرمی در رباط کریم تهران

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم در استان تهران از شناسایی و دستگیری اعضای باند 15نفره شرکت هرمی خبر داد.

src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: shabnam-regular; font-size: 13.3333px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">به گزارش ایلنا، سرهنگ "شیخ مراد مرادی" گفت: مأموران پلیس آگاهی در پی رصد اطلاعاتی و کسب گزارش های مردمی مبنی بر تبلیغات گسترده یک شرکت هرمی که در زمینه بازاریابی شبکه ای غیرمجاز فعالیت می کند، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: مأموران محل دقیق فعالیت شرکت هرمی را شناسایی و پس از تشکیل یک تیم عملیاتی و هماهنگی قضائی وارد مخفیگاه آنها شده و 15نفر را دستگیر و جهت بررسی و بازجویی به پلیس آگاهی انتقال دادند.

فرمانده انتظامی رباط کریم خاطرنشان کرد: در بازرسی از محل شناسایی شده، پک های آموزشی، کیس کامپیوتر و مانیتور در خصوص فعالیت اعضای باند شرکت های هرمی کشف شد.

به گزارش سایت پلیس، سرهنگ مرادی در پایان تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضائی شدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی تازه‌ترین آرای کمیته انضباطی
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدید را اعلام کرد.
تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است تحلیلگر بازار: فشار فروش تخلیه شد، شنبه بورس مثبت است
یک تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به معاملات امروز گفت فشار فروش سه‌شنبه تخلیه شده و ورود نقدینگی تازه به بازار نویدبخش آغاز مثبت بورس در روز شنبه است. وی تأکید کرد در صورت نبود رویداد سیاسی خاص، سهام بزرگ و خودرویی می‌توانند پیشتاز رشد باشند.
پرسپولیس با اسپانسری از جنس فناوری پرسپولیس با اسپانسری از جنس فناوری
برند ایرانی داریا، با حمایت از پرسپولیس، پیوندی میان فناوری و شور رقابت ایجاد کرده و به عنوان حامی اصلی این تیم در رقابت‌های این فصل خواهد بود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر