کد خبر: ۱۱۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۴
گزارشی از دستاورد‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه گسترش پوشش بیمه

رشد ۸ و نیم برابری بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی از سال ۵۷ تاکنون

سازمان تأمین‌اجتماعی به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کرد در حالی‌که جمعیت کشور در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و از سال ۵۷ تا کنون حدود ۲.۳ برابر شده، تعداد بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی در این مدت، رشد ۸ و نیم برابری داشته است.
رشد ۸ و نیم برابری بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی از سال ۵۷ تاکنون

رشد ۸ و نیم برابری بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی از سال ۵۷ تاکنون

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :راهبرد اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی پس از انقلاب اسلامی، گسترش پوشش بیمه‌ای و ارائه خدمات مناسب و به‌هنگام به بیمه‌شدگان بوده است و در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از جمعیت ۳۶ میلیون نفری کشور تنها ۲۰ درصد تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی بودند که به یمن انقلاب اسلامی، پوشش بیمه اجتماعی در کشور در حال حاضر به بیش از ۷۰ درصد رسیده که ۵۳ درصد جامعه تحت پوشش خدمات تامین‌اجتماعی هستند.

براساس این گزارش از سال ۱۳۵۷ تاکنون در حالی‌که جمیعت کشور حدود ۲.۳ برابر شده، نرخ رشد بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی در این مدت حدود ۸.۵ برابر بوده است. در حال حاضر تعداد بیمه‌شدگان اصلی و تبعی این سازمان بالغ بر ۳۷.۹ میلیون نفر و تعداد بازنشستگان و مستمری‌بگیران اصلی و تبعی این سازمان نیز ۷.۲ میلیون نفر است.

همچنین سازمان تأمین‌اجتماعی در حال حاضر ۴۰۳ بیمارستان و مرکز درمانی عمومی، تخصصی و فوق تخصصی ملکی در سراسر کشور در اختیار دارد که خدمات درمانی رایگان به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه می‌دهند. این سازمان همچنین در بخش درمان با بالغ بر ۵۰ هزار پزشک و مرکز تشخیصی، درمانی و دارویی برای ارائه خدمات به بیمه‌شدگان طرف قرارداد است.

پوشش بیمه‌ای دانشجویان، زنان خانه‌دار و دختران، قالیبافان و کارگران ساختمانی از جمله خدمات مهم تأمین‌اجتماعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است و بیمه اجتماعی رانندگان درون‌شهری و برون شهری، بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، بیمه اختیاری، بیمه باربران، زنبورداران، صیادان و... نیز در دوران پس از انقلاب برقرار شده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم تجلیل از قدیمی‌ترین بانوی سفالگر قم
همزمان با ایام دهه کرامت با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسعلی باباگل‌زاده سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم از عالیه مشایخی، قدیمی‌ترین بانوی سفالگر استان قم تقدیر و تجلیل شد.
ریزه‌خواری دشمن لاغری ریزه‌خواری دشمن لاغری
حذف یا ناکامل بودن وعده‌های اصلی غذایی، فرد را به سمت مصرف تنقلات ناسالم سوق می‌دهد؛ مسئله‌ای که در درازمدت باعث چاقی، اضافه‌وزن و مشکلات متابولیک می‌شود.
پزشکیان: تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی یکی از رویکرد‌های دولت است پزشکیان: تبدیل مساجد به قرارگاه‌های عملیاتی یکی از رویکرد‌های دولت است
رئیس‌جمهور با اشاره به ناکارآمدی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های صرف در حل برخی مشکلات افزود: حل آسیب‌ها و معضلات اجتماعی جز از مسیر شبکه‌سازی مردمی و جلب مشارکت اجتماعی میسر نیست.
اطلاعیه مهم وزارت کشور در مورد تعطیلی سراسری همه ادارات اطلاعیه مهم وزارت کشور در مورد تعطیلی سراسری همه ادارات
از هفته آینده پنجشنبه‌ها در سراسر کشور تا ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد، این تعطیلی برای مراکز دولتی و قضایی است و شامل مراکز درمانی، امدادی، نظامی و انتظامی نمی‌شود.
دیدار پزشکیان و ترامپ صحت دارد ؟ دیدار پزشکیان و ترامپ صحت دارد ؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران، شایعات منتشر شده در رسانه‌ها در مورد وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا را خبرسازی‌های جعلی و بی‌اساس دانست.
محمود شهریاری با نعیمه نظام دوست ازدواج می‌کند؟ محمود شهریاری با نعیمه نظام دوست ازدواج می‌کند؟
«محمود شهریاری»، که مهمان قسمت جدید برنامه «جوکر» بود در بخشی از این برنامه گفت چند سال پیش به‌خاطر عروسی برادرم ممنوع‌التصویر شدم، اما با عروسی نعیمه نظام دوست به صحنه بازگشتم.
پاکستان: مجوز حمله به هند صادر شده است پاکستان: مجوز حمله به هند صادر شده است
نخست‌وزیر پاکستان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که شورای عالی امنیت ملی این کشور به نیروهای مسلح پاکستان مجوز داده است تا «اقدامات متقابل» علیه حملات هوایی هند انجام دهند.
برگزیده
افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری افت تولید در بخش خودرو‌های تجاری
داده‌های منتشرشده برای ۱۱ ماه نخست سال ۱۴۰۳، تصویر نگران کننده‌ای از وضعیت تولید خودرو‌های تجاری و حمل ونقل عمومی در کشور ارائه می‌دهد.
عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید عرضه جی تی‌ای ۶ در سالگرد خاکسپاری بانی و کلاید
فقط یک روز طول کشید تا طرفداران جی تی‌ای ۶ تئوری جدیدی درباره تاریخ انتشار بازی مطرح کنند.
بحران در صف وام ازدواج و فرزندآوری بحران در صف وام ازدواج و فرزندآوری
در حالی که شبکه بانکی در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بیش از تکالیف قانونی خود وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد، برآورد‌های کمیسیون اصل ۹۰ مجلس حاکی از آن است که در پایان سال ۱۴۰۳ بیش از ۷۰۰ هزار نفر در صف دریافت این تسهیلات بوده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر