کد خبر: ۱۲۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۸
آیت‌الله جنتی:

سلامت انتخابات را تایید می‌کنم

دبیر شورای نگهبان گفت: سلامت انتخابات را تایید می‌کنم که خیلی خوب بود اما تخلفات بسیاری هم شد که بخشی از آن متوجه مسئولان بود که تخلفات بسیاری کردند.





 آیت‌الله احمد جنتی در نشست هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری هم اشاره فرمودند از جانب خودم و خبرگان با همه وجودم از مردم تشکر می کنم که نشان دادند هنوز زنده و سرپا هستند و به اسلام، انقلاب، امام راحل و رهبرشان وفادارند.

او گفت: مردم به یک اشاره رهبر معظم انقلاب و تشویق ایشان در انتخابات حضور یافتند و آرای بسیاری در صندوق‌ها ریختند.

جنتی افزود: دنیا متوجه شد که مردمسالاری دینی در کشورمان حاکم است، خلاف ادعاهایی که به دروغ و با تزویر در این خصوص می کنند در کشورمان مردمسالاری دینی حقیقت دارد و این مردم هستند که با اختیار و آزادی کامل در انتخابات شرکت می کنند و به هر کسی نظرشان باشد رای می دهند.

رییس مجلس خبرگان اضافه کرد: در ایران به هیچ کسی اجبار نمی کنند که رای بدهد یا ندهد، مردم با عشق و علاقه و با احساس وظیفه دینی و ملی حضور می یابند و رای می دهند.

او تصریح کرد: البته سلامت انتخابات را تایید می‌کنم که خیلی خوب بود اما تخلفات بسیاری هم شد که بخشی از آن متوجه مسئولان بود که تخلفات بسیاری کردند.

رییس مجلس خبرگان گفت: برخی از این تخلفات را همه فهمیدند و برخی از تخلفات مبتنی بر گزارش‌های ناظران از دور و نزدیک و برخی مبتنی بر گزارش های مردمی بود.

او بار دیگر تصریح کرد: تخلفات انتخاباتی از نظر مالی و سیاسی چشمگیر بود و انتظار نداشتیم دستگاه‌های مجری انتخابات که باید مجری قانون باشند، خودشان قانون شکنی کنند به نحوی که همه مطلع شوند که این خلاف انتظار بود.

آیت الله جنتی گفت: البته نوعی از تخلفات هم بود که مانند همیشه صورت گرفت که آن را شورای نگهبان بررسی می کند، گزارشش را می گیرد و اگر لازم باشد بازرس می فرستد که البته اینها طبیعی است و در همه دوره های انتخابات اعم از مجلس و ریاست جمهوری بوده است.

رئیس مجلس خبرگان ابراز امیدواری کرد: کسانی که در این قضایا تخلفات بزرگ کردند از گناهانشان توبه کنند زیرا حق الناس گریبانشان را می گیرد و به فرموده رهبر معظم انقلاب واقعا حق الناس است.

آیت الله جنتی تصریح کرد: اگر این افراد توبه نکنند در دنیا و آخرت مسئولیت دارند و مجازاتش را خواهند دید.

او در بخش دیگری از این نشست گفت: اگر مسئولان بحرین ذره‌ای شعور، ادب، احترام و رأفت داشته باشند، نباید به ساحت آیت‌الله شیخ عیسی‌قاسم تعرض کنند.

او افزود: جرم آیت‌الله شیخ عیسی‌قاسم این است که برای احقاق حق و برقراری عدالت تلاش می‌کند؛ ظلم در بحرین شایع است، اما امیدواریم روزی شاهد پیروزی مردم این کشور باشیم.

رییس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جنایات رژیم عربستان سعودی، تصریح کرد: عربستان سعودی مانند همیشه مظلوم‌کشی و شیعه‌کشی می‌کند و اکنون هم متعرض شیعیان می‌شود و خانه‌هایشان را آتش می‌زند، اما عاقبت این وقایع، خیر است و باید صبر کنند که عاقبت صبر خیر است، همچنان که در کشور ما مردم سال‌ها مشقت‌ها را تحمل کردند، اما پیروز شدند و دشمن سقوط کرد.

آیت‌الله جنتی با نکوداشت سالروز آزادی خرمشهر، این واقعه را مایه فخر و مباهات مسلمانان دانست که هیچ کمتر از فتح بدر نبود، زیرا انقلاب اسلامی قدرتش را نشان داد.

او گفت: فتح خرمشهر دشمن را مبهوت کرد، زیرا آنان گفته بودند که اگر خرمشهر فتح شود، کلید بصره را هم می‌دهند و باور نمی‌کردند که رزمندگان ما با گذر از سنگرهای مستحکم، این شهر را بازپس بگیرند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: فتح خرمشهر کار خدا بود و واقعا به تعبیر امام راحل، خرمشهر را خدا آزاد کرد.

آیت‌الله جنتی با نکوداشت جانفشانی ایثارگران و طلب رضوان الهی برای شهدا، ابرازامیدواری کرد که راه ایثار، جهاد و شهادت ادامه یابد تا همانطور که خرمشهر فتح شد، دیگر سنگرها نیز فتح شود و ما می‌توانیم این هدف را محقق کنیم، به نحوی که آمریکا و دشمنان را از آسیب رساندن به انقلاب اسلامی مأیوس کنیم.



captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده