کد خبر: ۱۲۱۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۲

تقویت روابط و توسعه همکاری‌های مشترک بانک ملی ایران با صنعت پتروشیمی

همزمان با برگزاری چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش در کیش اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک ملی ایران با مدیران، فعالان و سرمایه گزاران صنعت پتروشیمی و پتروپالایش حاضر در نمایشگاه در راستای تقویت روابط متقابل و توسعه سطح همکاری‌های دوجانبه دیدار و گفتگو کردند.
تقویت روابط و توسعه همکاری‌های مشترک بانک ملی ایران با صنعت پتروشیمی

تقویت روابط و توسعه همکاری‌های مشترک بانک ملی ایران با صنعت پتروشیمی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛مدیران ارشد این بانک در این نمایشگاه ضمن بازدید از غرفه شرکت‌ها، مجموعه‌های صنعتی و دانش‌بنیان؛ میزبان تعداد بسیاری از مدیران و نمایندگان حاضر شرکت‌های بالادستی و پایین دستی صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش و همچنین واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان در ساخت قطعات و تجهیزات اساسی این صنعت در کشور بودند تا تأمین نیاز‌های مالی شرکت‌ها و زمینه‌های ارتقای سطح همکاری‌های مشترک را بررسی کنند.

بانک ملی ایران حامی صنعت پتروشیمی

حسن مونسان عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی این بانک مذاکرات و تقویت سطح همکاری‌ها با مدیران، صاحبان صنایع، فعالان و سرمایه گذاران صنعت پتروشیمی و پتروپالایش را در چهارمین نمایشگاه صنعت پتروشیمی در کیش سازنده ارزیابی کرد و اظهار داشت: به دنبال ایجاد مذاکرات و روابط سازنده، همکاری‌های مشترک و نزدیکی در راستای توسعه طرح‌های صنعت پتروشیمی بوجود آمده است.

مونسان با اشاره به این که همکاری و تامین مالی بانک ملی ایران از توسعه طرح‌های صنعت پتروشیمی جدی است، گفت: ارائه خدمات مالی متنوع برای اجرای پروژه‌های توسعه‌ای شرکت‌های دانش بنیان را اولویت نخست بانک ملی ایران در این نمایشگاه و محور اصلی اهداف بانک در سال جاری عنوان کرد.

عزم جدی برای ایرانی سربلند

وی با اشاره به فرصت پیش‌آمده در این نمایشگاه برای تعامل و گفتگو با مدیران ارشد و دست‌اندرکاران و تولیدکنندگان تجهیزات و کالا‌های اساسی در صنعت نفت و صنایع پایین دستی گفت: بانک ملی ایران با آمادگی کامل و بیش از پیش عزم خود را برای حمایت از صنعت پتروشیمی تا رسیدن به خودکفایی و بومی سازی در این حوزه جزم کرده است.

وی که در غرفه بانک ملی ایران در چهارمین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش در کیش حضور داشت در ادامه این گفتگو با اشاره به این که حمایت از پروژه‌های زیربنایی، اولویت این بانک است، اظهار کرد: حضور در این نمایشگاه فرصتی جدی برای ارائه ظرفیت‌های بانک با هدف تقویت حوزه‌های اقتصادی و کمک به توسعه کشور است و همه ارکان بانک در تلاش هستند که آثار تحریم‌های ظالمانه را بیش از پیش کاهش دهند.

مونسان با اشاره به قرارداد بانک ملی ایران با وزارت نفت برای تجهیز و توسعه بزرگترین مخازن نفتی کشور، این اقدام را گامی بلند برای توسعه حوزه‌های زیربنایی دانست.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی
جلسه اخیر هیأت واگذاری با تصمیماتی جدید در خصوص فهرست شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی برگزار شد؛ تصمیماتی که شامل حذف موقت برخی بنگاه‌ها از فهرست واگذاری است و در عین حال، ابهاماتی درباره مسیر آینده این واگذاری‌ها ایجاد کرده است.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
صفحه خبر بالای تصاویر