کد خبر: ۱۱۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری:

بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می‌کند

دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری با تقدیر از حمایت‌های مدیرعامل بانک سپه در حمایت از اقتصاد دانش بنیان گفت: بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می‌کند، چرا که اقتصاد دانش بنیان بدون حضور بانک‌ها قابل تصور نیست.
بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می‌کند

بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می‌کند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه :دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در مراسم افتتاحیه کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم با بیان اینکه وقتی در مورد اقتصاد حرف می‌زنیم، نمی‌شود بدون بانک‌ها به این مقوله فکر کرد، گفت: اینکه بخواهیم اقتصاد دانش بنیان رقم بخورد و بانک‌ها حضور نداشته باشد، اشتباه است. در دنیا نیز در کنار افکار و ایده‌ها، نظام‌های مالی حضور دارند.

وی افزود: متاسفانه فرهنگی ترویج شده که دانش بنیان‌ها باید حمایت شوند، ولی واقعیت این است که دانش بنیان‌ها باید ما را حمایت کنند. دنیا، اقتصاد دانش‌بنیان‌ها را از کلید توسعه می‌داند، چرا که نرم‌افزارها، سخت‌افزار‌ها و افکار همگی ارزش ایجاد می‌کنند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه حوزه دانش بنیان، حوزه‌ای است که ارزش افزوده بسیار بالایی برای کشور ایجاد می‌کند، گفت: دنیا، دنیای رقابت در دانش است و امروز علم قوت، قدرت، حاکمیت و فرمانروایی را رقم می‌زند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان اینکه ما، دولت و بانک‌ها باید ارزش واقعی دانش‌بنیان‌ها را متوجه شویم، اظهار داشت: این شرکت‌ها می‌توانند با حرف جدید و ایده نو اقتصاد ایجاد کنند و بر همین اساس قسمت عمده‌ای از اقتصاد کشور‌های بزرگ دنیا نیز بر مبنای مالکیت فکری است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در این رابطه عنوان کرد: بانک سپه و بانک‌های دیگر در کشور بزرگترین منابع مالی را مدیریت می‌کنند و باید این فضا را ایجاد کنیم که مشتریان، سرمایه‌گذران بانک‌ها و مردم درک کنند که سرمایه‌گذاری بر دانش، ارزش افزوده‌های قابل توجهی ایجاد می‌کند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: وظیفه ما در معاونت علمی و فناوری حمایت و پشتیبانی از ایده‌های اولیه برای رسیدن به محصولات جدید قابل ارائه است و بانک‌ها نیز باید با شرکت‌های دانش بنیان عجین شوند و در پتنت‌ها و شرکت‌ها، سرمایه‌گذاری کنند. به امید روزی که ابرشرکت‌های تولید کننده فناوری و ارزش برای کشور داشته باشیم.

 
برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر