کد خبر: ۱۱۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۲

کدام خودروها هفته آینده در بورس عرضه خواهند شد؟

عرضه خودرو در بورس کالا با مصوبه امروز شورای عالی بورس دوباره آغاز شد و بورس کالا هفته آینده میزبان سه مدل خودروی متفاوت خواهد بود.
کدام خودروها هفته آینده در بورس عرضه خواهند شد؟

کدام خودروها هفته آینده در بورس عرضه خواهند شد؟

مخاطب ۲۴،عرضه خودرو در بورس کالا با مصوبه امروز شورای عالی بورس دوباره آغاز شد و بورس کالا هفته آینده میزبان سه مدل خودروی متفاوت خواهد بود.

 

 سه‌شنبه هفته آینده ۲۵ بهمن‌ماه ۵۰۰ دستگاه فیدلیتی هفت نفره در بورس کالا عرضه می‌شود که شامل ۲۵۰ دستگاه سفید و ۲۵۰ دستگاه مشکی است. همچنین ۵۰۰ دستگاه فیدلیتی پنج‌نفره شامل ۲۵۰ دستگاه سفید و ۲۵۰ دستگاه مشکی در همان روز عرضه می‌شود.

درصد پیش‌پرداخت این خودرو صد درصد و تاریخ تحویل آن ۲۵ اردیبهشت سال آینده خواهد بود.

 

چهارشنبه ۲۶ بهمن‌ماه ۵۰۰ دستگاه وانت کارا تک‌کابین و ۵۰۰ دستگاه وانت کارا دوکابین با ۵۰درصد پیش‌پرداخت در بورس کالا عرضه می‌شود. تاریخ تحویل این خودروها ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ است.

 

۱۰۰ دستگاه کامیون کشنده EM POWER با ۳۰ درصد پیش‌پرداخت و ۴۵۰ دستگاه کامیونت FORCE با ۳۰ درصد پیش پرداخت در ۲۴ بهمن عرضه می‌شود. تاریخ تحویل این خودروها ۲۳ اردیبهشت سال آینده است.

 

از این تعداد تعداد ۲۳۰ دستگاه (با کاربری) است که ۱۵ خرداد سال آینده تحویل داده می‌شود.

منبع فرارو

برچسب ها: بورس خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟ دلیل کندی اینترنت نشانه جنگ سایبری است؟
طبق آمار رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، ایران در این روز‌ها با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری نوع DDoS روبه‌رو شده است.
مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد! مقتدی صدر خواستار انحلال و خلع سلاح فوری حشدالشعبی شد!
رهبر جریان صدر در عراق خواستار تحویل تمامی سلاح‌ها به دولت عراق و انحلال گروه‌های شبه‌نظامی شد.
تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟ تخت روانچی:: آیا ما می‌توانیم به آمریکا اعتماد کنیم؟
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص تعلیق همکاری‌ها با آژانس گفت: این شورای عالی امنیت ملی ایران است که مسیر همکاری آینده ما با اژانس را مشخص خواهد کرد. سفیر ما در وین با مدیرکل اژانس در تماس است و این موارد را به او منتقل می‌کند.
توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان توییت جدید رئیس‌جمهور پزشکیان
مسعود پزشکیان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به حضورش در هفدهمین اجلاس اکو، نوشت: در هفدهمین اجلاس اکو، با اعتراض به تجاوز به خاک ایران، از مواضع مسئولانه کشور‌های منطقه تشکر کردم.
حماس با آتش بس موافقت کرد! حماس با آتش بس موافقت کرد!
رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیاتی از آتش بس احتمالی این رژیم با مقاومت اسلامی را منتشر کردند.
در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند در ۴۳ سال گذشته چهار دیپلمات ایرانی به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شدند
«همان‌طور که بار‌ها تصریح شده است، شواهد و قرائن زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند دیپلمات‌های ایرانی در زمان اشغال خاک لبنان توسط رژیم صهیونیستی توسط گروهی مسلح در داخل لبنان ربوده و به نیرو‌های اشغالگر تحویل داده شده و به سرزمین‌های اشغالی منتقل شدند.»
برگزیده
کرایه تاکسی افزایش یافت! کرایه تاکسی افزایش یافت!
سخنگوی شهرداری تهران گفت: افزایش نرخ کرایه‌های تاکسی در شرایط بحران و جنگ تخلف است و شهروندان می‌توانند تخلفات رانندگان را گزارش دهند.
زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟ زمان واریز اعتبار کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ مشخص شد؟
به گفته مسئولان، منابع مالی کالابرگ برای دهک‌های ۴ تا ۷ تامین شده است.
نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان نحوه محاسبه حقوق دور کاری کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: «دورکاران نیز به وظایف خود عمل می‌کنند و حقوق را مطابق قانون دریافت کنند.»
صفحه خبر بالای تصاویر