کد خبر: ۱۰۹۸۵
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۹

پرداخت خسارت سی ودو میلیاردی موتورلنج توسط بیمه ایران

شرکت سهامی بیمه ایران استان بوشهرخسارت سی ودو میلیاردی وارده به شناور باری ۱۷۱۴۲ که در آب‌های خلیج فارس غرق شده بود را پرداخت کرد.
پرداخت خسارت سی ودو میلیاردی موتورلنج توسط بیمه ایران

پرداخت خسارت سی ودو میلیاردی موتورلنج توسط بیمه ایران

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :بهروز دهقانی سرپرست شعب بیمه ایران استان بوشهر با تاکید بر پشتیبانی بیمه ایران از مرزداران و دریانوردان جنوب کشور، اظهار داشت: پس از وقوع حادثه با حضور مسئولین بیمه ایران استان بوشهر و شرکت‌های تعاونی لنجداران بنادر تجاری دلوار وبوالخیرعامری در محل اسکله بندر عامری استان بوشهر، چک خسارت به مالکین موتورلنج تقدیم گردید.

همچنین سرپرست بیمه ایران استان بوشهر وهیات همراه در جلسه تعاونی‌های لنجداران بنادر بوالخیر وعامری ودلوار، شرکت ودر محیطی صمیمی واز نزدیک پای صحبت‌های آنان نشست. در این جلسه، هریک از مدیران شرکت‌های تعاو نی لنجداران گزارشی از مسائل ومشکلات خود را در خصوص بیمه شناور‌ها بیان نمودند.

درادامه دهقانی به عملکرد بیمه ایران از دهه ۷۰ تاکنون درخصوص بیمه شناور‌ها و پرداخت خسارت‌ها پرداخت و گفت: با توجه به حوادث جمعی در منطقه ساحلی دلوار ازجمله خسارت آتش سوزی شناور‌ها در اسکله بندر عامری، همکاری بسیار خوبی بین بیمه ایران و لنجداران برای کاهش خسارت صورت گرفته است.

وی در ادامه افزود: بیمه ایران با توان تخصصی بالای کارشناسان خود، آمادگی خودرا درجهت پوشش بیمه بدنه شناور‌ها وهمچنین بیمه مسئولیت شناور‌ها (بیمه مسئولیت خدمه شناورها- بیمه مسئولیت اشخاص ثالث وبیمه نشت مواد نفتی وبیمه مغروقه) در تمامی بنادر تجاری وصیادی استان بوشهر را دارد.

دراین مراسم صاحبان موتورلنج ومسئولین تعاونی‌های لنجداران بنادر ساحلی دلوار از مسئولین بیمه ایران بخاطر سرعت عمل در پرداخت خسارت تقدیر وتشکر نمودند.

گفتنی است، تعاونی‌های لنجداران مناطق ساحلی دلوار دارای بیش از ۵۰۰ فروند لنج تجاری وصیادی می‌باشند که در دوبندر تجاری دلوار وبوالخیر و بندرصیادی عامری فعالیت می‌نمایند.

 
برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر