کد خبر: ۱۱۸۹۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

دلار سهمیه‌ای صبح امروز پنجشنبه ۲۰ بهمن، ۴۳ هزار و ۴۱۰ تومان فروخته شد. نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار از مرز دو میلیون و ۱۰۰ هزار عبور کرد و قیمت سکه امامی به ۲۴ میلیون و ۳۶۸ هزار رسید
نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

نرخ ارز، دلار، سکه، طلا و یورو پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

مخاطب ۲۴،دلار سهمیه‌ای امروز پنجشنبه ۲۰ بهمن همزمان با نیمه ابتدایی معاملات بازار، ۴۳ هزار و ۴۱۰ تومان یعنی ۳۸۵ تومان بیشتر از دیروز فروخته شد. همزمان در بازار طلا شاهد پیشروی ۱۸ هزار تومانی نرخ هر گرم طلا ۱۸ عیار بودیم و آن را دو میلیون و ۱۰۶ هزار تومان معامله کردند. از طرفی سکه امامی ۲۴ میلیون و ۳۶۸ هزار تومان یعنی ۷۵ هزار تومان بیشتر از دیروز فروخته شد.

 

قیمت دلار و یورو در بازار متشکل ارزی

به گزارش فرارو، قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۰ بهمن تا ساعت ۱۱ و نیم در بازار متشکل ارزی به ۴۳ هزار و ۴۱۰ تومان رسید. عددی که رشد ۳۸۵ تومانی نرخ دلار سهمیه‌ای را نسبت به آخرین نرخ دیروز نشان می‌داد و همزمان شاهد رشد ۴۵۰ تومانی قیمت یورو بودیم. قیمت یورو امروز پنجشنبه ۲۰ بهمن به پله ۴۶ هزار و ۶۰۰ تومان رسید و درقیاس با دیروز ۴۵۰ تومان ارتقا پیدا کرد.

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۰ بهمن تا ظهر به دو میلیون و ۱۰۶ هزار تومان رسید. رقمی که به‌معنی افزایش ۱۸ هزار تومانی قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار نسبت به عصر دیروز است. از طرفی قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار درمقایسه با روز سه‌شنبه ۳۸ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

قیمت سکه امامی امروز پنجشنبه ۲۰ بهمن همزمان با نیمه ابتدایی معاملات بازار به ۲۴ میلیون و ۳۶۸ هزار تومان رسید و نسبت به آخرین خرید و فروش‌های دیروز ۷۵ هزار تومان رشد داشت. سکه تمام‌بهار آزادی طرح قدیم ۲۳ میلیون و ۳۱ هزار تومان یعنی ۱۰۰ هزار تومان گران‌تر از دیروز فروخته شد. سکه گرمی، اما با همان قیمت دیروز یعنی چهار میلیون و ۹۱۰ هزار تومان معامله شد.

منبع فرارو

برچسب ها: ارز دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر