کد خبر: ۱۱۹۷۲
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰

روش جدید گدایی که در اندونزی مد شده است! + فیلم و عکس

گدایان اندونزیایی با عبور از شیوه های سنتی به شیوه ای مدرن دست به گدایی می زنند.

مخاطب24 - طبق گزارش‌ها، گدایی در اندونزی دیجیتالی شده و گدا‌های خیابانی به‌جای رفتن به خیابان، کلیپ‌هایی را در یکی از شبکه‌های اجتماعی ارسال و درخواست هدایای مجازی می‌کنند. گدایان اندونزیایی به جای رفتن به خیابان از شبکه اجتماعی TikTok برای گدایی آنلاین استفاده می‌کنند.

بنا به گزارش ها، گدایی تیک تاکی در اندونزی به پدیده‌ای گسترده تبدیل شده است تا جایی که دولت مجبور شده است برای مبارزه با آن وارد عمل شود. وزیر اجتماعی این کشور آسیایی از کارکنان خود خواسته است تا تلاش‌های خود را برای جلوگیری از تکدی گری آنلاین و آفلاین افزایش دهند. با درخواست وزیر، گروه‌های مسلمان این کار را آغاز کرده اند. وی از عموم مردم خواست تا از "گدایی و درخواست کالا و پول مجانی" که در اسلام نکوهش شده دست بردارند.

شگرد جدید گدایی در اندونزی

با این حال، به نظر می‌رسد مقامات اندونزیایی نمی‌توانند در برابر موج گدا‌هایی که توسط ویژگی‌های ارائه هدیه در TikTok که به آن‌ها اجازه می‌دهد هدایای مجازی را با پول واقعی مبادله کنند مبارزه کنند.

پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدیوی محبوب Byte Dance به سازندگان با حداقل ۱۰۰۰ فالوور اجازه می‌دهد هدایایی مجازی از طرفداران خود دریافت کنند؛ هدایایی که می‌توانند بعدا به پول واقعی تبدیل شوند. این ویژگی در بسیاری از دیگر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی موجود است، اما ظاهراً TikTok برای گدا‌ها از محبوبیت بیشتری برخوردار است.

گدا‌های TikTok در اندونزی به جای اینکه از رهگذران مطالبه سخاوت کنند، به راحتی ویدئویی از خود در حال انجام برخی اعمال ترحم‌آمیز ضبط می‌کنند، سپس آن را در این شبکه اجتماعی محبوب منتشر کرده و در انتها گردش پول را تماشا می‌کنند.

گدایی تیک تاکی در اندونزی

در یکی از گرایش‌های رایج دیده می‌شود که گدایان، به‌ویژه زنان مسن، با ریختن آب گل روی خود، سخاوت بینندگان را جلب می‌کنند. برخی از این حمام‌های گلی می‌توانند ساعت‌ها ادامه داشته باشند و ظاهراً با توجه به محبوبیت آن‌ها بسیار سودآور هستند.

علی‌رغم تلاش‌های دولت اندونزی برای کاهش محبوبیت گدایی تیک‌تاک، کارشناسان می‌گویند تا زمانی که مردم به این باور ادامه دهند که با دادن پول مستقیم به گدایان عمل خوب انجام می‌دهند، این روند احتمالا ادامه خواهد داشت.

گفتنی است؛ اندونزی با ۹۹.۱ میلیون کاربر دومین پایگاه بزرگ کاربران TikTok در جهان را تشکیل می‌دهد و پس از ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها