کد خبر: ۱۱۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۹

آئین تکریم و معارفه در بیمه میهن

آئین تکریم سرپرستان مدیریت امور شعب و نمایندگان؛ بازاریابی و فروش و دو تن از مشاوران بیمه میهن و معارفه مدیران جدید امور شعب و نمایندگان و بازاریابی و فروش و مناقصات این شرکت امروز با حضور سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار گردید.
آئین تکریم و معارفه در بیمه میهن

آئین تکریم و معارفه در بیمه میهن

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه میهن؛در ابتدای این مراسم عباسعلی فراشیانی معاون فنی به طرح و بیان مسائل و عملکرد حوزه فنی شرکت پرداخت و هر یک از مدیران نیز دیدگاه‌های خود را در مورد مسائل جاری شرکت بیان کردند و سپس مدیرعامل توصیه‌ها و راهکار‌های لازم را برای برون رفت از چالش‌ها و رفع و رجوع مسائل بیمه میهن بیان کرد.


سیدهادی شیخ الاسلامی اهمیت موضوع وصول مطالبات را برای شرکت مورد تأکید قرار داد و گفت: پیشگیری مهم‌تر از درمان است و شبکه فروش باید سعی کنند حتی المقدور از ایجاد مطالبات و طلب جلوگیری نمایند تا شرکت گرفتار وصول آن نشود. وی افزود در اصل، شعبه یا نماینده صادر کننده بیمه نامه مسئول و متولی وصول حق بیمه است و باید در وصول آن مسئولیت پذیر و محق باشد و سپس در صورت ایجاد طلب، کمیته وصول مطالبات بجد به دنبال مطالبات ایجاد شده و بیمه نامه‌های منقضی شده برود و با نهایت متانت و مشتری مداری، مطالبات را که پیگیری آن وظیفه همه ماست، پیگیری و وصول نماید.


مدیرعامل بیمه میهن همچنین از آماده سازی زیرساخت‌های آی تی و حوزه نرم افزاری شرکت خبر داد و گفت عصر دیجیتال با سرعتی سرسام‌آور در حال حرکت است و آینده و بقای شرکت‌های بیمه را تحت تأثیر قرار داده و جایگزین شیوه‌های سنتی و قدیمی شده است و بدون تردید نسل قدیمی روش‌های ارتباطی رو به زوال است و جوابگوی مسائل نیست و کسانی که همگام با رشد روزافزون فناوری اطلاعات و ابزار‌های هوشمند حرکت کنند و از فرصت‌های جدید عصر دیجیتال استفاده نمایند، برنده این میدان خواهند بود.


شیخ الاسلامی از سوی دیگر نقش بارش و بارور کردن افکار را در تصمیم سازی مدیران ستادی و شعب حائز اهمیت دانست و با اشاره به اهمیت توسعه بازار و شبکه فروش در یک بنگاه اقتصادی و برنامه‌های این شرکت در زمینه ارتقای کمی و کیفی شبکه فروش گفت: شبکه فروش نقش مهم و بسزایی در شناسائی و توسعه بازار‌های جدید و پیشرفت و تعالی یک مجموعه اقتصادی دارد و از مسئولان و همکاران این حوزه خواست تا با توجه به راهبرد‌ها و چشم انداز‌های بیمه میهن در جهت توسعه و افزایش سهم از بازار تلاش نمایند.


در ادامه این مراسم؛ مدیرعامل از خدمات و زحمات رسول آریانپور مشاور مدیرعامل، سیدمجتبی کریمی سرپرست مدیریت امور شعب و نمایندگان، رحمت خسروی سرپرست مدیریت بازاریابی و فروش و علیرضا زراعی مشاور معاون فنی در امور بیمه‌های درمان با توجه به شرایط پیش آمده و اتمام مأموریت آنها، تشکر و قدردانی کرد و عادل افشاری را به عنوان مدیر بازاریابی، فروش و مناقصات و میثم مولایی را نیز به عنوان مدیر امور شعب و نمایندگان معرفی و احکام آن‌ها را ارائه کرد.

 
برچسب ها: بیمه میهن
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست باکیچ به اردوی پرسپولیس در قطر پیوست
ملی‌پوش مونته نگرویی پرسپولیس به اردوی این تیم در قطر ملحق شد.
اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند اظهارات قائم‌پناه درمورد جراحی اقتصادی دولت و کسانی که دست به اسلحه می‌برند
محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رییس جمهور، گفت: امروز رئیس‌جمهور دستور دادند که تا حدی که به امنیت ملی خدشه‌ای وارد نشود، با مردم معترض هیچ برخورد امنیتی صورت نگیرد. کسانی که دست به اسلحه می‌برند، چاقو می‌کشند و اسلحه دارند، کسانی که به مراکز نظامی حمله می‌کنند مصداق عینی اغتشاشگر هستند. دولت اعتراض کسانی که به گرانی و مسائل صنفی معترض هستند را به رسمیت می‌شناسد.
فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی فیلمی کمتر دیده شده از عزاداری مادورو برای شهید رئیسی
فیلمی کمتر دیده شده از مادورو، پس از ضایعه سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، مادورو در سفارت ایران حضور پیدا کرد
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر