کد خبر: ۱۱۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷
به مناسبت دهه مبارک فجر؛

مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان افتتاح شد

مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان با هدف استفاده حداکثری از توان علمی دانشگاه‌ها در اولویت‌های شناسایی‌شدۀ صنعت فولاد، با حضور مدیرعامل فولاد مبارکه، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه افتتاح شد.
مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان افتتاح شد

مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان افتتاح شد

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل فولاد مبارکه در این آئین طی سخنانی با اشاره به اهمیت و جایگاه نوآوری در دنیای امروز گفت: فولاد مبارکه با ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان درصدد نقش آفرینی در تحقق آرمان‌های تمدن اسلامی- ایرانی است.

وی در بخش آغازین سخنان خود ضمن گرامیداشت ایام اله دهه فجر خاطرنشان کرد: آن هدف مقدسی که امام خمینی (ره) دنبال در جریان انقلاب تعریف و دنبال کردند، صرفاً انقلاب و تغییر رژیم نبود، بلکه پایه‌گذاری عملکرد نوین اسلامی- ایرانی بود؛ که اگرچه در دهه‌های گذشته افتخارات ارزشمندی در جمهوری اسلامی رقم خورده، اما با هدف‌گذاری تمدن اسلامی-ایرانی مورد نظر بنیانگذار انقلاب اسلامی همچنان فاصله دارد.

طیب نیا گفت: دلیل همزمانی ایجاد مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان با دهه مبارک فجر این است که یکی از پایه‌های ایجاد تمدن اسلامی-ایرانی، چنین حرکت‌هایی در راستای تحقق نوآوری است.

تعریف مأموریت در فولاد مبارکه برای تحقق تمدن اسلامی-ایرانی

وی با تاکید بر این که امروز شناخت بشر از طبیعت گسترش پیدا کرده و همین موضوع عرصه‌های زیادی را برای نوآوری باز کرده است ادامه داد: بنا بر اظهارات متفکران و بنیان گذاران عرصه نوآوری، قرن حاضر از جهتی بدترین شرایط و از جهتی هم بهترین شرایط برای ورد به عرصه نوآوری است. از این جهت بهترین شرایط است که بشر از طبیعت و در بسیاری از علوم به شناخت و پیشرفت خوبی دست یافته است و همین پیشرفت‌ها زمینه را برای نوآوری‌های روز فراهم می‌آورد. اما از این نظر بدترین قرن است که بسیاری از نوآوری‌های گسترده ایجاد شده اند و چنانچه هر بنگاه اقتصادی یا هر شخصی بخواهد نوآوری جدیدی ایجاد کند باید به همه این علوم تسلط داشته باشد و هزینه و خطرپذیری زیادی را هم متقبل شود. از این رو شاهد این هستیم که ورود به این عرصه در کشورمان متأسفانه بسیار اندک بوده است. تا جائیکه قریب به ۴۲ درصد سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر کشور زیر یک میلیارد تومان است و این نشان می‌دهد در مسیر نوآوری کار بزرگی صورت نگرفته و از دانش‌بنیان‌ها به‌درستی حمایت نشده است.

مدیرعامل فولاد مبارکه اظهار کرد: این شرکت برای تحقق آرمان‌های تمدن اسلامی-ایرانی، ماموریت‌های زیادی را برای خود تعریف کرده و در سی‌امین سالگرد تاسیس به دستاورد‌های زیادی ازجمله حجم بالایی از بومی‌سازی، اشتغال زایی و تولید محصولات متنوع دست یافته است و از این پس برای این که بتواند در حوزه نوآوری به طور جدی ورود کند، برای خود ماموریت‌های بسیار جدی تری در نظر دارد.

به گفته طیب نیا چشم‌انداز فولاد مبارکه برای ۳۰ سال آینده، نقش تعیین‌کنندگی برای خلق آینده‌ای بهتر، رشد اقتصادی و تحقق اقتصاد بدون نفت است، از این رو برای تحقق اهداف شرکت تا افق ۱۴۱۰ می‌توان برنامه‌های فولاد مبارکه برای کسب درآمد ۱۵ میلیارد دلاری، حفظ و ارتقای جایگاه خود در عرصه بهترین بنگاه‌های فعال اقتصادی کشور، ارتقای جایگاه خود در بین برترین تولیدکنندگان فولاد دنیا اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اقداماتی که فولاد مبارکه در رویکرد جدید و برای دست یابی به اهداف ترسیم شده تا افق ۱۴۱۰ درنظر گرفته است، تحقق توسعه متوازن است. فولاد مبارکه معتقد است اگر در حوزه‌های مختلف توسعه پیدا نکند و نتواند از ظرفیت‌های موجود استفاده حداکثری داشته باشد، قطعا نخواهد توانست به اهداف خود دست یابد.

تغییر نگاه فولاد مبارکه به نوآوری از نگاه سنتی به نگاه باز

بنابر اظهارات مدیر عامل فولاد مبارکه، حوزه فناوری و نوآوری یکی از بخش‌های مهم و زیربنایی است که فولاد مبارکه به‌عنوان یک مجموعه پیشتاز از بیش از یک سال گذشته تاکنون برای تحقق اهداف این بخش گام‌های ارزشمندی برداشته و معتقد است، اگر به عنوان یک مجموعه پیشرو و با اهداف توسعه متوازن در این بخش نیز برنامه و عملکرد خوبی نداشته باشد، به یقین نخواهد توانست اهداف ترسیم شده را محقق کند.

وی با تاکید بر این که تاکنون بیش از ۵۰ درصد منابع و سرمایه گذاری‌های فولاد مبارکه در حوزه‌های تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی بوده است، تصریح کرد: ورود فولاد مبارکه به حوزه نوآوری با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان نسبت به گذشته متفاوت است؛ نگاه فولاد مبارکه به نوآوری از نگاه سنتی به نگاه باز و همه جانبه تغییر پیدا کرده و هدف‌گذاری آن سرمایه‌گذاری در دانشگاه‌های پیشرو است.

طیب نیا در همین زمینه تاکید کرد: فولاد مبارکه در نگاه جدید، صرفا به کسب و کار خود نگاه نمی‌کند بلکه به کسب و کار‌های مجاور و جدید نیز تمرکز دارد و به گونه‌ای برنامه ریزی کرده است که ۲۰ درصد سرمایه گذاری خود را بر کسب و کار‌های جدید متمرکز نماید. از این رو با حضور و سرمایه گذاری در مراکز دانشگاهی و کمک گرفتن از ظرفیت‌های آن‌ها تلاش دارد تا به اهداف توسعه متوازن شرکت و توسعه پیرامون خود و در نهایت به توسعه کشور همت گمارد.

نوآوری، منبعی برای تولید ثروت و رشد اقتصادی

وی با اشاره به این که تعداد قابل توجهی از مدیران تاثیرگذار کشور، محصول دانشگاه‌های برتری همچون دانشگاه صنعتی اصفهان هستند، عنوان کرد: نگاه به نوآوری، باید نگاهی ویژه باشد چراکه نوآوری یکی از منابع تولید ثروت و رشد اقتصادی است. فولاد مبارکه در سی ساله دوم عمر خود بنا دارد تا آن اتفاق میمون بیرونی را رقم بزند. از این رو معتقد است نوآوری منبعی برای تولید ثروت و از منابع رشد اقتصادی است و فولاد مبارکه به عنوان یک بنگاه اقتصادی به معنی واقعی، علاوه بر توسعه مرز‌های دانش کشور، با نگاه توسعه اقتصادی کلان خود و کشور پا به این عرصه گذاشته است.

پیشرفت صنعت و توسعه دانش از طریق اقتصاد نوآورانه

مدیر عامل فولاد مبارکه با اشاره به ظرفیت‌های بالای دانشگاه در تحقق توسعه اقتصادی، خاطرنشان کرد: این شرکت به عنوان یک بنگاه اقتصادی پیشران، از دانشگاه انتظار دارد، این ظرفیت علمی به حل مشکلات موجود کشور، به‌ویژه صنعت و نگاه به اقتصاد نوآوری کارگشا باشد. اقتصاد نوآورانه‌ای که هم به نفع صنعت است و هم توسعه دانش و دانشگاه را درپی دارد.

وی خاطرنشان کرد: صبر و حوصله دانشگاه در انجام فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی باید در کنار چابکی و چالاکی صنعت قرار گیرد تا بتواند با اقدامات علمی و پژوهشی خود اقتصاد نوآوری را محقق کند. به طور کلی سرعت باید در کنار اقتصاد نوآوری قرار گیرد تا نتیجه مطلوب در همه بخش‌های صنعت اتفاق افتد.

هدف از ایجاد مراکز نوآوری تبدیل استان اصفهان به قطب نوآوری و فناوری کشور است

مدیر عامل فولاد مبارکه تصریح کرد: هدف فولاد مبارکه از ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها این است که استان اصفهان را به قطب نوآوری و فناوری کشور تبدیل کند و این همت جانانه دانشگاهیان را می‌طلبد. به گونه‌ای که حتی دانشگاه صنعتی به عنوان مرکز حرکت، هدایت و تحقق این ایده‌ها در این مرکز، انتظار صنعت را با هدایت منابع علمی و پژوهشی خود برآورده نماید.

به گزارش خبرنگار فولاد در این آئین همچنین، معاون پژوهش و فناوری دانشکده صنعتی اصفهان، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه و رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان طی بیاناتی در خصوص اهمیت افتتاح مرکز نوآوری شرکت فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان چنین گفتند.

فولاد مبارکه با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان، به مقوله ارتباط دانشگاه با صنعت عینیت بخشید

سید علی‌محمد میرمحمدی میبدی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان:

امروز وظیفه ما این است که به دنبال پرورش نیرو‌های نوآور باشیم؛ باید نقش خود را در عرصه‌های نوآور به‌خوبی ایفا کنیم و فولاد مبارکه با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان، نخستین گام در این زمینه را برداشت و مقوله ارتباط دانشگاه با صنعت را عینیت بخشید.

باید در نظر داشته باشیم نخستین گام در ارتباط دانشگاه و صنعت، تبلور نوآوری در صنعت است. امروز باید سیاست گذاری نوآوری را کلید بزنیم؛ امیدوارم بتوانیم از فرصت‌های جدید استفاده بهینه داشته باشیم و تلاش‌های خود را هم‌افزا کنیم در این راه و مسیر روشن همه دانشگاهیان، دانشجویان و اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان آمادگی خود را برای حضور و شکوفایی در عرصه صنعت را اعلام می‌کنند.

فولاد مبارکه با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان، ضلع سوم زیست‌بوم نوآوری را تکمیل کرد

حمیدرضا صفوی، معاون پژوهش و فناوری دانشکده صنعتی اصفهان:

افتتاح پژوهشکده فولاد، مسئولیت اجتماعی فولاد مبارکه در استان اصفهان که شامل حمایت از دانشگاه، کارآفرینی و آینده‌نگری در صنعت فولاد است، دو راس مثلث نوآوری و ایجاد مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان راس سوم این مثلث است. باید اذعان داشت، تجهیز و آماده‌سازی مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان اقدام ارزشمندی بود که توسط این شرکت انجام شد. به طور کلی فولاد مبارکه اقدامات خوبی در همکاری با دانشگاه صنعتی اصفهان انجام داده که اتفاقات خوبی در این زمینه افتاده است.

یکی از اتفاقات خوب دیگر، عضویت مدیرعامل فولاد مبارکه در هیئت امنای دانشگاه است که باعث تحقق بخشی از مسئولیت‌های اجتماعی فولاد مبارکه شده است. اما با افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی، مسائل آینده فولاد مبارکه بررسی شده که این موضوع می‌تواند باعث شتاب‌بخشیدن به همکاری‌های میان این دو مرکز علمی و صنعتی کشور شود.

مدیران فولاد مبارکه برای رقم خوردن این موضوع زحمات زیادی کشیدند که به همین خاطر از همه این عزیزان تشکر می‌کنیم و امیدواریم که این نتایج این زحمات، درخور شأن فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی باشد. با این اتفاق می‌توانیم شاهد جلوگیری از خروج نخبگان از کشور و خدمات زیادی به صنعت و اقتصاد کشور باشیم.

فولاد مبارکه درصدد شکل‌دهی به نقش هویت‌های مختلف در زیست‌بوم نوآوری کشور است

یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه:

افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان می‌تواند الگویی باشد برای این که بتوانیم بین صنایع بزرگ و دانشگاه‌های برتر کشور یک ارتباط استراتژیک ایجاد کنیم. در واقع ارتباط بین صنعت و دانشگاه در کشور، اتفاقاتی مهم و بزرگ است که میان فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی اصفهان رخ داده است.

مدل رشد زیست‌بوم فناوری در فولاد مبارکه و اتصال آن به آینده صنعت فولاد کشور از یک سال گذشته در شرکت فولاد مبارکه به اجرا درآمد این شرکت درصدد شکل‌دهی به نقش هویت‌های مختلف در زیست‌بوم نوآوری کشور است. دانشگاه یکی از هویت‌هایی است که وجودش منشا خیر و برکت در تربیت نیروی انسانی و محقق موثر است.

یکی از پایه‌های زیست‌بوم نوآوری را در دانشگاه طراحی کردیم تا از دل صنعت، ابَررَوند‌ها را اطلاع‌رسانی کنیم و نیازمندی‌های آینده صنعت فولاد را به اشتراک بگذاریم و آینده‌ای را ترسیم کنیم که نویدبخش فراهم شدن فرصت‌های نخبگانی در کشور باشد.

استخراج هسته‌های فناور از دل دانشگاه یکی دیگر از اهداف فولاد مبارکه برای ایجاد این مرکز نوآوری است. فولاد مبارکه امروز نخستین مرکز نوآوری در یکی از پیشروترین دانشگاه‌های کشور را ایجاد می‌کند. حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی اصفهان یکی دیگر از اهداف فولاد مبارکه برای افتتاح این مرکز است.

گفتنی است، در این آیین تفاهم نامه‌ای میان شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی اصفهان با موضوع انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب اعتبار پروژه (گرنت) بر اساس سند توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری فولاد مبارکه در محل دانشگاه صنعتی اصفهان به امضا رسید.

 
برچسب ها: فولاد مبارکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است در بعضی مواقع بهترین کار سکوت است
گاهی اوقات، قدرتمندترین کاری که می‌توانید انجام دهید سکوت کردن است.
بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟! بیماری پوستی دیوید بکام چیست؟!
طبق گزارش رسانه آمریکایی ال فوتبولرو، دیوید بکام به بیماری پوستی آتوپیک مبتلا شده است.
رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟ رئیس‌جمهور چند ساعت در روز کار می‌کند؟
رئیس جمهور در روز بیش از ۱۵ ساعت کار می‌کنند
گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران گروگانگیری مرد ثروتمند افغانستانی در تهران
حالی که متهم راز گروگانگیری میلیاردی را برملا کرده و پلیس در جست‌وجوی گروگان بود، مرد تاجر که از سوی همدستان متهم رها شده بود، نزد پلیس رفت و راز ربودنش را فاش کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر