کد خبر: ۱۲۲۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱

پیشنهاد افزایش ۱۰درصدی نرخ دیه در سال ۱۴۰۲/ سقف پرداخت خسارت بدون کروکی تغییر می‌کند؟

رئیس‌کل بیمه مرکزی در پاسخ به این سؤال که "در پیشنهاد ارسالی از سوی این شرکت به قوه قضائیه، چه‌میزان افزایش برای نرخ دیه در نظر گرفته شد؟ " تصریح کرد: مثل همیشه ابتدا خواهش کردیم که اصلاً افزایش پیدا نکند و اگر افزایش پیدا کرد، حداکثر ۱۰ درصد باشد.
پیشنهاد افزایش ۱۰درصدی نرخ دیه در سال ۱۴۰۲/ سقف پرداخت خسارت بدون کروکی تغییر می‌کند؟

مخاطب ۲۴،رئیس‌کل بیمه مرکزی از پیشنهاد افزایش ۱۰درصدی نرخ دیه سال آینده به قوه قضائیه خبر داد.

 

 

 

به گزارش تسنیم، مجید بهزادپور درباره میزان افزایش نرخ دیه و حق بیمه شخص ثالث در سال آینده، اظهار داشت: نامه‌ای خدمت مسئولان قوه قضائیه در همین ارتباط ارسال کردیم و جلسه‌ای هم با حضور برخی مدیران بیمه‌ای و دبیرکل سندیکای بیمه‌گران با وزیر دادگستری داشتیم.

 

وی درباره تغییر رقم پرداخت خسارات حوادث رانندگی به‌صورت آن‌لاین و بدون کروکی در سال آینده گفت: عدد ۲۰ میلیون که در سال جاری برای پرداخت آن‌لاین خسارات رانندگی بدون نیاز به کروکی در نظر گرفته شده، تکلیف قانونی است؛ در قانون شخص ثالث تأکید شده ۲.۵ درصد نرخ دیه در ماه‌های حرام، حد مشخصی است که بالاتر از آن حتماً نیازمند کروکی است و کمتر از آن باتوافق طرفین بدون کروکی می‌توانند نسبت به دریافت خسارات اقدام کنند.

 

بهزادپور تأکید کرد: ۲۰ میلیون برای امسال است و برای سال آینده با توجه به نرخ دیه عدد فرق خواهد کرد. الآن برای تصادفات زیر ۲۰ میلیون تومان با توافق طرفین بدون کروکی می‌توانند نسبت به دریافت خسارات از شرکت‌های بیمه اقدام کنند.

منبع تسنیم

برچسب ها: بیمه بانک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر