کد خبر: ۱۰۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
نایب‌رییس هیات‌مدیره بانک تجارت عنوان کرد:

اهمیت فرهنگ‌سازی در تحول دیجیتال

نایب‌رییس هیات‌مدیره بانک تجارت در پنل تخصصی «تحول دیجیتال و نگرش اکوسیستمی به اقتصاد دیجیتالی و کسب‌وکار دانش بنیان» بر اهمیت فرهنگ‌سازی در تحول دیجیتال تاکید کرد.
اهمیت فرهنگ‌سازی در تحول دیجیتال

اهمیت فرهنگ‌سازی در تحول دیجیتال

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک تجارت :مرتضی ترک‌تبریزی در نشست تخصصی تحول دیجیتال به فرهنگ‌سازی و آموزش در حوزه تحول دیجیتال اشاره کرد و گفت: بانکداری دیجیتال از چندپایه تشکیل شده و فین‌تک، دیتا و تجربه مشتری مهم‌ترین آن‌ها هستند. در تمام بانک‌های کشور حداقل خلا یکی از این موارد وجود دارد و برای همین نمی‌توانیم آن‌ها را مجموعه‌ای نوآورانه و بر اساس تحول دیجیتال بدانیم. بانک‌ها به تنهایی نمی‌توانند تحولات دیجیتالی ایجاد کنند و باید با مشارکت فین‌تک‌ها و شرکت‌هایی که در این حوزه فعال هستند، دست به دست داد تا بتوان قدم‌های موثر در صنعت بانکداری برداشت.

نایب رییس هیات مدیره در خصوص علل این موضوع تصریح کرد: بانک‌های کشور به شدت رگوله‌شده هستند؛ نهاد‌های بالادستی به بانک‌ها اجازه همکاری با مجموعه‌های نوآور را نمی‌دهند و توجه آن‌ها فقط به تنظیم‌گری موضوعات متفاوت مانند دارایی‌ها، بدهی‌ها کارمزد و محدودیت در پرداخت است.

ترک‌تبریزی به اهمیت ابزار‌های بانکداری دیجیتال اشاره کرد و افزود: بانکداری دیجیتال علاوه بر متخصص توانمند نیاز به دیتابیس و زیرساخت کارآمد دارد. در ضمن نظارت بدون راهبری نمی‌تواند تاثیر خود را در این حوزه داشته و باید با هوش مصنوعی شعب را کنترل کرد.

وی به غیرحضوری کردن تمامی خدمات بانکی در بستر اپلیکیشن‌ها اشاره کرد و گفت: در بانک تجارت اپلیکیشن‌های مخصوص سرویس‌دهی به مشتریان طراحی شده و درخواست مشتریان در بستر این اپ‌ها انجام می‌شود؛ این روند در آینده نزدیک سرعت بیشتری خواهد گرفت تا زمانی که مشتریان دیگر هیچگونه مراجعه حضوری به شعب بانک نداشته باشند.

ترک تبریزی با بیان اینکه بانک تجارت در مسیر تحول دیجیتال تعداد قابل‌توجهی از شعب خود را کاهش داده و تمام تراکنش‌های را باهوش مصنوعی کنترل می‌کند گفت: این بانک در مسیری است که مشتری برای دریافت هیچ خدمتی نیازمند مراجعه به شعب نباشد؛ بانک تجارت تمام خدمات تسهیلات خرد خود را به اپلیکیشن باجت منتقل کرده و صدور سفته و برات به‌صورت الکترونیکی هم در دستور کار قرار دارد.

نایب رییس هیات مدیره به آشتی بازیگران این صنعت اشاره کرد و گفت: هماهنگی سیستمی آنگونه که شایسته است بین بانک‌ها و فینتک‌ها صورت نگرفته است و اگر این دو گروه نتوانند همکاری موثر داشته باشند، نمی‌توان گام‌های موثری در مسیر تحول برداشت.

وی در پایان افزود: بانک‌ها برای رقابت با بانک‌های تراز اول دنیا ضرورتا باید با کاهش هزینه‌ها و خدمات مطلوب‌تر و طراحی خدمات جدید در حوزه مالی و بانکی در صحنه حاضر شوند.

 
برچسب ها: بانک تجارت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی جنجال حضور رشید پور در عشق ابدی
رضا رشیدپور عکسی با شرکت کنندگان برنامه «عشق ابدی» گرفته که به‌واسطه ابتذال عشق در این برنامه بیشتر از یک عکس یادگاری قضاوت شده است.
جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی جواب دندان شکن بیرانوند به خیابانی
علیرضا بیرانوند با انتشار یک استوری به صحبت‌های جواد خیابانی واکنش نشان داد.
لیگ آمریکا مسی را انتخاب کرد لیگ آمریکا مسی را انتخاب کرد
ستاره آرژانتینی اینتر میامی عنوان بهترین بازیکن ماه لیگ آمریکا را به دست آورد.
تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهاد‌های عالی امنیتی تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهاد‌های عالی امنیتی
ارگان رسانه‌ای نزدیک به شمخانی نوشت::خبر‌های رسیده به نورنیوز حاکیست پس از فراهم شدن زمینه‌های لازم و ایجاد اصلاحات ساختاری، احتمال انجام تغییرات قریب الوقوع در سطح برخی نهاد‌های عالی-امنیتی افزایش یافته است.
رهبران دنیا با تماس‌های شخصی نظر ترامپ را عوض می‌کنند رهبران دنیا با تماس‌های شخصی نظر ترامپ را عوض می‌کنند
در دوره اول ریاست‌جمهوری‌اش، دونالد ترامپ بسیاری از رهبران جهان را با ارائه شماره تلفن همراه شخصی‌اش غافلگیر کرد و از آنها خواست تا تشریفات دیپلماتیک معمول را کنار بگذارند و مستقیماً با او تماس بگیرند. تمایل ترامپ به مکالمات مکرر، غیررسمی و خودمانی، حالا به بخشی تثبیت‌شده از شخصیتش تبدیل شده است.
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
مازیار مایک دوستدار کیست؟ مازیار مایک دوستدار کیست؟
«مازیار مایک دوستدار» به‌عنوان مدیرعامل شرکت داروسازی دانمارکی Novo Nordisk انتخاب شد.
برگزیده
هندوانه متهم بحران آب هندوانه متهم بحران آب
در حالی که بسیاری، هندوانه را به‌دلیل آب‌بر بودن در صدر عاملان بحران آب قرار می‌دهند، بررسی‌های کارشناسی ابعاد متفاوتی از واقعیت مصرف آب توسط محصولات کشاورزی را آشکار می‌کند.
نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد نان بربری ۳۱ درصد، تافتون ۵۲ درصد، لواش ۳۹ درصد گران شد
افزایش قیمت نان در تهران رسما ابلاغ شد. بدین ترتیب قیمت انواع نان در استان تهران از ۳۱ درصد تا بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
حذف ۴ صفر پول تصویب شد حذف ۴ صفر پول تصویب شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی تصویب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر