کد خبر: ۱۱۳۲۴
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲

نرخ انواع روغن اعلام شد/ فعلا احتمال افزایش قیمت وجود ندارد

رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران گفت: افزایش نرخ روغن کاهش مصرف را به همراه آورد از این‌رو تولیدکنندگان متقاعد شدند که ۱۰ درصد نرخ‌ها را کاهش بدهند و این کاهش ۱۰ درصدی تاحدودی توانست بازار را از شرایط رکود خارج کند.
نرخ انواع روغن اعلام شد/ فعلا احتمال افزایش قیمت وجود ندارد
نرخ انواع روغن اعلام شد/ فعلا احتمال افزایش قیمت وجود ندارد
مخاطب ۲۴،داود فکوری با اشاره به آرامش حاکم بر بازار روغن، گفت: گزارشی مبنی بر گرانی و افزایش نرخ روغن به ما ارائه نشده است و تولیدکنندگان خللی در روند تولید و توزیع ایجاد نکردند.

به گزارش ایلنا، رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران با بیان اینکه تقاضا برای مصرف روغن در بازار تغییر محسوسی نکرده است، افزود: قیمت‌ها نیز مانند سابق است و تولیدکنندگان در ۲ ماه پایانی سال افزایش نرخی را اعمال نکردند.

 

این فعال صنفی با اشاره به نرخ انواع روغن خوراکی مایع و جامد در بازار، تصریح کرد: ۵ کیلویی جامد ۳۶۵ هزار و ۴۰۰ تومان، ۸۱۰ گرمی مایع ۵۹ هزار و ۴۰۰ تومان، یک کیلو و ۳۰۰ گرمی مایع ۹۶ هزار و ۳۰۰ تومان و یک کیلو و ۶۰۰ گرم مایع ۱۱۵ هزار و ۱۰۰ تومان خرید و فروش می‌شود.

رئیس اتحادیه سوپرمارکت داران ادامه داد: حذف ارز ترجیحی بر واردات کالا‌های اساسی افزایش نرخ محصولات را به همراه آورد. افزایش نرخ روغن کاهش مصرف را به همراه آورد از این‌رو تولیدکنندگان متقاعد شدند که ۱۰ درصد نرخ‌ها را کاهش بدهند و این کاهش ۱۰ درصدی تاحدودی توانست بازار را از شرایط رکود خارج کند. به عنوان مثال روغن ۸۱۰ گرمی که در اردیبهشت سال جاری ۱۴ هزار تومان بود بعد از حذف ارز ترجیحی قیمت آن به ۶۲ هزار تومان رسید طبیعی بود که این افزایش نرخ ریزش مصرف را به همراه می‌آورد.

وی در پاسخ به این پرسش که افزایش نرخ نیما باعث بالا رفتن هزینه واردات می‌شود آیا این موضوع در نهایت برقیمت روغن در بازار تاثیر می‌گذارد؟ گفت: بعید است که تولیدکنندگان بخواهند در ۲ ماه پایانی سال افزایش نرخی را اعمال کنند و به نظر می‌رسد که سازمان حمایت تا پایان سال جاری با هیچ افزایشی نرخی موافقت نکند باید منتظر ماند و دید که در سال آینده چه تصمیماتی از سوی مسئولان اخذ می‌شود.

فکوری در پایان تاکید کرد: روغن یکی از کالا‌های اساسی سبد خانوارهاست قابل تصور نیست که قیمت این محصول همچنان رو به جلو باشد چراکه دیگر بازار کشش افزایش نرخ را ندارد وافزایش نرخ‌ها روی محصول روغن اعمال شده است.

منبع ایلنا

برچسب ها: ارز قیمت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کدام بازنشستگان وام می‌گیرند و کدام بازنشستگان نمی‌توانند وام بگیرند؟ کدام بازنشستگان وام می‌گیرند و کدام بازنشستگان نمی‌توانند وام بگیرند؟
بازنشستگانی که واجد دریافت وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی نیستند مشخص شدند.
گل زیبای لیونل مسی اینترمیامی را از شکست نجات داد گل زیبای لیونل مسی اینترمیامی را از شکست نجات داد
لیونل مسی فوق ستاره اینترمیامی گل زیبایی را مقابل تورنتو به ثمر رساند.
عراقچی:اسامی مطرح شده درباره مذاکره‌کنندگان غلط است عراقچی:اسامی مطرح شده درباره مذاکره‌کنندگان غلط است
وزیر امور خارجه گفت که گمانه‌زنی‌ها درباره اسم مذاکره‌کنندگان ایرانی نادرست است، اما در صورت شروع مذاکرات احتمالی، مسئولیت آن به عهده وزارت خارجه خواهد بود
حذف یارانه پردرآمد‌ها چه زمانی و چگونه اجرا می‌شود؟ حذف یارانه پردرآمد‌ها چه زمانی و چگونه اجرا می‌شود؟
سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: طبق قانون بودجه سال ۱۴۰۴، دولت مکلف به حذف یارانه نقدی خانواده‌های پردرآمد جامعه یعنی دهک‌های هشتم، نهم و دهم است که برای این کار ابتدا باید آیین نامه آن نگاشته و تصویب شود.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
حضور ظریف در مذاکره ایران و آمریکا صحت دارد؟ حضور ظریف در مذاکره ایران و آمریکا صحت دارد؟
وزیر خارجه پیشین با رد ادعاهای مطرح شده در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور تاکید کرد که بنده حتی نامه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و پاسخ ایران به او را ندیده و از محتوای آن خبری جز آنچه در رسانه‌ها آمده ندارم.
خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند
جدول سن فرسودگی خودرو‌ها در سال ۱۴۰۴ منتشر شد.
برگزیده
کدام بازنشستگان وام می‌گیرند و کدام بازنشستگان نمی‌توانند وام بگیرند؟ کدام بازنشستگان وام می‌گیرند و کدام بازنشستگان نمی‌توانند وام بگیرند؟
بازنشستگانی که واجد دریافت وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی نیستند مشخص شدند.
حذف یارانه پردرآمد‌ها چه زمانی و چگونه اجرا می‌شود؟ حذف یارانه پردرآمد‌ها چه زمانی و چگونه اجرا می‌شود؟
سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها گفت: طبق قانون بودجه سال ۱۴۰۴، دولت مکلف به حذف یارانه نقدی خانواده‌های پردرآمد جامعه یعنی دهک‌های هشتم، نهم و دهم است که برای این کار ابتدا باید آیین نامه آن نگاشته و تصویب شود.
تصویب بزرگترین افزایش سرمایه در تاریخ تلکام کشور تصویب بزرگترین افزایش سرمایه در تاریخ تلکام کشور
جلسه مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت مخابرات ایران با محوریت افزایش سرمایه، با حضور اکثریت سهامداران، اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل، نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی، صبح امروز سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد.
صفحه خبر بالای تصاویر