کد خبر: ۱۱۰۶۸
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۳
مروری بر یکی از مهم‌ترین پنل‌های نمایشگاه تراکنش:

«باجت» بانک تجارت کانالی از ابزار‌های نوین مالی

یکی از مهمترین پنل‌های برگزار شده در جریان هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران، پنل تخصصی اپلیکیشن «باجت» بود که توانست توجه بسیاری از مخاطبان این نمایشگاه را هم به خود جلب کند.
«باجت» بانک تجارت کانالی از ابزار‌های نوین مالی

«باجت» بانک تجارت کانالی از ابزار‌های نوین مالی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت :یکی از دغدغه‌های امروزی مردم جامعه، مدیریت هزینه‌های ماهانه و امکان خرید در زمان حال و پرداخت وجه آن در آینده است. بر همین اساس بانک تجارت، محصول خرید اعتباری ماهانه تجارت (BNPL) را ارائه کرده تا این دغدغه به سادگی برطرف شود. مشتری، با استفاده از این محصول می‌تواند سبد متنوعی از کالا و خدمات مورد نیاز خود را تهیه و وجه آن را در پایان ماه بدون پرداخت سود، تسویه کند.

BNPL روش جدید دسترسی به اعتبار ارزان قیمت برای مصرف‌کننده است و مکانیسم بسیار ساده‌ای دارد. در این روش مشتریان می‌توانند به صورت آنی و در لحظه‌ی اقدام به خرید کالا از اعتبار تخصیص داده شده برای خرید از شبکه وسیع شرکای تجاری بانک استفاده کرده و وجه آن را بعدا پرداخت کنند. مشتریان گرامی می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به www.mybajet.ir مراجعه کنند.

اما در حاشیه هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران، پنل تخصصی اپلیکیشن باجت با حضور مدیرعامل شرکت سیمرغ تجارت و نماینده معاونت حوزه بانکداری اشخاص بانک تجارت تشکیل و ضمن تشریح ابزار‌ها و توانمندی‌های این اپلیکیشن، محصولاتی همچون اعتبار خرید کوتاه مدت ماهانه (BNPL) و سامانه تسهیلات غیرحضوری ازدواج که برای اولین‌بار در نظام بانکی کشور در اپلیکیشن باجت ارائه می‌شود، برای مخاطبان این پنل تخصصی طرح شد. اپلیکیشنی که در راستای سیاست‌های بانکداری دیجیتال بانک تجارت، به عنوان کانال ارائه ابزار‌های نوین مالی معرفی شد و در دسترس مشتریان این بانک قرار گرفت.

 
برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها تجزیه سودان؛ کابوس نبرد قدرت ژنرال‌ها
درگیری میان ارتش سودان و نیرو‌های پشتیبانی سریع که در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ آغاز شد، وارد مرحله‌ای حساس و سرنوشت‌ساز شده است؛ این نبرد نه صرفاً داخلی، بلکه عرصه‌ای برای رقابت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
پروفسور، تدریس را کنار گذاشت پروفسور، تدریس را کنار گذاشت
برانکو ایوانکوویچ، سازنده‌ی خاطرات خوش فوتبال ایران و پرسپولیس، از دنیای مربیگری خداحافظی کرد
بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است بقائی: گروسی از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران آگاه است.
ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم ادای احترام وزیر امور خارجه به استاد پیشین خود+ فیلم
وزیر امور خارجه ایران، سید عباس عراقچی، به استاد پیشین خود، استاد خیراندیش که ۴۰ سال پیش در دانشکده روابط بین‌الملل او را آموزش داده بود، ادای احترام کرد.
بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید مسعود پزشکیان از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران
مسعود پزشکیان صبح امروز از خطوط راه‌آهن حومه‌ای تهران بازدید کرد تا وضعیت خدمات و زیرساخت‌های این شبکه ریلی را بررسی و ارزیابی کند.
حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو حذف مبینا نعمت‌زاده از رقابت‌های جهانی تکواندو
نماینده ایران در وزن ۵۳- کیلوگرم، مبینا نعمت‌زاده، در مرحله یک‌هشتم نهایی مسابقات جهانی تکواندو مقابل حریف ترکیه‌ای ۲ بر صفر شکست خورد و حذف شد.
جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم جدال فیل و فنجان، حمله سنجاب به خرس+ فیلم
سنجاب با حرکات زیگزاگی و چرخش‌های تند از مقابل خرس فرار می‌کند، اما ناگهان دست به کاری می‌زند که هیچ‌کس انتظارش را ندارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر