به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل فولاد مبارکه در این خصوص گفت: این شرکت پس از گذشت ۳۰ سال از فعالیت خود به جایگاه والائی دست یافته و امروز به عنوان یک صنعت استراتژیک و موتور محرک در توسعه اقتصادی کشور ایفای نقش مینماید.
وی تصریح کرد: این شرکت در سایه الطاف الهی و با تکیه بر دانش و تجربه کارکنان فولاد مبارکه موفقیت_های زیادی در عرصههای ملی و بینالمللی کسب نموده و همانگونه که از آن انتظار میرود همواره به عنوان یک شرکت پیشتاز در بکارگیری و پیادهسازی الگوهای جدید مدیریتی و نظامهای تعالی و بهرهوری شناخته شده است همچنین با پشتوانه نیروهای توانمند داخلی و ظرفیتهای موجود در کشور، به منظور ارتقاء مزیتهای رقابتی و بهرهوری بیشتر در مسیر پارادایم جدید اتقلاب صنعتی چهارم قدم گذاشته تا رسالت خود برای خلق آینده بهتر را ایفا نماید.
مدیر عامل فولاد مبارکه با بیان این که طرح تحول دیجیتال به عنوان یکی از اولویتهای استراتژیک شرکت، نه تنها برای شرکت و ذینفعان آن، بلکه برای صنایع، دانشگاه ها، شرکتهای دانشبنیان و جامعه علمی کشور خلق ارزش مینماید و افقهای جدیدی از توسعه و پیشرفت صنعتی و علمی را پیش روی کشورمان قرار میدهد، افزود: تحول دیجیتال فقط یک تحول فناورانه نیست بلکه تغییری اساسی در نگرش به نحوه مدیریت کسب و کار و فرهنگ کار در سازمان است و لازم است تمامی واحدهای سازمان در این مسیر پرچالش و پیچیده مشارکت داشته باشند. در این راه فولاد مبارکه از هرگونه راهنمائی که بتواند در شناسائی مسیر درست حرکت کمک کند استقبال خواهد نمود و جایزه تحول دیجیتال به عنوان یک مرجع رسمی در این حوزه میتواند در شناسائی نقاط قوت و ضعف سازمان مثمرثمر میباشد.
طیبنیا ضمن تبریک این موفقیت به خانواده فولاد مبارکه اضافه کرد: این شرکت با توکل به خداوند متعال با قوت بیشتر برنامههای خود در مسیر تحقق دستاوردهای مورد انتظار از تحول دیجیتال را با همت مدیران و کارکنان خود پیگیری و در این راه از تمامی ظرفیتهای داخلی بهرهبرداری خواهد نمود.
در همین زمینه و در ادامه مطلب، معاون تکنولوژی، مدیر سیستمها و فناوری اطلاعات، رییس تحول دیجیتال و تکنولوژیهای عملیاتی و رییس سیستمهای مدیریت کیفیت و سرآمدی فولاد مبارکه به بیان دیدگاههای خود پرداختند، که میخوانید.
محمد ناظمی هرندی معاون تکنولوژی فولاد مبارکه:
ماموریت فولاد مبارکه، شرکتی مسئولیتپذیر برای خلق آینده بهتر
فولاد مبارکه ماموریت خود را "شرکتی مسئولیتپذیر برای خلق آینده بهتر" تعریف کرده است که جهت تحقق آن مسیر پر چالشی که با دشواریهای ویژه همراه است، را پیش رو دارد. یکی از این دشواریهای این مسیر اجرای صحیح طرح تحول دیجیتال فولاد مبارکه متناسب با فرهنگ و استراتژیهای آینده فولاد مبارکه میباشد که از سال ۱۳۹۹ شروع شده است و برای دستیابی به آن پروژهها و اقدامات و فعالیتهای ساخت یافتهای تعریف و در حال اجرا میباشد.
طرح تحول دیجیتال میتواند به فولاد مبارکه در زمینه توسعه فناوری و نوآوری و همچنین پایداری در توسعه کمی و کیفی متوازن خود کمک شایانی نموده و جهت گیریهای آینده تکنولوژیهای فناوری اطلاعات و عملیات را تعیین نماید.
فولاد مبارکه همواره در چارچوب الگوهای مدیریتی به صورت نظاممند و یکپارچه در کل سازمان حرکت نموده و حضور در جوایز مختلف جهت سنجش بلوغ سازمانی در مسیر رشد و تحقق یکی از مقاصد استراتژیک آن که "جهان تراز بودن" است، میباشد.
اخذ تندیس برنزین سطح یک زبدگی دیجیتال را به همه همکاران بلند همت شرکت تبریک میگویم. به یقین این دستاورد مهم با توجه به مدت زمانی که فولاد مبارکه در مسیر پیاده سازی انقلاب صنعتی ۴ به عنوان یک شرکت پیشرو در میان همه شرکتهای صنعتی بزرگ و کوچک در ایران شروع به فعالیت نموده قابل ستایش و ارزشمند میباشد.
امیرگودرزی مدیر سیستمها و فناوری اطلاعات:
عضویت در باشـگاه جهانی فانـوس دریایـی یکی از اهداف اسـتراتژیک فولاد مبارکه
انقلاب چهـارم صنعتـی و تحـول دیجیتـال در صنعـت فـولاد از موضوعـات مهـم و کلیـدی در سـند اسـتراتژیهای فـولاد مبارکـه هسـتند. این شرکت طـرح تحـول دیجیتـال و هوشمندسـازی را از مـرداد مـاه ۱۳۹۹ بـه منظـور خلـق ارزش هـای جدیـد و تنـوع در محصـولات، کاهش هزینهها و نوآوری در خدمات آغاز نموده است.
در ایـن راسـتا فـولاد مبارکه براسـاس سـند نظـام ارزش آفرینـی خـود و در راسـتای چشـمانداز «سـازمانی جهـان تـراز»، مقصدی اسـتراتژیک تحت عنوان عضویت در باشـگاه جهانی فانـوس دریایـی را بنـا نهاده اسـت. ره نگاشـت طرح تحـول دیجیتال فـولاد مبارکـه بـه منظـور تحقـق مقصـد اسـتراتژیک ترسـیم شـده بـا شـعار «فولاد فردا، هوشـمند از سـنگ تا رنگ» در قالب یک سـفر پنج سـاله از سـال ۱۳۹۹ و با ورودی هـای روندهای جهانـی صنعت فولاد، چالش هـای موجـود و در نظـر گرفتـن فناوریهای کلیدی توانمندسـاز صنعـت ۴.۰ ماننـد پردازش ابـری، هوش مصنوعـی، واقعیت افزوده، واقعیـت مجـازی، کلان داده، بلاکچین، تحلیل داده اینترنت اشـیاء و ... تـا افـق ۱۴۰۴ شروع شده اسـت. در جهـت پیادهسـازی و اجـرا نمـودن رهنگاشـت، سـبد پروژههـای تحـول دیجیتـال فـولاد مبارکـه تشـکیل گردید که در مراحل بعد تعداد نهایی پروژهها به ۳۳ مورد افزایش یافت. در حال حاضر این پروژهها توسط تیمهای مختلف در سطح شرکت در حال مدیریت و راهبری میباشند. البته با توجه به وضعیت امنیت سایبری در فضای امروز کشور و حتی تهدیدهای امنیت سایبری در سطح بین الملل لازم است که حرکت در مسیر اجرای این پروژهها با اطمینان بیشتر و در نظر گرفتن جوانب امنیتی هر پروژه انجام پذیرد.
مهدی اشرفی رییس تحول دیجیتال و تکنولوژیهای عملیاتی:
انتخاب شرکت فولاد مبارکه به عنوان تنها شرکت صنعتی در بخش زبدگی دیجیتال
جایزه تحول دیجیتال مدل ۲۰۲۰۰ به منظور اندازه گیری بلوغ دیجیتال شرکتها و بنگاههای کسب و کار در ۱۰ معیار و ۳ بخش رهبری دیجیتال، نوآوری دیجیتال و زبدگی دیجیتال همه ساله در سطح ملی برگزار میگردد. معیارهای دهگانه این جایزه کلیه ابعاد تحول دیجیتال شامل استراتژی، حکمرانی، سرمایههای انسانی، فرهنگ و مهارت، مشتریان، فرآیندها، مدل کسب و کار، نوآوری، فناوری و دادهمحوری را پوشش داده و عملکرد یک سازمان در حوزه تحول دیجیتال را نه تنها از بعد فناورانه بلکه از بعد تأثیرگذاری بر دیگر جنبهها مورد ارزیابی قرار میدهد. جایزه مذکور در بخش زبدگی دیجیتال شامل ۵ سطح مبتدی، جوینده، رهسپار، حرفهای و زبده دیجیتال میباشد. شرکت فولاد مبارکه به عنوان تنها شرکت صنعتی در بخش زبدگی دیجیتال با یک پله ارتقاء نسبت به سال قبل به عنوان حرفهای دیجیتال انتخاب گردید.
کسب این عنوان با وجود عمر کوتاه طرح تحول دیجیتال در فولاد مبارکه در سایه تلاش و همت همکاران در بخشهای مختلف شرکت حاصل گردیده و فولاد مبارکه را به عنوان شرکتی پیشرو و الگو در جهت حرکت به سمت انقلاب صنعتی ۴.۰ معرفی مینماید.
علی کیانی رییس سیستمهای مدیریت کیفیت و سرآمدی
اهتمام مستمر کارکنان برای موفقیت در مسیر استقرار مفاهیم انقلاب صنعتی ۴.۰
شرکت فولاد مبارکه برای دومین سال پیاپی در ششمین دوره ارزیابی جایزه تحول دیجیتال که توسط چهار نفر از اساتید دانشگاه و متخصصین این موضوع در تاریخ ۶ شهریور ماه به صورت حضوری برگزار گردید، شرکت نمود. این مسیر برای آمادگی هر چه بهتر با توجه به بازخورد کسب شده از شرکت در این جایزه در سال ۱۴۰۰ طی شد. به نحوی که فایلهای آموزشی و نکات مهم دبیرخانه که در معیارها و شاخصهای مرتبط تهیه شده بود، در اختیار کارگروه مدیریتی مربوط قرار داده شد.
پس از آن انجام خود ارزیابی بر اساس مدل بلوغ ۲۰۲۰۰ قرار گرفت و با توجه به مفاهیم ارائه شده علاوه بر پروژههای جاری در حوزه تحول دیجیتال، ۱۲ پروژه درحوزه بهبود توانمندسازها در معیارهای مدل ۲۰۲۰۰ تعریف و همچنین سطح شرکت در هریک از شاخصها تعیین و مستندات مربوطه توسط اعضای کار گروهها تهیه گردد که برای این مهم بیش از ۲۵۰ نفر ساعت زمان صرف گردید.
کسب این افتخار حاصل مشارکت همه همکاران پر تلاش در شرکت در کمیتههای تحولی مختلف بوده است که از همه عزیزان صمیمانه قدردانی مینمائیم.