کد خبر: ۱۱۷۸۰
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۱

رشد ۱۸ هزار و ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس با رشد ۱۸ هزار و ۶۵۲ واحدی در تراز یک میلیون و ۵۵۶ هزار و ۵۱۲ واحدی ایستاد.
رشد ۱۸ هزار و ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس

رشد ۱۸ هزار و ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس

مخاطب ۲۴،سه شنبه (۱۸ بهمن) در ابتدای بازار شاخص کل بورس با رشد هزار و ۸۳۶ واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۳۹ هزار و ۶۹۴ واحدی قرار گرفت. در انتهای بازار شاخص کل بورس با رشد ۱۸ هزار و ۶۵۲ واحدی در تراز یک میلیون و ۵۵۶ هزار و ۵۱۲ واحدی ایستاد.

 

 

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم ۲ هزار و ۷۸۳ میلیارد تومان رسید. «فملی»، «فولاد» و «وبملت» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «اردستان»، «وبملت» و «خگستر» سه نماد پر تراکنش بودند.

امروز بانک‌ها بیشترین ارزش معامله را با مبلغ ۵۴۶ میلیارد تومان به خود اختصاص داد. همچنین «خودرو» و «فلزات اساسی» در رتبه‌های بعدی ارزش معاملات قرار داشتند.

 

بیشترین افزایش و کاهش قیمت در بورس

سهام شرکت‌های ختوفا، خبهمن و خزر بیشترین افزایش قیمت و سهام شرکت‌های آباد، وآذر و دسینا بیشترین کاهش قیمت را در بورس تهران تجربه کردند.

 

افزایش و کاهش قیمت در فرابورس

سهام شرکت‌های ثغرب، ریشمک و غگلستا بیشترین افزایش قیمت و سهام کتوکا، میهن و بساما بیشترین کاهش قیمت را در فرابورس ایران تجربه کردند.

بیشترین تقاضای خرید سهام را شرکت‌های اعتماد، ثبات و اوصتا بیشترین عرضه فروش را نماد‌های اراد ۱۲۰ و اراد ۱۲۲ و کاله ۵۱ در فرابورس ایران داشتند.

 

بیشترین ارزش و حجم معاملات سهام در بورس و فرابورس

نماد‌های وبملت، افران و دارایکم بیشترین ارزش معامله و نماد‌های وبملت، وبملت ۲ و وغدیر ۴ بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

 

نماد‌های اخزا ۰۰۵۴، کارا، اعتماد بیشترین ارزش معامله و نماد‌های دی، کارا و کرمان بیشترین حجم معامله را در بورس تهران تجربه کردند.

منبع باشگاه خبرنگاران

برچسب ها: بورس بازار
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر