کد خبر: ۱۱۳۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۴

پیاز باز هم رکوردار گرانی شد؛ افزایش ۱۵ درصدی قیمت گوشت گوسفندی در دیماه

بر اساس آمار منتشر شده مرکز آمار ایران در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیش‌ترین افزایش قیمت در دی ماه نسبت به ماه قبل مربوط به «شیر خشک» با ۳.۵ درصد و «تخم مرغ ماشینی» با ۳.۱ درصد است.
پیاز باز هم رکوردار گرانی شد؛ افزایش ۱۵ درصدی قیمت گوشت گوسفندی در دیماه
پیاز باز هم رکوردار گرانی شد؛ افزایش ۱۵ درصدی قیمت گوشت گوسفندی در دیماه
مخاطب ۲۴،مرکز آمار ایران متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب درمناطق شهری کشور طی دیماه امسال را منتشر کرد که بر اساس آن قیمت گوشت گوسفندی ۱۵.۳ درصد افزایش یافته است.
 

 

به گزارش تسنیم، بر اساس آمار منتشر شده مرکز آمار ایران در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیش‌ترین افزایش قیمت در دی ماه نسبت به ماه قبل مربوط به «شیر خشک» با ۳.۵ درصد و «تخم مرغ ماشینی» با ۳.۱ درصد است. همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت بازار مربوط به «روغن مایع» با ۱.۴- درصد بوده است.

در دیماه امسال تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

در این گروه، اقلام «برنج خارجی درجه یک» با ۳.۸ درصد و «رشته آش» با ۲.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در این گروه، اقلام «گوشت گوسفند» با ۱۵.۳ درصد، «ماهی قزل آلا» با ۷.۹ درصد و «گوشت گاو یا گوساله» با ۷ درصد بیشترین افزایش قیمت و قلم «مرغ ماشینی» با ۲.۷- درصد بیش‌ترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «شیر خشک» با ۳.۵ درصد و «تخم مرغ ماشینی» با ۳.۱درصد است. بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «روغن مایع» با ۱.۴- درصد بوده است.

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ۲۵.۵ درصد، «موز» با ۲۱.۲ درصد و «انار» با ۱۳ درصد است. در این گروه بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با ۵.۸- درصد بوده است.

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پیاز» با ۴۳.۹ درصد، «بادمجان» با ۲۹.۵ درصد و «کدو سبز» با ۱۶.۳ درصد است.

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «چای خارجی بسته‌ای» و «نوشابه گازدار» با ۳.۱ درصد است.

منبع فرارو

برچسب ها: بازار پیاز
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟ بانک‌ها سال ۱۴۰۳ چقدر وام دادند؟
در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۷ هزار و ۶۶۴ همت تسهیلات پرداخت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۱ هزار و ۸۹۶ همت معادل ۳۲.۹ درصد افزایش داشته است.
کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد کالابرگ مرحله دوم دهک ۱ تا ۳ واریز شد
سخنگوی طرح کالابرگ: سرپرستان خانوارِ حدود ۳۰ میلیون نفر از هموطنان از امروز می‌توانند با مراجعه به ۲۳۰ هزار فروشگاه از ۱۱ قلم محصول تعریف شده در طرح را به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هریک از اعضا خانواده خود خرید کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر