کد خبر: ۱۰۹۸۱
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰

بزرگداشت میلاد کوثر و روز زن در بیمه میهن و تجلیل از بانوان

در آستانه سالروز میلاد فرخنده صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علی‌ها و بزرگداشت روز زن و مقام مادر، مراسم گرامیداشت میلاد آن حضرت و روز زن با حضور سیدهادی شیخ الاسلامی مدیرعامل بیمه میهن و بانوان این شرکت برگزار شد.
بزرگداشت میلاد کوثر و روز زن در بیمه میهن و تجلیل از بانوان

بزرگداشت میلاد کوثر و روز زن در بیمه میهن و تجلیل از بانوان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه میهن؛سیدهادی شیخ الاسلامی در این مراسم ضمن تبریک ولادت باسعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، به تبیین مقام و جایگاه والای حضرت زهرا (س) در جهان اسلام پرداخت و ضمن تأکید بر ضرورت توجه به وظیفه خطیر بانوان در مدیریت امورخانه و خانواده، از تلاش بانوان این شرکت قدردانی کرد و رشد و پیشرفت بیمه میهن را مرهون زحمات این قشر فرهیخته دانست.


مدیرعامل بیمه میهن با بیان اینکه تعهد، سلامت رفتار و صداقت کاری از ویژگی‌های بانوان است و باید رویکرد همه ما در انجام امور و مسئولیت محوله، رشد و تعالی مجموعه و تحقق اهداف آن باشد؛ خاطر نشان کرد ویژگی‌های رفتاری و همچنین توانایی‌ها و قابلیت‌های بانوان همواره مورد تأیید همگان بوده و بیمه میهن با نگاه ویژه به این قشر فرهیخته همواره در صدد بهره گیری از توانایی‌های بالقوه آن‌ها در راستای تحقق اهداف راهبردی این شرکت است.


شیخ الاسلامی با اشاره به مسئولیت بانوان در خانواده و اجتماع گفت: با وجود بار مسئولیتی که بر دوش بانوان است، امیدوارم این قشر پرتلاش و کارآمد با تکیه بر توانایی‌های خود جایگاه سازمانی خود را تثبیت نمایند.


جشن میلاد کوثر
در آستانه سالروز میلاد با سعادت صدیقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، همچنین جشن میلاد بانوی دو عالم، با هدف بزرگداشت روز زن و مقام والای مادر، با حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران و کارکنان این شرکت پس از اقامه نماز ظهر و عصر، در محل نمازخانه شرکت برگزار شد.


در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین نجفی ضمن تبریک ولادت باسعادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، به بیان ابعاد شخصیتی و جایگاه و مقام حضرت زهرا سلام الله علی‌ها در قرآن پرداخت و گفت: بزرگترین شاخصه حضرت این است که آن ارجمند در تمامی صحنه‌های اجتماعی و خانواده نقش فعال خودشان را ایفا کردند و در این رابطه اسوه و نمونه بودند.


وی سیره و روش زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی کامل سبک و روش زندگی اسلامی دانست و گفت سیره حضرت فاطمه زهرا (س) باید به عنوان سبک زندگی اسلامی الگویی برای بانوان قرار بگیرد. حجت الاسلام نجفی تصریح کرد جایگاه ارزشمند حضرت زهرا (س) در نزد امام علی (ع) نشان دهنده اوج شخصیت زن در نگاه ایشان است و نگاهی به زندگی این حضرت ثابت می‌کند یک زن می‌تواند به گونه‌ای در جامعه ارتقا یابد که مایه مباهات و افتخار شود.


در ادامه این مراسم، یکی از ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت علیه السلام نیز در مدح و رسای بانوی دو عالم به مداحی و مولودی خوانی پرداخت.

 
برچسب ها: بیمه میهن
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی
جلسه اخیر هیأت واگذاری با تصمیماتی جدید در خصوص فهرست شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی برگزار شد؛ تصمیماتی که شامل حذف موقت برخی بنگاه‌ها از فهرست واگذاری است و در عین حال، ابهاماتی درباره مسیر آینده این واگذاری‌ها ایجاد کرده است.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
صفحه خبر بالای تصاویر