کد خبر: ۱۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۲

آغاز تبلیغات رادیو و تلویزیونی نامزدها از چهارشنبه

نخستین برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری چهارشنبه، ششم اردیبهشت از رادیو و تلویزیون پخش می‌شود.
سایت تدبیر و توسعه به نقل از عصر ایران نوشت: به نقل از روابط عمومی صداوسیما، طبق جدول مصوب پخش برنامه های نامزدها انتخابات ریاست جمهوری و بر اساس قرعه‌کشی انجام شده برای تعیین زمان پخش برنامه های تبلیغاتی آنان، از عصر روز چهارشنبه ،مردم می توانند این برنامه ها را مشاهده کنند یا بشنوند.

بر اساس این جدول، چهارشنبه شبکه اول سیما ساعت ۲۲ گفت و گوی "سید مصطفی هاشمی طبا" را با مردم  به مدت ۴۵ دقیقه پخش می‌کند. وی در این برنامه به صورت اختصاصی و بدون حضور مجری، ضمن معرفی خود، برنامه‌هایش را برای مردم تشریح می‌کند.

شبکه دو سیما نیز همین شب در گفت و گوی ویژه خبری میزبان سید ابراهیم رئیسی خواهد بود.

در رادیو نیز عصر روز چهارشنبه مخاطبان رادیو ایران می توانند ساعت ۱۷:۳۰ شنونده صدای اسحاق جهانگیری باشند . وی در این گفت و گوی رادیویی ۴۵ دقیقه مهلت دارد به معرفی خود و برنامه هایش بپردازد.

رادیو ایران در ساعت ۲۲:۴۵ دقیقه چهارشنبه ششم اردیبهشت، امکان شنیدن گفت و گوی ویژه خبری را برای مخاطبانش فراهم می آورد تا سخنان سید ابراهیم رئیسی را در گفت‌و گوی ویژه خبری شبکه دو از این طریق بشنوند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس گزارش مراجع ذی‌ربط، اختلالات اخیر در اینترنت، ناشی از حملات خارجی است که مراجع امنیتی و اطلاعاتی با حساسیت کامل در حال بررسی آن هستند.
ایران خودرو چقدر حقوق می‌دهد؟ ایران خودرو چقدر حقوق می‌دهد؟
صورت مالی ایران‌خودرو به عنوان بزرگ‌ترین خودروساز ایران نشان می‌دهد که این شرکت با رشد ۴۰ درصدی هزینه‌های سربار در سال ۱۴۰۳ نسبت به ۱۴۰۲ مواجه شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر