کد خبر: ۱۱۶۵۷
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵

افت ۱۷ هزار واحدی شاخص بورس

شاخص کل بورس امروز با ۱۷ هزار و ۵۹ واحد کاهش تا رقم یک میلیون و ۵۴۰ هزار واحد سقوط کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۷۴۰۵ واحد کاهش یافت و در رقم ۴۸۰ هزار و ۱۵۲ واحد ایستاد.
افت ۱۷ هزار واحدی شاخص بورس

افت ۱۷ هزار واحدی شاخص بورس

مخاطب ۲۴،بازار سرمایه نخستین روز معاملاتی را با افت ۱۷ هزار واحدی آغاز کرد. طی معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی‌ها از صندوق‌ها و فلزات اساسی بود.

 

به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس امروز با ۱۷ هزار و ۵۹ واحد کاهش تا رقم یک میلیون و ۵۴۰ هزار واحد سقوط کرد. شاخص کل با معیار هم وزن هم ۷۴۰۵ واحد کاهش یافت و در رقم ۴۸۰ هزار و ۱۵۲ واحد ایستاد. در این بازار ۴۵۶ هزار معامله به ارزش ۵۸ هزار و ۱۵۵ میلیارد ریال انجام شد.

طی معاملات امروز ۱۱ درصد نماد‌های بورسی مثبت و ۸۹ درصد منفی بودند که از میان آن‌ها توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت بندرعباس نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند. در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس ۲۱۳ واحد کاهش یافت و در رقم ۲۰ هزار و ۳۷ واحد ایستاد.

 

در این بازار ۲۸۱ هزار معامله به ارزش ۱۱۶ هزار و ۹۳۴ میلیارد ریال انجام شد. ۲۰ درصد نماد‌های فرابورسی مثبت و ۸۰ درصد منفی بودند و از میان آن‌ها بیمه پاسارگاد و پتروشیمی تندگویان نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر منفی و پتروشیمی زاگرس نسبت به سایر نماد‌ها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.

 

طی معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی از صندوق‌ها و فلزات اساسی بود و بیشترین ارزش حقیقی نیز متعلق به نماد‌های خگستر و خاور بود.

منبع ایسنا

برچسب ها: بورس سرمایه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر