کد خبر: ۱۲۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶

ضمانت اجرای قوانین؛ زمینه ساز دستیابی به اهداف مناطق آزاد است

سادات نجفی اجرایی نشدن قوانین مناطق آزاد را منجربه عدم دستیابی به اهداف تعیین شده عنوان کرد و بر این مهم تاکید داشت؛ درصورتی که بندی با عنوان ضمانت اجرایی در برنامه هفتم پیش بینی شود می‌توانیم گام‌های موثری در این زمینه برداریم.
ضمانت اجرای قوانین؛ زمینه ساز دستیابی به اهداف مناطق آزاد است

ضمانت اجرای قوانین؛ زمینه ساز دستیابی به اهداف مناطق آزاد است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :رحمان سادات نجفی مدیرعامل جامعه بازاریان کیش در سمینار یک روزه الزامات توسعه مناطق آزاد در برنامه هفتم توسعه کشور که روز پنجشنبه ۲۷ بهمن در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزار شد؛ بر ضمانت اجرایی قوانین مناطق آزاد کشور تاکید کرد.

سادات نجفی، اظهار داشت: ارتقاء نقش محوری بخش خصوصی در برنامه هفتم یکی از الزاماتی است که باید دیده شود و در کمیسیون‌های مجلس که در حال تصمیم گیری برای مناطق آزاد هستند حضور داشته باشند.

وی بر سه گام مهم "تدوین برنامه هفتم، اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و اصلاح قانون مناطق آزاد" که تاثیر بسزایی در حل مشکلات این مناطق دارد اشاره کرد و افزود: تحقق این مهم منجربه نزدیک شدن به اهداف عالیه‌ای است که قانونگذار ترسیم کرده و به طور حتم این اقدام به نفع اقتصاد ملی نیز خواهد بود.

رحمان سادات نجفی در بخش دیگری از سخنان خود بر اهمیت درآمد‌های پایدار در این مناطق اشاره داشت و افزود: ایجاد درآمد‌های پایدار در منطقه آزاد کیش تجربه موفقی را کسب کرده که پس از گذشت بیش از ۲ سال به سایر مناطق آزاد کشور نیز تسری یافته است.

سادات نجفی در ادامه سخنان خود، اظهار داشت: با دستور سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش کمیته‌ای با محوریت ایجاد درآمد‌های پایدار که کاملا در چارچوب قانون و آیین نامه ابلاغیه هیئت وزیران است، تشکیل شده است.

به گفته سادات نجفی با افزایش درآمد‌های پایدار دیگر مناطق آزاد درگیر عوارض واردات، خام فروشی و زمین فروشی نخواهند شد.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر